MyNewRoom -

Mot Norsborg

 
Hejsvejs! :)
 
Som ni ser var vi alltså idag i Norsborg av alla ställen. Vi körde en liten spontanare och bara åkte dit vi inte hade varit och hade lust att se hur det såg ut. Så vi åkte röda linjen från t-centralen till Norsborg, sen var vi typ ute på perrongen i max 2 minuter innan vi gick in i tunnelbanan igen. Ärligt talat så var det inget spektakulärt ställe det där, så vi åkte tillbaka istället. Fast på vägen hem gick vi även av på Mälarhöjden och tittade lite. Där var det finare, fast vi gick max 100 meter från tunnelbanestationen, haha. Sen fortsatte vi till tekniska där vi åkte Roslagsbanan ända till Åkersberga för familjen och några familjekompisar var ute på Domarudden och badade och bastade och så skulle vi käka middag där, så det gjorde vi och det var väldans trevligt, förutom några ryska nakenbadare, haha. Så jag kom nyligen hem och jag är inte det minsta trött men vet icke vad jag ska göra. Så ja, detta var min dag och imorgon är det helg och bara 4 dagar kvar tills jag äntligen får ta bort tandställningen som jag haft exakt 1 år och 2 månader idag. Jippie!
 
Puss och kraaam! 
 

Allt jag säger är sant

Jag har inte så värst mycket att tillföra just nu, så jag lägger bara in några bilder som andas sommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A legend died- 3 years ago

 
3 år sedan idag en av världens största artister, låtskrivare och dansare dog. Jag tänkte inte skriva så särskilt mycket om det, bara uppmärksamma. Jag kommer ihåg precis vad jag gjorde när jag fick veta att han var död och det tror jag att de flesta av oss gör och aldrig kommer glömma heller för den delen. För han var verkligen någon speciell. Jag kommer också ihåg att det tog otroligt lång tid innan jag verkligen insåg att han var död, avliden, borta för alltid och aldrig mer skulle komma tillbaka.
     3 år sedan idag världens näst största stjärna slocknade.

Cookie Dough cupcakes

Hejhopp, tråkväder idag så jag bestämde mig för att baka! Det blev Cookie Dough cupcakes med marängfrosting, supergoda och inte jättejobbiga att göra. Klicka här för att komma till receptet!
 
 
 
 
 

 


Midsommarhelgen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här året firades midsomaren i Bollnäs eftersom vi förra året var på landet. På dagen åkte vi till Arbrå för det traditionella svenska midsommarfirandet med dans runt stången och sådär, sen åkte vi till en stor strand och tog ett snabbt dopp och sedan hem till mina kusiners hus. Dock var vi inte så många, för alla kusinerna var i Turkiet på olika håll, så det vart bara familjen och mormor, men det var faktiskt jättemysigt och kvällen var helt underbar! Vi grillade och sådär och satt utanför kusinernas sommarhus som jag förresten verkligen älskar! Så tog vi även ett kvällsdopp i solen vid deras brygga.
     Dagen därefter spelade vi golf halva dagen, min första gång någonsin på en golfbana, men det gick trots allt rätt bra för att vara just första gången. Sen så spenderades kvällen återigen i sommarhuset, men nu var även morfar, hans fru och deras hund och en av mina kusiner med. Och kvällen avslutades med fotboll, Spanien-Frankrike. 
     Idag spelade vi lite golf på förmiddagen, fast vi stod bara och slog på driving rangen. Sen träffade vi morfar, hans fru och deras hund på ett fik och åt lunch och sen åkte vi till mormor, packade ihop våra saker och åkte återigen hem till Stockholm. Så har vi ätit thai till middag och nu halv kollar jag på England-Italien och ska sen titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan det blir sängen. Hoppas att er midsommarhelg också varit underbar! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.

 
Hejhej alla! :)
 

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Var en superdupersnabbis i TäbyC och köpte en bodybutter och en chokladlypsyl på The Body Shop eftersom det var 50% rea och för att jag hade en bonus check där. Sen har jag packat lite och ja, typ det. Och nu ska vi strax åka iväg till Bollnäs för att fira midsommar och kommer hem på söndag kväll igen.
 
Ha en superhärlig midsommar allihopa, kram! <3

Jag behöver endast de som har bränts fast, gått in i hjärtat, ni känns i varje hjärtklapp

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har varit en riktigt spontan dag! Vi började med att åka till Hallonberga med våra picknick-korgar, enbart för att det lät som ett mysigt ställe. Så var dock inte riktigt fallet, utan det var mest höghus och sådär så då hoppade vi på bussen mot universitetet för att sedan dra vidare mot Norrtälje. Så gick vi in på ICA där och köpte en himla massa mat och grejer och sen gick vi ner till båthamnen och satte oss i solen och åt, lyssnade på musik och tittade på folk. Jättemysigt och jättehärlig dag. Vi fick även åka tvåvåningsbuss då, något vi faktiskt aldrig gjort. Så det var lite av en kul grej också bara att sitta högst upp, längst fram i bussen, haha.<3
 
 
 

Sena nätter, tomma glas


Hejsvejs! :)

Njuter av sommarlovet för fullt här! Igår träffade vi gamla klassen dårå och det var väldigt roligt, enda minuset var att det började regna, men det löste sig ändå. Sen idag har jag tagit vara på det fina vädret och bara legat ute och solat och lyssnat på musik och sen på kvällen åkte jag och Daniela in till grönan och kollade på Ison & Fille och sen satt vi vid vattnet och käkade glass i solnedgången. Och imorgon ska vi ha picnick i Hallonbergen. Vi har aldrig varit där och vet inte vart det ligger, men det lät väldigt mysigt på namnet så dit tänkte vi åka, haha.

Ha det! :)


Sommarmys!

 

 

Snablarns vad dålig jag har varit på att blogga senaste dagarna, men det är ju liksom sommar...! Så nu har jag haft över 1 veckas sommarlov, men det känns som typ 3. Och det har varit rätt många sena kvällar så jag är ganska trött, men kul har det vart! Och i helgen var mina kusiner här innan de idag drog vidare mot Turkiet, dit vi ska då om exakt en månad faktiskt. Sen idag på kvällen var vi med klassen ute i (på?) Vaxholm och grillade och badade lite och sådär, vi hade otroligt tur med vädret också så det blev supermys! Sen imorgon ska jag följa med Daniela till klätterhallen och klättra och hon envisas med att jag ska klättra på varje vägg, se hur det kommer gå... haha. Och sen har hon även bestämt att vi ska köra cirkelträning så det blir några tuffa timmars träning där. Och sen senare så ska vi träffa gammla klassen från 6:an till 9:an och grilla och bada så det blir najs. Men nu ska jag sova så jag örker upp imorgon. Puss och kraam! <3

 


Stutter

Jag är helt fullkomligt superdupermega-galen i den här låten just nu, vet inte hur många gånger jag lyssnat på den! Kjeck it out vettja! ;)
Maroon 5 – Stutter

Sommarlooooov!

(bilderna är inte mina, utan Eliiins!)


Hejsveejs!

Sommarlov nu, underbart! Vädret är dock inte världens somrigaste,  men det får väl duga för nu. Helgen har i allafall varit ashärlig med massa sköna människor, och nu ska jag bara ta det lugnt för har dansat från 11 till 17, så är rätt trött. Så får vi se vad morgondagen bjuder på. :)
Kram!

Dagens

Rosa "lång-kort" kjol- H&M divided
Mörkgrå bustier- Topshop


Inte långt kvar nu!!

Hejhopp och försök att ignorera min icke-existerande uppdatering! :)
I måndags var det auditionen och den gick sådär, inte så jättebra, men jag är glad ändå för dessa dagar har varit så slappa, det var nationaldag igår som firades med sovmorgon, glass i groteska lass på en nyöppnad glasskedja och hemgjorda pizzor och imorgon har vi skolavslutning och sedan är det sommarlov!! Lite smått sorgligt dock, men otroligt härligt! Så nu ska jag ta och sussa så att jag orkar upp imorgon, puss och kram!(:<3


Allting är förlåtet nu men inget är glömt

Hejsan hoppsan dålig uppdatering!
Men whatever...
Fortfarande världens tråkigaste värder någonsin... Jag fattar inte hur det kan regna så här mycket, det är sjukt! Aja mormor vart här i helgen så igår var jag med mamma och mormor i TäbyC och gick runt lite och fikade. Jag köpte även en jättefin kjol från H&M som är kortare fram och längre bak, ni vet? Sen köpte jag också lite smycken, örhängen bland annat eftersom jag snart får ta ut mina. :) Sen fick jag även en parfym av mamma som jag har som är iprincip slut. Sen på kvällen var vi 9 tjejer från klassen hemma hos en klasskompis och åt middag och pratade och bara hade det allmänt mysigt, vi såg även ett vildsvin från fönstret. Jag har aldrig sett såna på riktigt förut faktiskt, men den var enorm! Som en björn nästan!
Och idag var jag med Saga i stan och kollade i vintage-affärer, strosade runt på Drottninggatan och en snabbis i Gallerian och åt frusen yoghurtglass. Fick med mig lite armband (vill ha en massa armband av olika slag runt armen för det är så fint på sommaren) och ett par jeansshorts från Weekdays vintage-avdelning med mig hem. Supermys dag! Och nu ska jag nog ta och titta på ett avsnitt av Pretty little liars och äta fruktsallad innan jag går och lägger mig.
Ha en bra vecka och håll tummarna för bättre väder! :)

Where have you been?

Tråktråkigt väder idag, men sen dansshow på kvällen. Och den gick bara bra men det är skönt att alla är gjorda eftersom man ändå blir lite nervös. Nu är det bara auditionen till specialgrupp som jag håller på att freaka ut inför. Aja det går väl bra, eller hehe...
Nu ska jag gå och knoppa, pusspuss.<3


RSS 2.0