MyNewRoom -

Today's quote

"Look in my eyes and you'll see my pain. Look in my heart and you'll see his name."



Bohemic

Ååh, herre vad jag gillar det här armbandet.
Kommer från Pull and Bear, så ska helt klart hålla utkik efter det i London!

American pancakes


Dessert!

Efterrätten jag gjorde idag dårå. Väldigt simpel, men jättegod!


Recept

Krossade Marabou cookies
Hemgjord chokladmousse (recept på det, här)
Hemgjord vit chokladmousse (recept på det, här)
Mosade hallon och blåbär

Whataya want from me?

Hejhopp!

Idag har det varit en chill hemmafredag. Jag har bastat och gjort efterrätt och sådär. Jag har plötsligt sån himla lust att baka och laga mat, så imorgon tänkte jag laga amerikanska pannkakor till frukost till hela familjen och sen funderar jag på att göra glace au four någon gång under helgen också. Men vi får väl se hur det blir med den saken. ;)
Nu ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mig om inte alltför länge, måste ju orka upp och laga pannkakorna imorgon. :)
Kramisar!

Hungerspelen

Idag åkte vi in till stan några tjejer i klassen efter skolan och gick och såg Hungerspelen. Superbra film verkligen, rekommenderas! Dock var det ett tekniskt fel med filmen så vi fick vänta 45 minuter extra på att de skulle fixa alltihopa, men tillslut kom den igång och vi fick en ersättningsbiljett, så det var ju inte helt fel.
Och imorgon är jag ledig för hela dagen är utsatt för utvecklingssamtal, men jag är trött så jag tänker faktiskt gå till sängs nu ändå. Kramkram!

Stone cold sober

Heejhopp!
Längesedan jag skrev känner jag, menmen. Nu är jag hemma efter att ha varit hos Daniela sedan igår eftermiddag och haft det ruuligt. Men nu är jag dock ganska så trött för vi var uppe rätt sent igår och käka frukost idag vid tre på eftermiddagen. Så får vi se vad som händer imorgon, men kom ihåg att det är blir sommartid då också. ;)
Och förresten, vet ni vad? Jag tror inte jag har sagt det här, men vi ska till London på påsklovet och idag är det 19 dagar kvar! Åååhh, längtar! Haha, pusspuss!<3

Today's quote

If you’re going down a path that makes you unhappy, you need to revaluate your life. Make a turn and see where it might take you. Don’t be scared to make a change because it might come to be the best thing you ever did. What do you have to lose, if you weren’t happy anyway?


Doggybag

Okej jag typ dog lite smått där jag såg den här bilden.

Våren är på ingång!

Ligger ute i solen just nu och försöker plugga inför spanskaprovet imorgon. Jag är nämligen ledig idag eftersom det är checkpointdag och jag var i fas i allt. Vi var faktiskt lediga igår också för då hade vi studiedag så det blev som en liten minihelg såhär mitt i veckan. Trevligt värre! Och imorgon är det projektarbetsdag då alla 3:or visar upp sina projektarbeten så då har vi inga vanliga lektioner och börjar klockan 10. Förutom vår spanskagrupp dårå som måste komma till skolan 8.15 och göra prov...-.- Aja jag tänker inte klaga.
Nu ska jag ta och fortsätta med spanskan och ikväll är det dans och sen Grey's. Underbart! <3

20.03.12


Happy sweet 17!

17 år nu då, gaaaalet!
Anyway var dagen kanon och jättemysigt med Emma och Saga på TGI på kvällen. Tack Tjejer! ;)<3
Nu ska jag ta och grotta ner mig lite i matteböckerna, sen kommer morfar hit och så ska vi käka lite tårta och sådär och sen på kvällen ska vi till Emmas familj och grilla! Första gången det här året, mys!
Så ni får ha en bra dag allihopa, pusselipuss!<3

17 år i staden där jag växte upp och så märker du hur fort det går?

Sista dagen som 16 åring idag, 17 år imorgon. Sorgligt på ett sätt. Menmen, tiden går inte att stanna.
Nu ska jag ta och sova, är tröttis. Pusspuss! <3

Today's quote

Sometimes you just got to know when enough is enough and let it go and move on. Then they'll realize you're not the person they thought you were. You're better.



Glöm det

Trött, trött, trött.

Tenta i samhällsekonomi igår och prov på näringslära idag. Labbrapport i naturkunskapen tills imorgon, engelskaläxa tills torsdag och psykologi tills på fredag. Skolan har blivit en evighetsstafett känner jag. Så jag är väldigt trött just nu. Men kämpade mig iväg till gymmet ändå och sen har jag kollat på DH såklart. Men nu ska jag gå och lägga mig tror jag, eftersom att jag som sagt är väldigt trött.

Kram på er!

Rör-mig-ej

Hallååå! :)
Dagen idag har bestått av gym ( gick upp halv nio och var på gymmet halv 10, *stolt*, haha), plugg och ett mysigt besök på Ulriksdals trädgård, där jag blev helt förälskad i en blomma. Den kallas rör-mig-ej och drar ihop bladen om man "klappar" den och även på kvällen när den går och lägger sig. Haha jag är töntig, jag vet, men tyckte bara att den var såå söt så jag fick med mig en sån hem. :)
Men nu ska jag sova, ska skriva en tenta i samhällsekonomin imorgon, så måste vara relativt pigg för det gick skitdåligt förra gången.
Godnattkramar!<3


Model house

Var ju som sagt på modelhouse idag då och det var ruuligt. Det är ju rätt många som gör sånt här och man förstår ju varför. En väldigt smat affärsidé måste jag säga.
Och det låg ju i stan och sen när vi skulle hem var det kaos. Det hade skett någon olycka på tunnelbanan på slussen så inga tåg gick så det tog huuur lång tid som helst att komma hem.
Men nu ska jag gå, melodifestival you know. ;) haha, puss! <3

Tonight's quote

Även om du står på tå, kommer du aldrig nå upp till min nivå.


Ready for the weekend!

Behöver jag ens säga hur glad jag är över att det är fredag?!
Efter ännu en hektisk vecka med alldeles för mycket skolarbete sitter jag nu framför brasan och bara njuter av att ha en hel helg framför mig och en för en gångs skull, ledig kväll fri från skolarbete. Och efter ett B på svenskatalet, vetskapen om att jag blev godkänd på matteprovet och efter ett härligt träningspass på gymmet kan jag inte känna mig annat än nöjd.
Imorgon blir det ett nyligen (rättare sagt idag) fixat besök på model house, lite plugg och melodifestivalfinalskväll! Och förresten, idag är det exakt en vecka tills jag fyller år. 17 hela år. Hur sjukt är inte det? Herregud, jag känner att jag redan börjar oroa mig för att bli gammal. Om ett år och en vecka blir jag 18 liksom, myndig, vuxen. Jag kan inte vara vuxen, jag känner mig typ som en 12-åring ju! Aja...
Ha en astopp kväll! alla! :)


Grade 8

Jag hatar att man måste sitta uppe och skriva klart ett jävla svenskatal tills imorgon, när det enda man vill är att gå och lägga sig efter en lång torsdag med matteprov på världens mest omöjliga kapitel.

Sundress

Första skoldagen efter lovet idag då. Den flöt på rätt bra faktiskt, men jag har insett hur mycket jag verkligen avskyr funktioner i matten. Så det är det jag håller på och pysslar med just nu, eftersom vi har prov på det på torsdag. Och jag fattar inte sådär jättemycket så provet lär inte gå sådär jättelysande. Menmen, man kan inte vara bäst på allt!
Nu ska jag fortsätta med matten i en halvtimme och sen får det vara färdigpluggat för idag, då blir det istället Desperate Housewieves! Vi börjar ändå 12.55 imorgon, så det bli plugg på förmiddagen.
Kramelikram!
<3

Today's quote

The awkward moment when you're late for class and when you walk in, everyone stares at you like you killed someone.


Tonight's quote

"Don't mix my personality and my attitude up. My personality is who I am and my attitude depends on who you are."


För det är du

Idag var det sista dagen på lovet för mig då. Vi var lediga idag eftersom vi hade dubbellektion måndagen innan lovet, men imorgon är det skola igen då.  Jag önskar att jag kunde känna att jag pluggat ikapp så att jag hade någorlunda koll på läget. Men det har jag tyvärr inte, så jag känner mig rätt stressad just nu. Det har varit så himla mycket i skolan de senaste veckorna och det verkar aldrig ta slut. Varenda eviga vecka är fullproppad med skola, skola och mer skola. Vi får se om jag överlever det här...;)
Anyway, nu ska jag ta och börja gå och lägga mig alldeles strax. Är inte speciellt trött dock, trots att jag vaknade vid 8.
Sweet dreams
<3

Våffellunch!

När man kan ha våffellunch ute på altanen i solen, då vet man att nu är våren här!

Today's quote

"Don't play games with someone who can play them better."

2 mars 2012

Trevlig natt och dag med Emma. Först igår kollade vi på Paranormal activity 2 och så sov hon över och sen idag var vi på Djurgården och fotade och sådär och sedan käkade vi middag och cupcakes med mjukglass i Gallerian. Mys på det!
Nu funderar jag på om jag ska kolla på en film eller gå och lägga mig...hm, svårt val asså. ;)
Anyway, lite bilder från idag här nedan. :)

My room

Jag gjorde en välbehövlig städning av mitt rum idag och eftersom jag typ lovat i typ 2 år nu att jag ska visa bilder på mitt rum tänkte jag att jag kunde göra det nu, åtminstone lite. :p Men det är bara lite, men ändå. Here you go! ;)

RSS 2.0