MyNewRoom -

Lägesrapport 30/4-10

          
                                                   

 Fotbollsspel i solen och gräset, barfota                       Snö & tö

               Marängswiss                                                Godis

               BAD I SJÖN!!                                            Dunjackor!

Mysigt för missen

Har du en kissekatt hemma som du vill skämma bort lite extra med någon mysig sovplats eller en rolig leksak. Här får ni lite inspiration på fina kattsaker! :)


Elementsäng Deluxe - Vit

Mysig elementhängmatta.





Lekrulle i plysch - Ø 8cm
Rolig lekrulle i plysch med mus i et snöre inuti.






Supergosig mysbädd.







Härlig toffelliknande mysgrotta.






 Kattleksaker Plysch björn Grön

Gullig och färgstark plyschbjörn, fullspäckad med kattmynta!







Rolig och spännande leksak med boll inuti som inte ramlar ut och som katten kan jaga i en evighet. Och en mus högst upp.








Tjusig bling-bling krona att fästa i halsbandet för att göra det extra fint.







Fantasifull bädd formad som en tass.








En prasslig tunnel uppsattas alltid!






KATTLEKSAK KUB MED BOLLAR

Riktigt rolig leksak. Det är en mjuk, lätt kub med fyra bollar inuti som katten ska försöka få ut genom att sticka in tassen i något av hålen. Man kan även lägga i godis eller andra saker som katten gillar.






Den här oerhört snygga transportväskan ÄLSKAR jag verkligen!





Behöver jag säga så mycket? Det här superroliga och mysiga klösträdet kommer misse att älska!





Rogz Scooter sele blå/grå med tassar

Fin havsblå sele med små tassar ifall missen vill gå ut på promenad.




Stilfullt och lyxigt halsband med små juveler.







Sist men inte minst. Katter älskar mat och blir nog jätteglad av att skämmas bort med "Diamantmat". Men risken finns ju att misse inte vill ha någon annan mat sen och det blir dyrt för stackars matte/husse...:P



Hoppas ni (er misse) gillade sakerna!
Bilderna här från lite olika hemsidor.*




 Hugs And Kisses 








Glassigt...!

Hej hopp & sorry för att jag inte bloggade igår.
Jag hinner inte skriva mycket nu heller, har nämligen spanskaprov imorgon som jag ska kolla lite til på och så tittar jag på Grey's Anatomy också. :)
Men jag tänkte ge ett litet glasstips i alla fall. Jättegod glass som jag smakade för första gången idag och som jag bara har sett på reklam innan.
Carte D´OR- Choco Chip Muffin

Väldigt mjuk och fin. Inte den godaste jag någonsin smakat, men god. :)


Puss & kram
<3

Svar på kommentarer!

Lilla My om "Sjuka jävlar!!":

Jag håller med. Psykopater brukar de kallas och de har alltså en allvarlig störning och kan vara väldigt farliga även för människor. De behöver vård. Det borde också göras kontroller på dem som köper sällskapsdjur, att de är lämpliga. Kommer ett par unga killar in i en djuraffär och köper två kaniner utan att samtidigt köpa bur och mat m.m. borde affärsinnehavaren bli misstänksam och vägra att sälja djuren. Hoppas dessa killar får fängelse!!


Svar: Jag håller helt med! De som säljer smådjur borde vara lika noga som de uppfödare som säljer raskatter och hundar. Djur som djur liksom, de ska inte behöva lida på det sättet. Helst inte alls! Sedan fick de ju faktiskt fängelse. Men eftersom de är så unga så fick de bara 3 respektive 2 månader var. Om jag minns rätt. Jag hoppas i alla fall att de får vård där i fängelset. För det var väldigt konstigt att de inte fick ungdomsvård, eftresom det där var ett par äkta psykopater! Men,men hoppas som sagt att de får vård i finkan i alla fall!
Tack för din åsikt! :)



Anonym om "........!!!!!":

Ska ni ta kill-katt eller tjej-katt?


Svar: Jadu, det har vi funderat på en hel del. I början ville jag ha en hona, sen en hane, sen en hona och nu en hane. Men vi har frågat kompisar som har katter och arbetskamrater och uppfödaren och så och jag är nu nästan helt säker på att jag vill ha en hane. Men vi får träffa dem om drygt 2 veckor och då får vi ju se om det blir den lilla killen vi gillar mest. ;) Men nu har jag ju till och med köpt en matskål för en liten prince. ;)



Jag måste be om ursäkt för att det tog alldeles för lång tid innan jag svarade på kommentarerna, jag har glömt bort det ett par gånger. Men nu fick ni svar! :)

God natti.
xxxxx


Bounce?

Heej! :)

Som de flesta kanske vet så gjorde ju dansgruppen Bounce sina sista uppträdanden tillsammans i helgen. "The Last Bounce".
Jag hade tänkt se det, men sen glömde vi boka biljetter så det var ju lite tråkigt. Men en kompis hade gått så då fick jag se lite bilder och filmer i alla fall. Och det lilla jag såg var verkligen cool! Det allra häftigaste var när de slängde sig på en studsmatta och gick upp för en vägg, om och om och om igen...! Så det hade nog verkligen varit en upplevelse att se dem. Jag har knappt vetat vilka de är tidigare, och det är inte så att jag är galen i dem, jag vet inte om jag gillar dem heller, eftersom jag knappt sett dem eller vet någonting. Men jag är säkert på att jag skulle gilla dem och att se showen hade säkert varit cool!

Någon av er som sett den & vad tyckte ni i så fall??





(bild från google)
*

Bad idag också!

Tjingtjing! :)

Jag ska strax gå och lägga mig, men tänkte bara säga att vi badade den här söndagen också! Och den här gången var vi ute i bikini i kanske 20 minuter innan vi badade och jag frös inte! Dessutom doppade jag mig hela 4 gånger, t.o.m. huvudet.

Någon mer som tagit årets första dopp ännu??

Good night!
 Kisses 












Finaste matskålen!

 

Här är den supersöta saken jag köpte igår. Till kissemissen! Så gullig tycker jag och att det står prince i ett hjärta... awww! <3
Hoppas bara att det är killen jag vill ha, hihi. Men jag är nästan helt säker på att jag vill ha en hane, så därför köpte jag den här, man vill ju inte riskera att ett sånt här fynd tar slut, eller??
:)

Öppet hus med mamma!

HiHi! :)

Har ni haft en bra dag, i det strålande vårvädret??
Jag har faktistk följt med mamma till jobbet, för de skulle ha öppet hus. Så var det spårhundar, som spårar narkotika, poliser, advokater, åklagare, nämdemän, rådmän, notarier... u get it! Så spelade de upp en förhandling. De hittade alltså på en och gjorde det som en verklig. De var jätteduktiga! Mamma jobbar alltså på Norrtälje tingsrätt.
Så det var faktiskt rätt roligt. Och det var gratis kakor, så jag tror jag åt 12 stycken...:P Jag älskar vaniljdrömmar!
Men jag skriver mer imorgon, jag tänkte skriva på eftermiddagen, med då krånglade internet..."/ Så imorgon ska ni få se en jättefin sak som jag köpte idag, men inte till mig själv... ;)


God natt
<3





(bild från google)*

Beccis

   

Varit med Becca idag och gjort musikvideor och tagit knäppa kort och så. Och tittat på The Tyra Banks Show. Kuligt! :)
Observera att det bara är jag som är seriös på bilden ovan. ;)


Puss o kram o ha en mysig fredagskväll!
<3<3


Vårjackor


Hejsan! :)

Tråkigt väder det är idag, va?
Kallt också, nästan så att man vill ta fram dunjackan och vinterskorna igen...
Men så är det vid den här tiden på året, Aprilväder. Våren och värmen kommer, och då kan vi ju vara beredda genom att uppdatera garderoben med lite nya vårjackor. Så här får ni lite tips och inspiration!








Brun jacka i skinnimitation, från Gina Tricot, 499 kr.









Trendig jeansjacka i kort modell och ljus denim från Gina Tricot, 349 kr.








Svart jakca med dragkedje-detaljer från Gina Tricot, 349 kr.







Toppmodern militärjacka från H&M 349 kr.







Svart skinnpaj från H&M, 399 kr.







Rebel Cashmere - Officer Jacket

En pastellrosa militärjacka från nelly.com, 3299 kr.




Only - Top Item Short Jacket

En jättefin kort, beige skinnjacka, med nitar från Only, 399 kr.


Och det här får räcka fö nu. U like?

PoK

MVG!!!!!

Hej på er! :)

Förlåt,förlåt,förlåt för min fruktansvärt dåliga uppdatering. Har faktistk inte haft någon blogglust, och så har det varit så skönt att för en gångs skull inte ha ton med prov och läxor.
Och jag måste städa upp lite här hemma, så jag tar nya tag imorgon. Så hörs vi då?
Sen så fick jag tillbaka mitt matteprov idag. SÅ nöjd!! 39/40, MVG!! :D:D

Sov gott, puss.
<3




ÅRETS FÖRSTA DOPP!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhh!!!!!!!

Idag har jag tagit första doppet i sjön, för i år. Eller 2 gånger faktiskt. Emma, henns mamma och min mamma var också med. Det var fatiskt itne så kallt som jag hade trott, men det är faktiskt lite härligt att liksom utmana sig själv och ta steget att springa ut i vattnet... :P
Sen hade de med sig kakor och muffins, så vi fikade lite också och sen gick vi och kollade på en blåsippsbacke och jag och Emma klättrade lite i träd. Mysigt. :)

Sen idag har vi fått lite fler bilder på missarna. Söööta som socker.......
jag ska lägga in dem sen, men jag har inte lyckats spara dem heller, det är lite konstigt men snart listar jag nog ut något sätt. Jag längtar också till de får sina namn. Älskar rasnamnen, de är så coola. T.ex: S*Wärmdös Joyful Beautiful Black & S*Wermdös Kiss Me Courtney Love.
Så gulligt!
Men jag ska gå och lägga mig nu, så vi hörs imorrn.

Pussssar
<33



Bjuder på en supersöt bild från Wermdö's hemsida! :))



Silver-boys

Tjingeling. :)

Idag var vi i Gloooben och tittade på herrarnas innebandyfinal. Det var roligt och spännande, men Caperio hade inte den där gnistan som de brukar ha. Det ledde till förlust med 2-5 och de blev silver-boys istället för gold.
Menmen, det är faktiskt grymt bra ändå!
Jag har inte hunnit fixa något med designen, men snöflingorna är i allafall borta nu. :P Jag skriver mer imorgon, när jag kommer hem från kyrkan. Och imorgon ska vi göra en liten halvgalen, kul grej- förhoppningsvis... *brrrrr*!! :P

Pusspuss
<3




2morrow?

Hey sweeties!

Jag har hållt på med min novellanalys ett bra tag idag, så jag är faktistk för trött för att blogga. Så jag tar allt jag sa att jag skulle ta idag, imorgon istället, okej?
Sen har jag tagit lite vårbilder, för jag kan ju inte ha den här vintriga headern längre, eller hur? Snöflingorna ska också bort.
Btw, såg ni talang idag? Den där gamla tanten som gjorde en protest? Skellettdansen? Den lilla killen som spelade fiol? Och stollen som skrivit en sång om vansbrosimmet? Sedan han som trollade med kort och en kortgroda! Haha, kul var det i alla fall och nu tittar jag på Modern family.

Sweet dreams, or a beutiful nightmare?
;) xxxx

Snabb update

Sorry guys... hinner inte blogga så mycket resten av veckan, fram till helgen. Har väldigt mycket i skolan och måste även hinna med att gå i kyrkan. Men på fredag är jag back in track igen. ;)
Jag kommer antagligen uppdatera någonting, men vi får se när ooch vad. Men antagligen alla fall ett litet inlägg varje dag.

Sen vill jag också tacka för kommentarerna. Det värmer. :)
Jag svarar på dem på fredag.


Pussar & kramar
<3<3<3<3<3<3

 Kisses 






Sjuka jävlar!!

Har ni hört om dem som köpte 2 kaniner i en djuraffär och eldade upp den ena och lät hunden gå lös på den andra. Som de sedan sparkade och slog i en källare.
De filmade även allting och skrattade samtidigt.

När jag hörde det här blev jag så himla arg och väldigt ledsen. Stackars de små osyldiga unga kaninerna som blev köpta och trodde de skulle få ett bra hem. Så var det ett par psykiskt störda idiotjävlar som plågade dem till döds.
Hur fan kan man göra så mot en levande varelse???
De personerna har helt klart ett allvarligt fel och jag önskar att de fick sitta inne i finkan i resten av deras liv. Fy hellskotta vad jag hatar det här!!
Och ursäkta mig för alla svordomar men, vilka sjuka, störda, idiotiska, pantade, elaka djurplågerijävlar!!!!!!
Jag tycker faktiskt att detta är värre än att skjuta en människa.
Någon som håller med?



Svar på kommentarer!

Anonym om "Svar på kommentarer!":

xx??


Svar:

"xx" betyder pussar. ;)






Reeee om "Earth Hour-kväll":

Koolla du har skrivit HOla Chicos, betyder det att det bara är pojkar som får läsa din blogg?


Svar: Jag vet vad jag har skrivit och det är helt korrekt!
Om det är både killar och tjejer som läser, så skriver man med OS. Inte AS. Det hade du vetat om du pluggade på din spanska. :)


SM-FINAL!!

Jiihooo!! :D

Caperiotäby är BÄST!! SM-final i år, i innebandy. ;)
Så härligt att de vann mot just AIK, för de spelar så himla fult. Och de vann väldigt överlägse, så wihoo!

 Na-na-na-na 











Bild på bebisarna!!

          
Kolla vilka sötnosar va?? Ser ut som små kravlande råttor... :P
Ska bli så spännande att se hur de utvecklas och vilken maskning de får. Hoppas, hoppas på en brun mitted, som mamman. :)

Det var det jag skulle säga nu och det sista jag säger idag. Har inte hunnit blogga något mer eftersom jag har pluggat och gått i kyrkan. Sen fick jag ont i magen och nu på kvällen gick vi och åt med några kompisar på Gribby Wärdshus.
Så vi hörs mer imorgon, men det är ju skola då så det blir inte förens på eftermiddagen som jag skriver lite grand.
By the way så ska jag ta svar på kommentarer imorgon, så om ni har något mer ni vill säga så kommentera bara, så svarar jag. På allt. ;)

NattiNatti
xoxoxo

Turken som var Grek!

Har ni hört nyheten om den Turkiska yoghurten??
Bilden som är på framsidan på burken av farbrorn, togs under en karnival. Och har klätt förpackningen i cirka 10 år. Men nu har en släkting upptäckt bilden och det har kommit fram att mannen inte var en turk som man trodde, utan grek!
Diskriminering liksom! 
Haha, jag säger väl det... så knasigt det kan bli! :P

Pusspuss
xx



..........!!!!!

Guess what.....

The kittens are born!!!

Iiiiiiiihhhhh!!!!!!
De föddes igår, så nu är det knappt 12 veckor kvar... längtar, längtar, längtar!!
Blev 4 stycken bebisar, 2 pojkar och 2 flickor.
Har dock ingen bild, eller mamma har en i sin mobil men annars ingen. Hon som äger katten har inte lagt upp några än, men när hon gör det ska jag visa er.
Men de är så sött, man ser bara en enda lurvig hög! <333
Vi får vänta med spänning på bebisarnas utveckling!

Kjamis
:)

Fjällen-pics


Bilderna från fjällen, here you go! ;-)




























































That's all!
:)

Home Sweet Home!

Hejhej påskkycklingar! :P

Nu är vi hemma, eller vi kom hem igår kväll... men var för trött för att skriva och idag har vi varit och köpt kattböcker, tittat i djuraffären på kattsaker och handlat lite och sådär och nu tittar jag på solsidan. Så bra det programmet är alltså! "Hämta en cykellås att låsa fast den jävla kärringen i också!" Haha...
Jaja, vi har haft det jättebra i fjällen, nästan solsken varje dag och fina backar. Mina nya skidor var även dem toppen. Några korta gosstunder med Kitty hans också med.
Men jag tänkte faktiskt inte skriva något mer förens imorgon, för nu ska jag fortsätta emed Fredagsmyset. Bilder från fjällen lägger jag in imorgon och så berättar jag kanske lite mer om det också men fjällen är ju fjällen, man åker skidor och myser, så det finns ju inte sådär jättemycjet att säga! :P

Fast jag har en sak att berättar som ni får veta om ni läser imorgon igen. ;)

Pusspuss
xxx

Fjällen på Lördag

Hej! :)
Förlåt, men jag tänker faktiskt inte blogga något mycket alls nu. Är supertrött och så måste jag gå upp vid 8 imorgon för vi ska åka till Bollnäs. Och sova där en natt och sedan åka till fjällen. Förhoppningsvis fungerar internet där, men annars så hörs vi när jag kommer hem igen, kanske nästa fredag eller lördag...
Ipoden kanske internet fungerar, men med datorn är det ju oftast lite mer komplicerat, att man måste sätta i en sladd och ansluta och sådär. Men jag har inte listat ut hur man bloggar i ipoden, någon som vet hur??
Aja, jag ska gå och börja göra mig iordning för att krypa till kojjs nu...
Jag är till och med så trött och tråkig att jag inte orkar komma på ett aprilskämt här heller, hope u don't mind! :P
Sen föds kattungarna runt tisdag, blir så spännande!!
Men som sagt, det är fortfarande 40 dagar tills vi får hälsa på dem och 96 dagar tills jag får en... "/
Jaja, det som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, right?
Hehe, det känns som att jag bara babblar på nu så jag ska gå, men i alla fall så får jag träffa Kitty och släkten imorgon också, mys!! <33

GLAD PÅSK ALLIHOPA OCH HA ETT GRYMT LOOOOV!!!!

Pusss & kramis!! xxx :))
 Easter chocolate face Easter train Painted Head Chick Egg Painting Cutie 







Påsk förra året, tror det var påsk i alla fall. Någon som har varit i Hamrafjället? :)


RSS 2.0