MyNewRoom -

My fav

Jag lovade ju att jag skulle lägga in min favorit-ica reklam. Så här är den!




What do u think?
;)

Robinson Karibien-Final

Så.. idag är det finally final i Robinson.
Jag tror att det kommer att stå mellan Sanna och Mats.

Vem tror du vinner?

Och idag vaknade jag 13.30... "/ Så jag har inte gjort så mycket idag. Men vid 18.00 ungefär så åkte jag skridskor med Edvin och Oscar vid myrängen. Det var jättemysigt för det var nästan stjärnklart och fullmåne och så snöade det så där minilite. Så att det ser ut som glitter, och så var vi ensamma där. Supermysigt! Men nu ska jag kolla på Robinson, så jag skriver lite efter också. :))


Hugshugs
:))







Massproduktion av kladdkakor!

Hej på er! :))
Jag ska gå och lägga mig nu, men jag ska bara ta en snabb update. Skolan idag och efter det gick jag och handlade ingridienser till kladdkaka. För brorsan ska ha Täby blixten turnering och då ska alla ta med sig något till fikabordet minst 40 bitar. Så då bakade jag kladdkakor och tjänade en slant. :)) 4 st skulle jag baka. Fast en tappade jag på golvet och en annan blev trasig när jag skulle vände på den... hehe man e ju klantig... "/ Så vi får baka en eller två nya imorgon.
Sen har jag också åkt längdskidor och inte hunnit med så mycket med. Fast jag åt en isglass också! :D Och så tittade jag på "Solsidan". Tycte den verka jättebra på reklamen, men såå bra var den inte, men den var bra. :)

Och nu ska jag sova, så see ya 2morrow.

GoodNite
 Good Night 






Street Dance 2day

Hej på er sötnosar! <3

Idag i skolan hade vi praodag, så vi slutade efter lunch, fast man fick stanna kvar i datasalen om man ville och kolla up ställen att praoa på och sådär. Så det gjorde jag. :) Kan berätta sen vad jag vill praoa på....

Klockan 17.00 hade jag och brorsan vår första street dance gång också. Och jag säger bara, det var SUPERDUPERUPER TOPPEN!! Vår danslärare var "asgrym"!! Han var verkligen street cool och supersnäll!
Han har också dansat bakom Whitney Houston och Jennifer Lopez... och ska dansa med Bounce på deras sista konsert i år. Så har han någon utbildning på Broadway tror jag det var. Cooligt värre! Längtar redan till nästa Torsdag!! :))

Men jag har gått på Jazz Show för ett par år sen och då gick jag ensam och ja, jag kände mig som ett svart får bland en massa vita får... jag avskyr när man inte känner någon i en grupp men alla andra känner varandra och håller på och skvallra och skratta och så... Jag kommer ihåg också, att innan dansen började när man var i lokalen, så brukade många leka "pet". Och jag kände mig fullständigt bortkommen och stod och låtsades hålla på med mina strumpor. Drog upp dem och rättade till dem hela tiden....
Jaja, det var tider det. Det är mycket bättre den här gången!

Jag visar vilken låt vi ska ha....

See ya!
;)



Snöstorm

  Hehe, jag måste bara visa ett litet smakprov på min udda humor.... :P





Valentine rain hearts Idag är det snöstorm ute... hahahahahahahahahahahaha. :)))

Byebye
;)



Konfaträff

Hejsan haluu! :P
How are uuu???? haha

Jaja, idag var det basträff nummero 1 på konfalägret. Kuligt, fast det händer inte speciellt mycket... Och vi kommer att vara 56 konfirmander!! Och när sommaren är slut så säger dem att man kommer vara bästisar med alla?!?! :P
Vi fick också skriva ett brev till oss själva som vi får öppna i slutet av sommaren... exciting!
Just nu längtar jag faktiskt jättemycket till lägret, ska nog bli superkul. Och träffa en massa nya människor. :))
Hehe, ni kanske märker att jag är lite trött för jag skriver lite flummigt. (jag använder heller aldrig det ordet annars). Så jag ska ta och natta mig nu. Och idag i skolan hade vi Wacky HairDay. ;)

Vi hörs imorgon igen, love

EiEi

 Valentine candy hearts 






ICA goes Gina

                

Om ni inte har sett ICAs senaste reklam så kolla in den nu!  ICAs reklamer är så himla roliga och alldeles klockrena. Den här är verkligen snarlik original Gina Tricots reklamer.
Imorgon tänker jag visa er min favorit ICA-reklam.

Vilken är er favvo av ICA-reklamer genom tiderna??

Competition!

          

Det var länge sedan jag länkade till en tävling här i bloggen. Så nu är det dags igen! Jag är med och tävlar om detta, är du?
Man kan vinna 2 st mineralögonskuggor och en mineral eyeliner från
Moyana Corigan. värde 425 kr.

För att vara med du också, så klickar du här!

Good Luck sweeties!
 Valentine candy 






Lovely lemon

Någon mer än jag som älskar The Body Shop??

Om ni svarade "ja" på frågan så ska ni fortsätta läsa och kanske få en glad överraskning när jag berättar vilken deras senaste kollektion är....
Gillar ni citron är det er turdag, för lemon är nämligen temat på den!
Jag själv tycker väl egentligen ingenting om citron. Jag varken älskar eller hatar det, men det är okej. Så köpa något ur serien vet jag inte, men jag kommer definitivt att stega in och lukta! :))

Om du fick välja temat på The Body Shop's nästa kollektion, vad skulle du välja?

Kramkram
:)







Skidåkning i mörkret...?

Hola!

Plugget idag, som vanligt. Inget speciellt hände förutom att vår **lärare är knäpp!!
Vi slutade 15.30 idag och efter skolan tänkte jag gå ner till sjön och åka lite längdskidor. Men först åt jag mellis och när jag var klar hade de redan börjat skymma... fast jag ville så gärna åka, så jag gick ner till sjön i alla fall. Jag trodde faktiskt att det skulle vara någon där, men det var helt öde förutom 2 djur på andra sidan isen. Rådjur tror jag. Så jag åkte kanske 30 meter, sen fick det vara nog. Att vara ensam på isen när det är mörkt ute med främmande djur är rätt läskigt!
Så jag får skynda mig innan det blir mörkt nästa gång jag tänker åka. :))
Men nu ska jag ta och mysa lite och sen blir det stuvade makaroner o korv. Jag <3 stuvade makaroner! :P

Kram på er!
 ")


Ipod touch

                         


Denna underbara, högteknologiska, lilla gullegris har väl ingen missat!??
Jag har faktiskt bara vetat om den i ca 4 månader och från början ville jag inte ha en själv. De var supercoola, men jag ville inte ha en egen. Men plötsligt fick jag ett ryck och ville verkligen ha en jag med! Så jag håller på att spara ihop till en med 32 gb. Först tänkte jag spara till 8 gb. Men sen så såg jag att 32:an har funktioner som inte 8:an har, så då ville jag hellre lägga ut en tusenlapp extra. De är ju så dyra ändå så varför spara på krutet?? Hoppas bara jag inte har ångrat mig när jag väl har the money!

Har ni mina kära läsare en ipod touch eller en iphone?




 With All My Love 






Friday, Saturday, Sunday

Jag har slarvat med uppdateringen igen, i know... så jag berättar snabbt om helgen och så kommer ett till inlägg lite senare.

Fredag:

I fredags var det ju skola, men slutar klockan 12, så det är en kortisdag. Sen var jag med Becca en liten stund och efter det städade jag huset. Och det tar ett par timmar så när jag är klar är jag helt matt... och 250 kronor rikare! :DD Så resten av dagen (kvällen) blev det helt enkelt fredagsmys! <33

Lördag:

I Lördags var det en hemmadag. Jag kollade på en film, läste och bara mös. Fast en ½ timmes powerwalk han jag också med.

Söndag:

Idag har också varit en hemma dag. Men jag gick upp lite tidigare för jag skulle baka bröd till frukost. Fast det tog ett tag så de blev klara vid lunchtid istället. :P
Det var väldigt soligt och fint i dag, så jag bestämde mig för att gå ut och åka längdskidor på sjön. Men jag har inga egna så jag lånade mammas. Det var andra gången i mitt liv jag gjort det (bortsett från på dagis och så) och det var verkligen jättekul! Superbra motion, roligt och mysigt. Rekommenderas verkligen!
Och nu har pappa lagat hemgjord lasagne, så jag ska gå ner och äta nu och ikväll blir det "bortblåst". ;)

Ha det bra
:)


                          
(bild från google)*

Videoblogg med Beccis :)


Hi and goodbye

Hi guys!
:)

Det var ett par dagar sedan jag bloggade... inte bra, ska bättre mig. Och jag vet att jag säger det ofta, men jag försöker faktsikt men det blir bara inte så....  hehe, det är lite speciellt men whatever.
Det har inte hänt någonting speciellt vad jag kan komma på, så det finns inte så himlans mycket att säga. Men jag kan ju ta en snabb genomgång av de senaste dagarna. Jag kommer inte ihåg exakt när jag bloggade senast... men igår hade vi hemkunskap och då bakade vi bullar, mumsmumsigt var det! Igår så hade vi också en redovisning om FN. Så jag och Becca klädde oss som strikta, allvarliga politiker i glasögon och striktare kläder. Jag hade också en portfölj, klackskor och rött läppstift. :P
Och idag slutade vi 14.00 så det var skönt med en kort dag. Så när jag kom hem tränade jag först yoga en timme och sen tog jag en dusch. Efter det gjorde jag en tekaksmacka och varmchoklad med vispad grädde. Så satte jag på filmen "The Perfect Man" med Hilary Duff och hade lite mysigt i vintermörkret. Sedan så ska Beccas föräldrar på en fest så hon ska sova hos mig 2morrow. :))
Men nu har jag inte så mycket mer att säga, så jag ska plugga lite spanskaglosor, så hörs vi imorgon.


Kramkram
<3



Jackson- i blyerts

Rita... skissa....måla...tecka...skugga...

Ja, nu är jag inne i en ritperiod. Jag kan sitta och skissa en bra stund på samma teckning.
Jag läste Emma & Kingas blogg och blev såå inspirerad!!! Så nu har jag köpt blyertspennor i olika tjocklekar och färgpennar och det är så kul och mysigt och harmoniskt. Hihi, i <3 it.
Dock är jag rätt ivrig så jag gav mig rätt snabbt på att tecka av idolen, Michael Jackson. Och med tanke på att jag har ritat såhär i cirka 4 dagar och aldrig tecknat av honom förut så blev jag ganska nöjd. Jag ritade av en bild på honom, men det blev inte så likt bilden. :P

Jag tänker visa er min Michael, så får ni säga vad Ni tycker!


Pussi
<3










Today & Yesterday

Hejhej! :)
Söndag igen, skola imorgon... men men, snart är det helg igen och skolan är helt okej ändå. :P
Jag har inte gjort så mycket i helgen, men åkt skridskor med brorsan och hand kompis har jag gjort. 2 gånger igår och en gång idag. En av gångerna igår var på kvällen och jag fick ett ryck av "princessialitet", så jag åkte i guldtights, kjol och en lågtröja. Jag ville verkligen känna mig som en skridskoprincessa, haha. :) Det var jättemysigt. Men vi åkte på en spolad bana för isen på sjön går inte så bra att pka skridskor på i år. Jag tror att det är för att snön kom "för tidigt", så isen är helt skrovlig och så.
Så annars har jag mest varit hemma och myst. :))
Men jag ska mysa lite till nu så lägger jag in ett inlägg till lite senare ikväll.

Kramis
:)




Skridskofilm från idag. :)

Fräscht mellis

                          


Det ni ser ovan är alltså ett glas juice och en skivad banan. Väldigt simpelt. Men juicen är faktsikt hemmagjord.

Ingridienser:

* 1 apelsin
* 1 blodapelsin

Väldigt enkelt och naturligt och vet vad det är man får i sig. Det enda du behöver göra är att pressa apelsinerna. Har du en apelsinpress är det toppen, men det funkar även utmärkt att bara använda händerna.
Juicen smakar syrligt och självklart en massa apelsin! Det är törstsläckande också.
Dock är det inte speciellt mättande, så är du vrålhungring så ska du nog skippa detta.Men det passar utmärkt före ett yoga-pass t.ex.
Juicens ingridienser kan du ju bestämma själv såklart! :)

Njut nyttigt!

  Meditate  






Friday!

Så himla skönt det är med fredag då! Över julen har man glömt bort hur jobbigt det faktiskt är att gå i skolan igen... men man lär väl vänja sig lagom till sommarlovet. :P
Vi slutar 12 på fredagar så det är verkligen himmelskt! När jag kom hem försökte jag koncentrera mig på SO-läxan, men det gick inget vidare så jag sket i det. Men imorgon så tänker jag bli klar, det är väldigt lite faktistk..:)
Och nu sitter jag här med en värmekudde på axlarna och kollar på Let's Dance, en typisk fredagskväll där middagen självklart bestod av Tacos. Anledningen till värmekudden är jag har så attans ont i vänstra sidan av nacken, men jag vet inte varför..."/
I alla fall, jag ska titta vidare nu men först slänger jag in ett inlägg om dagens mellis. :)


Kram på er och ha en toppenhelg!


 It's Friday 






One Less Lonely Girl

Justin Bieber

Han vet nog de flesta vem han är. Jag hade ingen aning förens för några veckor sen och jag lyssnade på hans låtar och så, men jag tyckte inte det var superbra. Dock brukar det ta ett tag innan jag gillar en låt, så jag lyssnade idag också och nu gillar jag dem.. :P Den jag fastnat för är One Less Lonely Girl. Den är jättefin och han är ju så sööt!! Men jag älskar den videon, den är så... mysig. :)))

Vad tycker ni om Justin, ris eller ros???



The shoes

Nu ska ni få se bilder på mina skor. Men hon som målade dem har redan lagt upp bilder på dem på sin blogg. Så jag länkar dit så kan ni kolla. ;)

Klicka här för att se skorna.

Hon har också en twilightblogg tillsammans med några andra tjejer, klicka här för att komma dit.

Blir ni sugna på ett par egna så är det bara att höra av sig till henne. Hon vill gärna få fler jobb och hon säljer lite andra saker också, b.l. supersöta lerfigurer.

Intresserad?


Puss på er och tack så mycket Kinga! :):)

 Thanks 






Got my shoes back today!!

Helloj på er! Jag hinner inte skriva så mycket nu, men jag ville bara fråga om ni kommer ihåg när jag visade bilder på målade twilightskor?? Visserligen var det i min förra blogg... Men i alla fall, så hittade jag en här i sverige som kunde måla såna också. Så jag bestämde hur jag ville ha dem och skickade mina converse till henne och nu efter sisådär ett halvår har jag coolingarna hemma hos mig. Men det tog ett bra tag innan jag skickade dem, för det tog lång tid för mig att bestämma mig för hur jag ville att de skulle se ut...
I alla fall så är jag supernöjd!! <3 them. :)))) Tacktack så mycket. :D:D:D
Men jag tänker inte visa hur dem ser ut förens imorgon.... hihi, och då kommer jag också länka till hon som målade skornas blogg,i fall ni också blir sugna. Men inga copy cats va?? :P
Jag kan i alla fall tala om att temat jag hade på dem var Twilight och Michael Jackson mixat. <333

Puss
<3



Detta är ett exempel på ett par skor hon har målat...:):)

Besatt

Hejhej! :)

Jag tänkte bara tipsa om ett program som går på TV4 fakta på Torsdagar klockan 21.00. Det heter "besatt".
Det handlar om personer som har OCD, alltså tvångstankar. Själv har jag det, men i mildare form och det är ju faktiskt väldigt många som har det, men som man kanske inte brukar pratar om...
Programmet sänds i 9 delar och nu på torsdag är det alltså det andra avsnittet.
För er som vill så är det verkligen värt att se.


Såhär står det om programmet:

"Amerikansk dokumentärserie från 2009. Avsnitt 2 av 10. Här möter man människor som lider av svårhanterliga tvångsbeteenden ofta sammankopplade med rädslor. Man tittar närmare på hur de och deras anhöriga påverkas av detta handikapp. Deltagarna får gå i kognitiv beteendeterapi där de exponeras för orsaken till sin beteendestörning med hopp om att kunna lära sig hantera sina rädslor."


                        


Cya!
:)

Yoga- at home

Yoga är ju en träningsform som rätt många håller på med idag. Även jag. Först gick mamma och jag på gym och testade det ett par gånger. Men nu har jag också fått en yogamatta och yoga-dvd, så nu kan jag också göra det hemma. :)  Jag tänkte visa vilken dvd jag har.





Denna är det och det är Casalls. Jag tycker att den här dvdn är jättebra. Svårigheten är perfekt och instruktionerna är tydliga.
Några minus är dock att det endast finns 3 olika träningspass att välja mellan:

1.  Introduktion

2. Morgonstund

3. Träningspass

Och introduktionen är 20 minuter lång och är vad namnet avslöjar, en introduktion på vad som kommer på dvdn.
Mprgonstunden är också 20 minuter och ska göras på morgonen. Det handlar om att göra sig redo för just den här dagen kan man säga men också lite yoga-ställningar.
Träningspasset är 60 minuter långt och innehåller både andningsövning, yogaställningar och avslappning.

De är jättebra, men jag önskar att det hade funnits ytterligare ett träningspass som var lite kortare. Kanske 30 minuter. För det är inte alltid man orkar, hinner eller har lust med att köra i en hel timme. Och eftersom yogan har olika faser så blir det liksom fel om man gör början av passet men inte slutet.
Sedan kunde hon förklara liiite tydligare och långsammare. Men annars superbra. Jag rekommenderar den verkligen.


Det ni ser här är nästa steget i denna power-yoga serie av casall. Steg 2. För de som hållt på lite längre. Men eftersom jag inte har det, så kan jag inte "resencera" denna.




OCH GLÖM INTE YOGAMATTAN!!









Smaskigaste kladdkakan!

                               

Denna smaskiga sak gjorde jag i fredags. Jag var supersugen på kladdkaka så jag leade upp första bästa recept. Och den blev verkligen så himla bra. En av de godaste kladdkakorna jag någonsin har ätit faktiskt!! :)
Så jag ska dela med mig av receptet till er också.  Men klart att det är olika hur de blir. Olika faktorer som vilken ugn man har, hur exakt man mäter ingridienserna och hur länge man har den i ugnen. Jag tyckte inte att min såg färdig ut efter att den hade varit i ugnen den tiden den skulle, så jag lät den vara inne 4 minuter extra.
Om ni testar, så hoppas era blir lyckade som min! Och just det, du glömmer väl inte att servera med vispad grädde??


                                                               RESEPTET

Enkelt och gott recept på kladdkaka som är mångas favorit. Kladdkaka är gott till efterrätt eller som tårta med grädde till.

Tid: 20 minuters jobb + 20 min i ugnen

6-8 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Sätt på ugnen på 175 grader.

 

Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron. Det kan vara bra att dela smöret i mindre bitar innan så går det fortare. I mikron kan ca 400 W vara lämplig effekt för att det inte ska skvätta smör.

 

Låt sedan det smälta smöret stå framme och svalna.

 

Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.

 

Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.

 

Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa försiktigt till en jämn smet och häll smeten i en rund form som man kan smöra och bröa om man vill.

 

Grädda i 175 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen. Om man vill ha en kladdigare kladdkaka så tar man kortare tid i ugnen.

 

När kladdkakan är färdiggräddad låter man den svalna och stå kallt tills den ska serveras.


Effektiv dag

Helloj på er! :)
Sorry för dålig update...

I alla fall, så idag har jag faktiskt fått en hel del gjort. Jag älskar såna dagar. för när man än klar så känner man sig så stolt över sig själv, haha, men ja så är det. Och så är det som en lättnad, särskillt om det är saker som man har tänkt göra jättelänge.
Detta har jag gjort idag:

* Varit på högmässa i tibble kyrka
* Rensat nattduksbordet och pyssellådorna
* Rensat skolsaker och fixat iordning det
* Gjort klart och postat brevet till vår fadder
* Gått en promenad på med mamma och hennes kompis i cirka 1 timme.

Ja, det är de stora sakerna jag gjort idag. Sen gör man ju alltid massa små saker också. :)

Och imorgon är det skola för mig, så jag måste verkligen gå och lägga mig i tid... det är en sak som jag nästan aldrig lyckas med. Jag tänker och förbereder mig så att jag ska gå och lägga mig i tid, men så hamnar jag ändå sent i säng... är det någon mer som också har så??
I a lla fall så måste jag börja göra mig i ordning för sängen nu, jag ska bara slänga in ett litet inlägg på ett recept på en kladdkaka. ;)


PussPuss & ha en jättebra vecka!

 Valentine candy hearts 






När börjar du???

Snart är det mysiga jullovet passé och det är dags för en ny termin i skolan igen. Vissa tycker kanske att det ska bli roligt, men jag skulle gissa på att majoriteten faktiskt avskyr att börja skolan igen. Fast kanske inte de på lågstadiet, de brukar ju tycka skolan är jätterolig.
Enligt mig, så skulle jag hellre gå i skolan än inte. Det är inte speciellt farligt ändå. Ibland är det jobbigt, men that's life liksom. Så alla ni som bövar efter skolstarten, vänd på det och tänk positivt istället. Det lönar sig. Och det är inte så långt till sommarlovet heller! ;)
Jag tänkte i alla fall fråga er 2 frågor.


* Vilket datum börjar ni skolan?

* Vad tycker ni om att börja igen, bu eller bä?



Vi börjar på måndag, men jag vet många som började idag eller imorgon också.



Kom ihåg, you can do it!

Kramkram
       :)




                  
                                                         



Tummen ner för presentkort

Presentkort på en affär som man tycker jättemycket om är superkul. Man får friheten att välja vad man själv vill ha. Men det gäller att ha koll på när presentkortet går ut... för olika butiker har olika längd på dem, vilket blir rörigt att hålla reda på om man har fler, som jag.
På mellandagsrean letade jag fram alla mina presentkort och såg då att ett hade gått ut för 5 månader sen...
Snacka om att jag blev besviken eftersom det ändå var värt 250 kronor. Och vet ni hur lång tid det gällde då?? 6 månader. Är inte det dåligt!? Ett halvår är ju inte alls lång tid....
Men, det finns inte så mycket att göra, det är bara att bita i det sura äpplet och betala med cash istället.
Så för att ni ska undvika detta misstag så får ni en liten lista på några butikers presentkorts långvarighet.


MakeUpStore: 6 månader

Guldfynd: 3 år

Sf bio: ca 2 år

Lilla Ztenen: Tills det inte längre går att se vad som står på presentkorts-kvittot











Movie

Raketer är rätt svåra att få en bra bild på, så därför filmade jag istället när vi sköt upp våra raketer.

                                                                 ENJOY!
                                                                     :)






Pics från jul & nyår

Jadu... nu blev det sent igen, menmen. Först hittade jag inte kameran och sen så hade jag ingen lust, hehe. Men ni får se nu istället. Sen glömde jag säga två saker som jag fick i julklapp... ett kuligt spel o en påse med massa smyckessaker så man kan göra egna smycken. :):) thank u.<33

Pusspuss
xx










 Mitt hemmagjorda julgodis. Och guud vad kolorna blev gudomliga!


 the whole (almost) family :)


kitty<3


sötnosen igen xx


Bollnäs. :)


jul- o nyårsklänningen


mumsig efterrätt. middagen var också super, oxfilé o potatisgratäng. :):)


HAPPY NEW YEAR!

Home!

Hejsan på er! :)

Nu är vi hemma igen, eller vi kom hem igår eftermiddag.
Det var kul och mysigt i Bollnäs och det blev en del del gos och bus med Kitty! Vi var också på stan och fikade och så och så firade vi nyår med kusinerna. Kuligtkuligt. :)
Men jag ska strax sova, så bilder och så får ni se imorgon. Och jag tänkte att istället för attvisa bilder på julklapparna så berättar jag istället lite av det jag fick:

Berlocker från Thomas Sabo, Paljettkavaj, scrapbooking-kit, the sims3 destination världen, BB-småbyxor, tandborste, Titanic dvd, trisslott, pengar, tunika o svart tröja, 2 skivor, bio-presentkort, smink och sen har jag ju faktiskt fått ett helt nytt rum!!
Så tusentack för allt fint! <33

Hur var er nyårsafton?


SovGott
 Blow Kiss 






RSS 2.0