MyNewRoom -

Pannkaksdrömmar

 
 
 
 
 
Pannkakorna blev ytterst goda, så jag tänkte ta och dela med mig av receptet!
 

Ingredienser för 5 plättar:
1 skopa proteinpulver ca 30 gram (Jag använde mig av Fitnessgurus One Whey Strawberry White Chocolate)
1 tsk bakpulver
2 msk mjöl (Jag har testat med både grahamsmjöl och kokosflingor, på bilden är det med grahamsmjöl)
2 msk kvarg (funkar nog lika bra med yoghurt)
3 äggvitor
1 ägg (eller 2 ägg isället för 3 äggvitor och 1 ägg)

Utförande:
Blanda alla de torra ingredienserna och tillsätt sedan ägg, äggvitor och kvar. Blanda. Det blir en tjock smet. Stek på mellan hög värme. Servera genast! Till mina hade jag vaniljfluff, hallonsås, frysta hallon och lite kokosflingor.

 

Källa: fitspooration.myshowroom.se


Fitnessguru

 

 
Åh, fick precis hem nytt protein och en ny shaker från fitnessguru så nu ska jag ta och testa den nya smaken och göra proteinpannkakor till lunch. Mums! :)

 


From midsummer

Excuse moi för le bad update men vi var på landet och sen har jag bara inte kännt för att skriva något. Men i alla fall, midsommar var mysigt och väldigt klassiskt med dans runt midsommarstången och midsommarlunch och middag. Sen stannade jag uppe till halv 4 och följde med brorsan och hans kompis för att fiska, men de typ misshandlade en fisk så jag klarade inte av att stanna kvar så länge. Annars har jag inte så mycket mer att säga. Jag kan inte träna igen heller för jag har fått tillbaka mina jävla prickar i halsen. Det är så sjukt irriterande för jag har inte ont i halsen och känner mig helt frisk men jag får ändå inte träna...-.- Aja det försvinner väl så småningom...
Nu är jag riktigt trött men kan vara schysst och lägga in några få bilder från midsommarhelgen. Kramiiis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Landet!

Hejsvejs!

Var en sväng på gymmet mitt på dagen och tränade lite. Fick slå ihop flera saker till ett pass eftersom gymmet är stängt över midsommar och vi är borta så det blev hela överkroppen. Och nu är vi på landet och ska vara här hela helgen och fira midsommar så jag uppdaterar nog inte så mycket för mitt internet är slut så det går jättelångsamt.
I alla fall så var vi nere vid vattnet ett tag nu på kvällskvisten och fiskade lite och sådär och nu ska jag ta och äta lite jordgubbar med vaniljkesella och mörk choklad och titta på film. Ha en jättegärlig midsommar. Kraaaam! :)


I don't wanna be

Osammanhängande men härlig!
 
Var med Sofia och åt sallad på en brygga vid vattnet i solen idag, mysigt mysigt. Sen drog jag till gymmet. Äntligen! Dock har jag fortfarande träningsvärk från body pump-passet, så det blev enbart kondition, cirkus en mil löpning. Nu har jag dock massa ont i huvudet, så ska ta och lägga mig. Puss & kram.

Crunchy apple pie

 
 
 
Mycket inlägg om mat nu känner känner jag haha. I alla fall så kände jag för att göra något roligare till mellis så då hittade gjorde jag den här nyttiga "äppelpajen". Receptet är här nedan men jag tog lite av de frön som jag hade hemma och gick på känsla med måtten och det blev bra ändå. Så testa! :)
 

INGREDIENSER

1 äpple
1 msk jordnötssmör
1 msk kvarg
1 msk solroskärnor
1 msk pumpakärnor
1 tsk linfrön
½ msk kokosflingor
vatten

 

Skär äpplet i små bitar och lägg längst ner i en microsäker form/skål. Blanda samman övriga ingredienser så att smeten blir ganska tjock, men du kommer behöva tillsätta liiite vatten för att den inte ska bli alldeles för fast. Smula degen över äppelbitarna i små mindre ”klumpar” och sätt in i micron 1 minut på högsta effekt. Servera med t.ex. vaniljyogurt eller vaniljkvarg.

 

Källa: foodporn.devote.se


Spaghettiben

Urusel "spännis"bild, men vi drog på body pump-passet i alla fall och det var skiiitjobbigt! Både ben och armar darrade brutalt mycket efteråt. Squats med vikter i 3 hela minuter är inte att leka med kan jag säga... Anyway, jag ska äta lite jordgubbar och kvarg och sedan är det dags att natta kudden eftersom jag ska upp till tandläkaren imorgon, snark...-.- Sen får jag se om jag vågar mig på ett konditionspass, känner mig fortfarande inte helt 100 så vi får väl se...


Teriyaki-wok

 
 
Idag kände jag för att laga mat igen. Så gjorde en ordentlig wok fullproppad med nyttigheter. Det var kyckling, fitnessnudlar från fitnessguru, wokgrönsaker, broccoli, sockerärtor, hericovert, paprika, champinjoner, teriyakisås och kryddor. Sen får jag se om jag eventuellt vågar gå på ett bodypump-pass med Emma ikväll. Känner mig relativt frisk och jag har inte tränat på en vecka nu så är sjuuukt taggad!
 

Mat, mat och mera mat

 
 
Skulle jag beskriva vad jag gjort den här dagen med ett ord, skulle det lätt vara ätit. Mamma och pappa hade sin bröllopsdag idag så till frukost blev det bland annat chokladcrossianter. Sen efter det gjorde jag frostingen till mina cupcakes och självklart måste man slicka skålen. Sen vid klockan 3 kom Emma, hennes lillebror, Saga och hennes mamma hem till oss och så fikade vi (kladdkaka, grädde, cupcakes, 3 sorters kakor, jordgubbar och ohåriga persikor (jag kommer verkligen inte på vad frukten heter)) ända fram till klockan 7 då vi samma gäng gick ner och åt thai till middag ända fram till klockan 22.30. Och eftersom den här dagen redanv arit så extremt spårad i matväg kan jag ju lika gärna äta lite till, så nu blir det Ben & Jerry och Awkward och sen från och med imorgon blir det helt clean igen. Inga godsaker, punkt. Men jag har fortfarande ont i halsen så kan fortfarande inte träna! Börjar bli lite galen på detta nu... Men men, det är väl bara att vänta...:// Anyway, på bilderna här ovan har ni i alla fall cupcakesen. ;)
 
 
 
 
 

Twisted

 
 
Har fortfarande ont i halsen och grejer så har tagit det lugnt idag med. Ingen träning...:/ Dock städade jag hela huset, för jag fick pengar för det och perfektionist som jag är tog det ett flertal timmar. Sen bakade jag lite här på kvällskvisten också. Vi ska eventuellt ha en picknick imorgon så då bakade jag bara lite till det. Men de är itne helt klara än, ska garnera dem också men det gör jag imorgon så att de håller sig färska. Så då kan jag lägga upp bilder också. Förövrigt då? Jo jag saknar dansen. Massa. Får ta och göra en egen koreografi till en låt eller något. Funderar på att göra en till La La La, skulle vara rätt skojigt. Men nu ska jag ta och kolla på ännu en film och vara lite onyttig för en gångs skull. Ben & Jerry here I come! <3
 
KRAM
 
 
 
 

Wonder

 
När jag vaknade idag var jag jättetrött och hade ont i huvudet och halsen. Och jag som hade tänkt träna! Men så blev det inte utan jag har istället bara tagit det lugnt och inte gjort något speciellt. Så jag hoppas på att det går över och inte bryter ut i en förkylning, för det har jag verkligen inte lust med... Och nu tänkte jag ta och titta på en film och äta mitt älskade äggvitefluff denna gång med äpple och kanel. Mums!

It's a wrap!

Idag kände jag verkligen för att testa ett recept som jag hade hittat på en nyttig, hemmagjord wrap. Så då gjorde jag det till lunch och den blev faktiskt asgod! Här är receptet:
 

2 äggvitor

2 ½ msk valfritt mjöl (havremjöl, grahamsmjöl, vetemjöl...)

1 krm salt

 

1. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. 

2. Tillsätt mjölet och saltet

3. Bred ut smeten till en cirkel antingen i en non-stick form eller på ett oljat bakplåtspapper som sedan läggs i en bakplåt. Gör inte cirkel för tunn och inte heller för tjock utan ligg på något mellanting.

4. Grädda i ugnen 5-6 minuter på 200 grader.

5. Fyll din wrap med valfri fyllning. Jag hade i stekt kyckling, chilikvarg (lättkvarg blandat med chilisås), avokado, körsbärstomater, medelhavssallad, fetaost och lättkeso.

 

Källa: foodporn.devote.se

 
 
 
 
 

Dresscode

 
Jag heter ju då tyvärr inte Kenza och har ingen fotograf-pojkvän så det blir inga spaceade (hur fan stavas det!?) bilder, men detta var i alla fall vad jag hade på mig denna dag. Allt från BikBok.
 

Stockholm

 
Det blev en rätt lång dag i stan idag och jag vi var både otroligt hungriga och trötta efteråt. Jag kom väl hem strax efter åtta. Men det var roligt! Och det blev ytterligare lite shopping haha, så nu får jag inte köpa mer på ett tag. Och imorgon ska det ju bli bra väder hela dagen så jag tänker göra en enda sak- sola! Sen ska vi gå på Grönan på kvällen också. Och jag tänkte gå och lägga mig nu om inte alltför länge för jag tänkte försöka köra på en powerwalk innan frukost imorgon med och då kan jag ju inte gå upp vid typ 2 liksom. 
 
Så nattinatti <3
 
 
 
Lollo var väldigt seg på provrummet och jag var rastlös så då hittade jag på att göra detta...:P Lite stolt över att jag kunde gå ner så pass djupt i spagat ändå trots att jag var ouppvärmd och inte stretchat efter gårdagens benpass. 
 

Härlig morgon!

Den är morgonen började jag med att gå ut i solskenet och gå en powerwalk runt sjön. Rätt härlig start måste jag säga! Sen nu har jag precis ätit frukost. Och det skulle bli fint väder hela dagen idag, men det verkar inte som att det blir det och jag och några kompisar hade tänkt sola och bada och så men eftersom vädret inte riktigt är på vår sida idag så ska vi dra in till stan istället så får vi hoppas på bättre väder imorgon istället! Kramkram :)


Laxspett dagen till ära

Helloj! 
 
Spenderade denna regninga förmiddag på gymmet och körde enbart ben och rumpa i drygt 1,5 timme tills jag var helt död. Sen kom jag hem och gjorde en himlans god lunch om jag får säga det själv. Laxspett, fullkornsbulgur, broccoli, en sås på lättkvarg och chilisås och sen lite stekt halloumi vid sidan om. Så nu ska jag duscha och sådär och sen blir det shopping med Emma och Saga i Skärholmen och Saga som nyligen fått körkort ska köra dit. Så det blir kuuul! 
 
Ha en braaa dag! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 juni 2013

Det blev ingen träning igår för jag var alldeles för trött för det, men idag var jag där! Och det kändes lite bättre att vara inne på gymmet när det spöregnade än när det är soligt ute liksom. Körde i allafall axlar, triceps, biceps, mage och sen hiit (högintensiv intervallträning). Och klockan blev typ 5 innan jag var hemma igen, så det blev en väldigt sen lunch och sen åkte jag ut med pappa och övningskörde lite. Sen medans familjen åt middag på Max gick jag till ica och handlade massa grejer. Det var typ slut på allt hemma kändes det som och eftersom jag har sommarlov nu måste jag ju göra lunch själv och då måste det ju vara nyttigt!

Imorgon tänkte jag dra upp i tid och träna ben och rumpa så jag ska strax göra en banan- och mango-smoothie och titta på ett avsnitt av Grey's innan jag går och lägger mig.

Nattinatti <3


080613

Gomorgon guys! (eller god mitt på dagen kanske passar bättre hehe)
 
Vaknade för någon timme sedan eftersom jag kom hem rätt sent igår. Vår skola har som en tradition att träffas på en äng varje kväll efter skolavslutningen så då var vi där. :) Så nu har jag precis ätit frukost/lunch, proteinpannkakor med äggvitefluff, kiwi och frysta hallon och sen tänkte jag gå ut och sola typ och inte göra så mycket mer än det idag. Och jag har inga direkt nya bilder, så ni får ytterligare två från skolavslutningen varav den ena är Victorias
 
Kramelikram :)
 
 
(så ful, men så härlig haha!)
 

Sommarlooooov!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Superman

Sista pole-klassen nu och alltså den allra sista dansklassen på terminen. Snyft...


Veckans träning- v.23

Måndag: Kondition- löpning
Tisdag: Styrketräning- ben, rumpa och mage
Onsdag: Poledance och eventuellt intervall-löpning
Torsdag: Styrketräning- rygg, bröst och mage
Fredag: Vilodag
Lördag: Kondition
Söndag: Styrketräning- triceps, biceps, axlar och mage

Pancakes americanos

 
Inte bästa bilden, men detta var i allafall vår skollunch! Vi har velat ha pannkakor i 2 år nu och äntligen fick vi det. Nygräddade amerikanska pannkakor med hemgjord kolasås, vaniljkräm, rårörda bär, sirap och sen hur många piggelinglassar man ville. Man kan ju ingenting annat än älska vår skola! Och imorgon blir det tacobuffé så då ska vi till skolan och äta lunch och sen har vi picknick. Vi kommer rulla fram snart....x)  Men nu ska jag som vanligt ta och titta på Grey's och äta lite bär innan jag går och lägger mig. Puuuss!

Blue Ivy

bild på Noel från igår, tagen av min lillebrorsas flickvän (smalldetails.blogg.se)   
 
Imorgon har jag sista riktiga skoldagen innan sommarlovet. Såååå skönt! Sista spanskalektionen ever! Och jag har egentligen inte så mycket att säga nu. Var och tränade idag också, hade tänkt göra typ armar och sådär men eftersom jag tog vaccinet i armen vore inte det så smart, så jag körde bara kondition. Så det blev at springa en mil och sen noooggrann stretching så att jag inte blir stel. Och nu ska jag ta och äta lite jordgubbar och annanas och titta på ett avsnitt av Awkward.
Kramiss
 

You keep playing with fire

 
Dansshowen gick helt okej idag ändå. Var rätt så nervös ända tills första numret av avklarat, sen det andra numret var det mest roligt, även fast jag typ hade allt hår i hela ansiktet största delen av numret. Och varmt var det också. Sista dansen hade vi jeans och stora hoodies, ni kan ju bara tänka er hur svettigt det var... Nu är ju dock dansen över för "säsongen" och ingen mer på hela sommaren, så det kommer kännas väldigt tomt. Från att dansa 5 gånger i veckan till att inte dansa någon... 
 
Imorgon börjar sista veckan innan sommarlovet och vi är lediga haha. Så jag täntke passa på att göra fett vuxna saker. Ska till doktorn, vaccinera mig, hämta ut mitt studiebidrag, sätta in pengar på banken, övningsköra och sen tänkte jag hinna med att träna lite också. Men nu ska jag ta och titta på Grey's och ta ett avsteg från mina annars nyttiga matvanor och äta Ben & Jerry's som jag har sett fram emot i en månad nu. Kramkram :)

Hungrig?

haha


Nerver utanpå kroppen

 
Idag är det den andra juni. Den andra juni om exakt ett år har jag tagit studenten. Hur sjukt är inte det!? 
     Men idag är det i allafall superfint väder och jag tänker spendera största delen av dagen i solen, för sen vid 5 ska jag vara på tibble för vi har ju dansshowen ikväll. Och jag är sååå nervös!! Jag förstår inte, jag blir alltid så extremt nervös....-.- Aja, jag får bara hålla tummarna och göra mitt bästa.
 
Puss och kram! <3

Skiter i bild idag...

Jag drog iväg och tränade idag ändå, fast sprang bara. Har varit så sinnessjukt förbannad på en grej de senaste 2 dagarna så var tvungen att göra av med lite ilska på något sätt. Dock kunde jag inte riktigt springa som jag ville eftersom jag återigen var helt övertygad om att jag skulle få hjärtstopp. Och att tillbringa en timmes springrunda åt att samtidigt försöka övertala sig själv om att det inte stämmer är väääldigt svårt. Hypokondri suger... Anyway, det var allt för mig just nu. 

RSS 2.0