MyNewRoom -

Skickat!

Shiiit! 
 
Skickade precis in mitt gymnasiearbete! En hel timme innan deadline till och med. Känns helt sjukt att flera månaders (okej jag började inte i september, men ändå) arbete äntligen är över. Nu är det bara att hoppas på att det är tillräckligt och att jag får ett godkänt och min studentexamen.

Lyckan

 
Haha charmig bild!
 
Vart bokstavligt talat överlycklig när jag fick träna idag. Hoppade runt som en tok hemma innan hehe. Dock vågade jag absolut inte köra på fullt ut, utan det blev ett lite lugnare pass med triceps och biceps och sen en massa bakåtkullerbyttor. Vi ska nämligen ha det i en av våra danser på vårshowen och jag hade aldrig kunnat göra en bakåtkullerbytta i hela mitt liv förens igår så jag måste öva en massa. Men jag hade inte tappat såå mycket i styrka faktiskt, vilket var riktigt konstigt eftersom jag varit sjuk i över 2 veckor. Och om jag fortfarande mår bra imorgon blir det ett rygg- och axelpass. Min favorit! Där lär jag dock ha tappat eftersom att jag inte tränat rygg på typ 7 veckor för att jag gjort illa ryggen. Men får helt enkelt träna upp det igen. Här är i alla fall dagens pass:
 
 
Workout routine- triceps och biceps
 
Scullcruschers- 13 kg x 4
Negativa dips- 8 st x 4
Viktade dips på bänkar- 8-10 st x 4
Triceps pushdown med rep- 13,75 x 2/ 12,5 x 2
Bicepcurls hantlar- 7 kg x 2
Smala bicepcurls med z-stång- 10,5 kg x 3
Breda bicepcurls med z-stång- 10,5 kg x 3
 
 

16 mars

16 mars idag då, vilket betyder att jag numera är 19 år. Whoop! Eller inte, 19 är ju lite av ett mellanår egentligen. Och dagen blev väl inte direkt som jag hade tänkt mig, men hade en mysig morgon och åt en brutalt god brunch med några kompisar på Café Sirap inne i stan! Och nu sitter jag och äter godis faktiskt och tänkte kolla på Grey's Anatomy. Måste ju passa på eftersom jag börjar deffen imorgon. Hade varit mer taggad på det om jag fått träna också, men är relativt taggad ändå faktiskt! Så imorgon efter skolan blir det att åka till mataffären istället för gymmet och inhandla bra mat. För övrigt är jag så less som det bara går att bli på att inte på träna. Har seriöst gråtit för att det känns som att jag aldrig kommer bli helt frisk och få träna igen. Töntigt kan tyckas men det går inte att beskriva hur mycket jag älskar träningen och två hela veckor utan suger (ursäkta språket) så brutalt jävla aphårt. Får se om jag får träna alls den här veckan... Okej nu ska jag sluta va så bitter, det är ju trots allt min födelsedag. Puss!
 
 
 
 
 

130314

 
 
Börjar tröttna rejält på att vara sjuk vid det här laget och på att inte få träna. Var typ 1,5 vecka sen sist liksom, vilket är typ 15 missade träningspass...:/ Men på måndag har jag i alla fall tagit klart min antibiotikakur så är jag frisk då får jag äntligen träna. Börjar även min lilla deff på måndag vilket jag är sjukt taggad på. Hade i och för sig varit bättre om jag vågat äta ännu mer under bulken men nu blev det inte så, men kör på deff ändå. Vilket innebär att jag mest kommer leva på fisk, kyckling, kvarg, ägg, ris, potatis, bulgur, havregryn och broccoli de kommande månaderna. Självklart annat också, men detta kommer vara de huvudsakliga sakerna.
 
Idag efter skolan var vi hemma hos Hanna med massa människor och spelade in största delen till vår musikvideo som vi gör i medieproduktion. Kändes riktigt bra så vi får hoppas att det blir det också. Vi har dock väldigt bråttom för deadlinen är om typ 1,5 vecka... Men nu ska jag ta och försöka lära mig ett tal tills imorgon, sen blir det sängen så att jag blir frisk nångång!!

Wave after wave

 
Drog till farbror doktorn idag efter skolan och kollade min hals och självklart visade det sig att jag hade halsfluss. Så nu får jag inte träna förens jag har tagit hela antibiotikakuren, vilket är 10 (!!!) dagar. Kommer tappa så himla mycket! Känns liksom som att all ansträngning och alla timmar på gymmet är bortkastade nu... Så jag är alltså inte jätteglad just nu. Men min moster och mina kusiner komma ikväll i alla fall så det blir kul och sen ska vi gå på melodifestivalgenrepet med dem imorgon haha. Och sen på kvällen ska jag till en kompis som har födelsedagsmiddag om jag mår bra. Annars blir det väl vila, plugga och övningsköra den här helgen.

Det går bra nu kompis, det går bra nu

 
Längesedan sist asså, sorry för det.
 
Såg de första krokusarna i vår rabatt idag så nu är våren verkligen här snart, vilket är hur härligt som helst! Dock har jag blivit sjuk, typ förkyld eller halsfluss, jag vet inte riktigt. Så har inte kunnat träna på hela veckan så jag är både rastlös och panikslagen. Eftersom jag tränar så mycket vanligtvis och nu inte får träna alls så känns det liksom som att jag tappar allt och jag kan inte göra nått åt det, vilket suger. Kanske drar ut på någon promenad imorgon efter skolan i alla fall om det är fint väder och sen kommer min moster och mina kusiner. :) Men nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka skriva på mitt gymnasiearbete som jag i princip bara suttit och stirrat på i 3 dagar. Det går bra nu kompis, det går bra nu...
 

RSS 2.0