MyNewRoom -

Halloweenparty!

Hejsan!:)
Jag fick låna min mosters dator så då tänkte jag att jag kunde länga in ett litet inlägg ändå!
Igår var vi typ hos mina kusiner hela dagen, och var med Kitty!:) Fortfarande lika söt, om inte sötare!:P Sen åt vi tacos här och juste.klockam 16 spelade vi bowling med alla kusiner och moster och morbror och ja, alla!:P
Senare på kvällen, efter middagen så gick vi ner till kyrkogårdarna. Och det var massvis med ljus tända. Och så var det en grav som var helt ny. Det låg bara en plåt på och s å var det massa blombuketter och band. Den blev säkert begravd samma dag eller något sånt. Tillsist kollade vi på idol.
Idag har vi gått på stan och sen varit hos kusinerna och Kitty.<3
Klockan 16 ska vi vara hos mina andra kusiner med allihopa och ha halloweenfest med spökrunda!:):)
Sen får vi se....:)
Men jag tror jag ska gå och göra mig iordning för festen nu....;)


Kraaaaam

<33


Going To Bollnäs

Hej på er & godmorgon!:)
Idag ska vi åka till Bollnäs och så får jag äntligen träffa mysigaste Kitty igen!<333
Och på Lördag ska vi ha halloweenfest med hela släkten i min morbrors hus... det passar perfekt som spökhus!:P
Klockan 16 idag ska vi spela bowling med alla också.:):)
Jaja, jag hinner inte skriva mer nu för jag måste hinna packa också!! Och jag kommer antagligen inte skriva något mer i helgen, när vi kommer hem på Söndag kanske jag gör det, annars hörs vi på Måndag.:D


Ha en LäBbIg hALloWeEn!!!
;)


 Hand Puppet Halloween Mask Flying Witch 






Michael Jackson

Wow!
This Is It filmen var verkligen superbra!! MJ har verkligen något speciellt. Även fast det bara var repetitioner så var rösten helt felfri och inte en enda falsk ton. Om konsertern hade blivit verklighet så hade det blivit världens show!! Så mycket specialeffekter och gud så hårt Michael jobbade. ALLT, skulle vara perfekt. Han ville t.ex att en låt skulle vara 4 takter längre... 4 takter!! Han var verkligen en perfektionist, men en perfektionist med världes största hjärta.
Han var ärlig, god och ville göra världen till en bättre plats. Han sa så många bra saker i filmen, men även roliga saker som ledde till mycket skratt.
En sak, jag kommer inte ihåg exakt vad han sade, men ungefär.
Alla säger att regeringen fixar det, dem kommer lösa problemen med miljön... Men "dem" vilka är "dem"?? Alla måste ta sitt ansvar alla måste göra någonting. För om fyra år är det försent. Jorden är sjuk, ungefär som feber. Men om vi tar hand om jorden nu, så blir den frisk, annars är det försent.
Jag rekommenderar er verkligen att gå och se filmen. Men för att ni ska gilla den krävs det att ni tycker om MJ och hans musik, annars kommer ni nog inte gilla den. Men den är verkligen värd att se.

Och snälla, jag blir så arg på alla som pratar skit om Michael. Alla som kallar honom för pedofil och att om man mötte honom mitt i natten skulle man bli skräckslagen. Alla som säger att han har förstört sitt ansikte! Men det som stör mig allra mest är de som säger att om han inte såg så läskig ut så skulle jag gilla hans musik.
Fan vad ytligt! Han får väl välja själv hur han vill se ut, det är hans val, inte vårt! Han kanske tyckte att han var fin, kanske inte. Men hur jävla mycket spelar utséendet för roll?? Hans musik berättar så otroligt mycket och ger massvis med hopp till miljontals med människor. Inklusive mig.
Visst, han blev anklagad för att ha förgripit sig på barn. Men han blev frikänd. Det betyder att han är oskyldig. Fast visst, bara han själv och barnen vet säkert om han gjorde det eller inte, men jag tror verkligen inte det. Han älskade allt och alla, särskillt barn. Han byggde en hel park med djur, karuseller och teater för  barn. Han räddade livet på sjuka barn och han älskade dem, av hela sitt hjärta. Han var en god man.  Många tyckte att han var konstig och kallade honom för "wacko jacko". Men det kanske inte var han som var konstig, det kan lika gärna ha varit alla andra. Visst, han bröt alla gränser. Men han var bara mänsklig, precis som oss alla.
Human.






Om ni inte orkar se hela. Spola fram till 4.44 och se till slutet.

This Is It

Ååå, idag är det äntligen premiär för Michael Jackson-filmen This is it! Självklart har vi biljetter!:)
Jag tycker såklart att det var hemskt, fruktansvärt hemskt att han dog så där, så tidigt och så tragiskt. Och jag vet inte om filmen speglar sanningen, antagligen gör den kanske inte det, det kaske bara är ännu ett sätt för dem att tjäna pengar på hans sorgliga död. Men jag tror att Michael ändå vill ge fansen chansen att se honom på scenen, se honom sjunga och dansa, göra det han och alla fansen alltid älskat honom för, en sista gång.

Rest In Peace
MJ

 Moonwalker 






Usel uppdatering

Förlåt!
Jag vet att uppdateringen har varit usel, men jag har inte haft någon lust.... dessutom är det ju aldrig någon som kommenterar och det är ju inge kul!
I alla fall så har jag varit med Becca idag, vi hade piknick i ett träd, hahah:P Det var jätteroligt!:P Sen fotade vi höstbilder och så. Kan visa några sen.:)
Jag köpte två par nua höstskor i söndags också, de ska ni också få se. Men just nu är kameran på laddning, så jag kan inte lägga in bilderna i datorn.:P

Visst är det härligt med lov!? Men tråkigt, eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan...

Ha det bra!:)
KRaaMM<33

SVININFLUENSAN!!

Vad tänker ni på när ni hör det ordet? Blir ni rädda??
Ni vet ju att jag har varit sjuk, är mycket bättre nu, men jag hostar o hostar o hostar....
I alla fall så har min kompis testat sig och fick idag reda på att det var svininfluensa hon hade. Och jag blev sjuk någon dag innan henne och igår var typ 10 st i klasseb sjuka. Så jag skulle tro att jag också hade svininfluensan!
Men om det var det, så måste det ha varit en väldigt lindrig art, jag trodde bara det var en vanlig förkylning, det kändes inte värre, även fast det var jättejobbigt också...
Men då är det skönt att veta att de tkanske var svininfluensan, när man nästan är frisk!:)
Så, är ni inte smittade än, ta vaccinet för säkerhetsskull. Men stressa inte upp er, bara för att det heter svininfluensan och några har dött. Folk har dött i vanlig influensa också....


Kraaam
<3




(bild från google)
*


Lägesrapport

                                                     
                 
                 Höstlov                                                         Skolan

                  Kenza                                                          Kissie

                   Höst                                                          Sommar                                                                                     


Twilight som tv-spel?

Har ni inte funderat på om inte Twilight ska bli tv-spel?  Inte för att jag spelar tv-spel längre, men det finns massa filmer som också har blivit tv-spel. T.ex Hitta Nemo, Bilar, Pirates Of The Caribbean och Tarzan. Och Twilight som är en så pass stor och känd film borde ju också bli det då...
Hehe, någon som håller med?

Uppdatering: Såg nyss att Twilight ska bli ett spel. Fast det var "bara" till mobil. Men man får väl se sen om det kommer som tv-spel också. ;)

Ska plugga lite engelska nu,

Kramen
<3



Tryck här
för att komma köpa spelet

(Källa: thetwilightsaga.se)

Fyraåring drack sig full på handsprit

Har ni hört det här!? Den är så knäppt så det blir komiskt!:p
Hon hade över 1,9 promille alkohol i blodet, så hon drack rejält med handsprit. Det var på flickans förskola som personalen upptäckte att hon var yr och inte kunde stå upp själv.  Handspriten tvättade de sig med på toaletten.

Tryck HÄR om du vill läsa mer!

K.R.A.M.
<.3.

Mysigt, eller...?

Jag tror att de flesta ibland kan längta efter att vara förkylda, så att man får vara hemma och mysa. Särskillt mysigt är det på hösten.
Men sen när man väl blir sjuk så är det inge kul längre. Visst om man bara hade lite ont i halsen och snuvig så är det ju rätt okej. Men feber, snuvig, ont i huvudet, tjock och ont i halsen och hosta, allt det på samma gång...det ger jag "tummen ner för"!
Men så har mina två senaste dagar sett ut. Idag har jag haft över 39 grader feber...:(
Jaja, jag ska inte klaga över på hur jag mår. Alla blir sjuka då och då, och även om en förkylning kan kännas hemsk, och att man helst bara skulle vilja krypa under en sten långt ner i jorden och sova tills man blev frisk, så finns det myyycket värre saker än en vanlig förkylning. Så det är väl bara att hålla ut helt enkelt...
Man verkar ju aldrig vara nöjd med hur man har det. För om man önskar sig något som tror ska göra livet bättre, så när man väl fått det, så var det inte så man hade tänkt sig.  Så om jag jämför det med lite religion nu, så har Buddha en riktigt bra poäng...

Klockan 21.00 är det Grey's Anatomy!:) Men jag vet inte om jag orkar kolla, orkade inte se slutetpå Desperate Housewives igår heller..."/ Så ni som såg det kan ju berätta för mig vad som hände!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör!
Kraam
<3






Host,host...!

God kväll!:)
Jag vet att jag skulle lägga in dagens dresscode. Men jag har åkt på en förkylning, så jag ligger här hemma och hostar, har ont i halsen och lite feber.
Och jag lovar att det inte är speciellt interessant att se vad jag har för kläder då!:P
Så när jag blir frisk, så får ni se igen. Men jag lovar er outfits för en hel vecka, så det ska ni få.
Men nu ska jag gå ner och värma mig lite framför brasan.<3

Önska mig kryaa!
<3

Dresscode

Nu ska ni äntligen få dagens outfit!
Förlåt för att det blev så sent, men jag har haft fullt upp med skolarbete...
Man ser inte så jättebra heller, men, men... ska försöka göra en bättre bild imorgon.:)
Ikvällär det också Sveriges fulaste hem! :D:D

Puss & Kram
<3





Mintgrön kofta: BikBok
Grått linne med dragkedja: New Yorker
Lappade jeans: BikBok
Halsband: Har jag fått i present
Vitt linne: H&M


Mysdress

Eftersom det är svårt att se hur kläderna ser ut när man inte har på, så kommer jag istället att visa dagens outfit hela veckan. Sounds good, ha?
Fast jag ville också ha en mysdress och så hittade jag en underbar mintgrön velourdress på BikBok för 199 kr per del.
Så den får ni se nu.;)
Men jag skriver inget mer idag, så imorgon blir det Dresscode!

Kramar
<3




Shop till u drop!

Exakt så är det ju!
När man har shoppat i fem timmar så blir man rätt slut faktiskt!
Klart att det är superroligt, men man blir trött i fötterna efter några timmar...:P
Men det blev i alla fall en hel del shoppat, men jag visar bilder på det imorgon.;)
Tack E o mamma för en mysig o rolig dag!:)

Pusspuss
<3

Shopping i SKHLM

Äntligen ska vi åka och shoppa i Skärholmen!:D
Jag ska ringa Emma snart och bestämma vilken tid vi ska hämta upp henne!:):)
Men jag ska göra mig iordning nu, så jag berättar mer när vi kommer hem!

Have a nice day!
:D




(bild från google)
*

Idol/MJ

Alla ni idolfreak där ute har väl inte missat att det är MICHAEL JACKSON-tema i dagens idol!!??
Så slå på kanal 4 klockan 20.00 och njut av världens  bästa musik!<33
Fast vem vet, idolerna kanske är urusla idag. Men låtarna kommer ändå alltid vara bäst!

Kisses
<33


Ledarskap

Hej på er!:)
Idag i skolan så hade vi idrott, och ett betygskriter är ledarskap. Så för att visa läraren att man kan det så måste man leda en lektion. Idrottslektion alltså...
Så idag hade Becca & jag lektionen. Kan ni gissa vad vi gjorde!?
HAha, badminton såklart!  Vi satt igår på arbetstiden och höll på att tänka ut och skriva en planering och ja, vi blev rätt trötta i huvudet för dt kom in massa matte i allt, så vi var väldigt flamsiga!:P Men den blev i alla fall klar tillslut!:)
Det var jätteroligt att leda, men svårare än jag trott! Vi fick betyg på det också, VG. Men det var några saker som vi måste göra bättre för att få ännu bättre betyg, och detvill vi såklart. Så vi kommer antagligen att leda en gång till!:D
Men nu ska jag försöka attsamla energi till att plugga lite...

Ha en bra Fredagskväll!
<3




(bild från google)
*

This is it

Det är titeln på Michael Jacksons "nya" låt. Den hade aldrig släppts tidigare.
Men för några dagar sen så fick hela världen också höra den.
Och jag måste säga att jag tycker att den är jättebra!<333 Jag gillar nog alla hans låtar tror jag, i alla fall dem jag har hört.:)
Vad tycker ni om hans musik?
Och nu frågar jag er enbart om musiken. Inte hans utséende eller något annat, bara musiken.

Vad tycker ni?




Kommentera mera!!!!

Kom igen nu!
Ni som själva har blogg vet hur tråkigt det är att skriva när ingen kommenterar! Vissa inlägg går rätt snabbt att skriva, men några tar faktiskt ett bra tag att göra. Så det vore kul om ni lite oftare talar om vad ni tycker...snälla?
Det måste inte alls varaen hel uppsats, men bara någono rad, så jag vet om ni gilar dte eller inte.


 Hugs And Kisses



 





(bild från google)
*




Första snön!

Tänk att den första snön har kommit redan!:O
Det är ju bara den 13 Oktober.
Det ska inte vara vinter, det ska vara HÖST!!:@
Haha:P Jag älskar hösten, det är därför!:P Men den smälte ju bort så ort den landade på marken, så det blev ju som tur var ingenting. Snön är mysig, men jag vill inte ha den än!
Man ser inte snön så mycket, men jag filmade i alla fall lite.:)


Pussgurka!
<33







Mio min Mio

Hej igen och förlåt för dålig uppdatering! Men så blir det ju ibland.
Som ni antagligen vet, är inredning ett av mina stora intressen. Men ännu har jag inte skrivit något om det här på bloggen, så jag gör det nu. Men jag har ont  magen, så istället för att berätta om inredningstips och min syn på inredning, så kommer jag istället att visa lite olika prylar från MIO. Som piffar upp rummet lite i höstmörkret.
Då är det alltså färgglada prylar som gäller! Välj din favoritfärg!:)


FlowerballLampan flowerball  Pris: 1.390 kr





Taklampa
Lampan Pikant Pris: 1.290 kr

Sapporo
Lampan Sapporo Pris: 1.290 kr




Carl
Mattan Carl Pris: 695 kr per m2


America 
Mattan America Pris 1.650 kr


Block 
Mattan Block Pris: 3.550 kr


Taft
Gardinen Taft   Pris: 450 kr



Samantha
Gardinen Samantha Pris: 590 kr



Dupion 
Kudden Dupinion Pris: 250 kr st. (Just nu special erbjudande, tag 3 betala för 3)


KuddeKudden Josefin Pris: 299 kr



 

Aubergine Kudden Rosig Pris: 390 kr



Tibetan
Kudden Tibetan Pris: 690 kr




Rubin 
Överkastet Rubin Pris: 950 kr


FrostÖverkastet Frost Pris: 1.450 kr


MohairPläden Mohair Pris: 450 kr



Blomfrost Tavlan Blomfrost Pris: 1.490 kr


Blomfrost 2 Tavlan Blomfrost 2

Pris: 1.490 kr



Så detta var allt för denna gången!:) Hoppas ni gillade det.
Jag har länkat till varje sak, där du kan få mer information om produkten och även veta vilka fler färger de finns. De flesta sakerna har fler än 1 färg att välja på!


Pussen!
<3


Städa, rensa, plocka och putsa

Ja, ni ser rubriken. Det är det jag har gjort idag. Fixat ordning mina garderober. Lagt in hyllor och hängare och korkar och så. Sen har jag även torkat av dem och rensat ut för små kläder eller de jag inte använder.
Till sists måste man ju lägga in alla kläder igen, och eftersom rummet är nytt och så, ville jag göra det ordentligt, så jag vek t.om leggingsena!:P
Och sorterade allt efter färg och klädtyp.
Förlåt att jag inte bloggat tidigare, men som sagt har jag varit rätt upptagen.:P
Blir lite mer imorgon.:)



Kramis och ha en mysig kväll!
<3

IKEA

Hej igen!:)
Nu är vi hemma från IKEA.
Brorsan skulle kolla på soffa, så det gjorde han väl i sisådär en timme, så medans fick jag bara följa med... "/
Sen när han var klar fick jag snabbt kolla på mina grejer. Så det blev två "mysbelysning" lampor i olika storlekar, och en nattduksbords-lampa. Sen blev det också lite bra att ha saker, som galgar och förvaring.
Men mest titade jag runt lite på vad jag behöver, så jag kan gämföra med andra butiker.
IKEA tycker jag är väldigt bra. Dem har det mesta och så är det jså billigt. Så ska man köpa bas-saker eller mycket är det väldigt bra!:)
Men det kan vara rät jobbigt att åka dit, så har du nigen lust med det så kolla in hemsidan här.
Där finns sortimentet och man kan till och med få det hemkört och inburet. Men det kostar ju lite såklart!;)
Jag lägger in bilder på mina lampor.:)


Puss & Kram & God Natt
<3


KNUBBIG Bordslampa                           JANSJÖ Bordslampa 
KNUBBIG Bordslampa  

Congrats!

Idag fyller Fia FJORTIS!! :D:D
Grattisgratisgrattis till dig!:):):D
Hoppas att din dag har varit bra och att kvällen blir bäst!:P
Alla grattar henne nu!!:D:D

Sen har vi också Becca som är i Danmark och spelar tävlar i badminton!:):)
lycka tiiill!!:D:D:D

By the way, så fick Fia en I-pod touch i present. Den är ju så himmla cool! Funderar på om jag ska ta och önska mig en sån jag med.;)
Vad tycker ni om Apples I-pod touch, har ni också en??


Jag bloggar mer ikväll, för vi ska strax till IKEA och kolla lite.:)


K.R.A.M.
<3


 Happy Birthday 








Good Night

Just wanted to say good night!<3

Sweet Dreams!
<3


 Blow Kiss 

goodnight-8.gif good night image by 206Rickster

(bild från google)
*






Plugga, plugg och plugga...

Ja det är en hel del just nu, så det gäller att planera!
Men det är i alla fall bara engelskaprov imorgon. Eller bara och bara, men det är inget mer som tur är. Och engelska är mitt favoritämne, så jag gillar det!:)
Men det blir väldigt kort ida, för mamma och jag ska på CORE om 10 minuter, så jag måste sticka nu.

En dag kvar till helg!
Kraaam
<3




(bild från google)
*

Lite allmänt om dagen

Hejsan!:)
Idag i skolan så hände väl inget speciellt, men vi hade Nv-lektion och då pratade läraren om kondomer och så och visade vad man kunde göra med dem.
Sen så fanns det med jordgubbsdoft, som var röda och de luktade verkligen jättegott. Som HubbaBubba tuggummi ungefär!:P
Så efter lektionen sprang alla killar till fritidsgården och hämtade... hm....:P

Sen  så har snickarna rivit vår trappa idag och den nya kommer idag, men de monterar den inte förens nästa vecka, så nu får vi klättra på stege!
Ganska spännande och ovanligt, men även rätt jobbigt om det ringer så är man på övervåningen. Då hinner man liksom inte svara....
Sen kan man ju inte bära upp och ner så mycket saker. Men det blir ju sååååå snyggt när den nya blir uppsatt!:)
Jag lägger in lite bilder på det!

Ikväll ska jag också på Aerobics för hoppningsvis!:)

See ya!;)




FÖRE



Nu....









LäBbiGt vA?????

BOLLNÄS

Hej!
Nu kommer jag äntligen berätta om Bollnäshelgen. Eller egentligen kommer jag inte berätta så mycket, utan mest visa bilder. Fast bara på Kitty!<33
Det var i allafall supermysigt och Kitty var hur söt och snäll som helst!<33 Vi var mest hos Kitty, men även med alla kussar i storskogen och gick på stan och lite annat.
Haha, det var långt va?!:P
Nu får ni se bilder istället!

  
 




































Hoppas att ni orkade kollade igenom alla bilder, för är man så söt som Kitty tar det stor plats!
Eller, finns det någon som inte tycker hon är ubergullig??!!


Nattinatti
<3




Klumpeduns!

Iblan blir man bara galen på sig själv när man klantar till det! Visst kan det vara kul ibland om det man klantar till gör så att det blir roligt, men det händer ju inte alltid.
Som alldeles nyss när jag hade gjort en tallrik fil och flingor och ett glas saft. Så skulle jag gå upp för trappan med det och ni kan nog gissa vad som hände....
Självklart så snubblade jag i trappan och tappade ALLT! Så det såg för j*vligt ut och tog en halvtimme att städa rent. För det droppade ju på golvet också och inte nog med det, så hade pappa hängt sina skjortor och slipsar som nyss var kemtvättade. Så det kom på dem också, men jag tror att det som tur var inte var speciellt mycket.
Sen kom det också lite på tapeten.
Men det finns faktiskt något positivt i det här också. Nämligen att vi ska byta trappan och tapeterna, annars hade jag legat risigt till!:P
Haha, så är det.
Jag är en väldigt klumpig person, är du?



Kramkram
<3

Svenska Hollywoodfruar

Visst har ni sett det?
Svenska Hollywoodfruar alltså.
Jag gissar på att de flesta av ser som ser det sitter hemma framför tv:n och skrattar. De är ju helt knäppa och bortskämda tänker ni!
Och vist kanske de är det, eller inte.
Om det gjordes ett program om tre "vanliga" svenska fruar som visades i U.S.A. så skulle antagligen amerikanerna sitta och skratta åt hur vi har det, gör och tänker.
Så jag tycker inte at man ska hålla på och håna andra människors liv. Det är inte vår ensak, alla får ju göra hur de själva vill. För vem har sagt vad som är rätt och fel?
U.S.A. och Sverige ligger långt ifrån varandra och kulturerna och livsstilarna är olika. Då är det väl klart att det inte ser ut på samma sätt hos båda.
Så tänk er för innan ni kritiserar någon annan, även om ni inte gillar personen eller tycker att denne har konstiga värderingar.
För det finns för- och nackdelar med allt och alla.
Glöm inte det


Ha det bra
<3



P.s. Jag berättar om Bollnäs-trippen och visar bilder imorgon.;)







(bild från google)
*

Kattleksaker

Åååh, vad jag har längtat till idag!
Min moster har köpt en kattunge, och om  ni inte vet det  så  ÄLSKAR jag katter...<33
Så idag ska vi  åka till Bollnäs, vara där över helgen  och myyyysa med lilla kissemissen...<3<3<3<33<3
Vi köpte lite kattleksaker till henne också som vi har slagit in som paket, så vi får hoppas att hon gillar det.

Jag lägger in en bild på  v
arje sak så får ni säga vilken  ni tror att hon kommer att gilla mest.;)

                                    
                                                                                                               

1.      2.             3.        4.





1. Den här giraff-dinosarie-saken vet jag väl inte  riktigt vad det är, men det är väl nån slags leksak man  ska tugga på o busa med eller  nått...:P

2. En mus som man trar  i ett snöre bak på rumpan så åker den omkring i  några sekunder.

3. En liten mus!

4. En sån här sak man viftar med så ska den hoppa efter. Dock kom inte hela med på  bilden, så  jag ska berätta att längst  ut är det  en fjädervippa och en lite  bjällra!


Vilken tror  ni hon kommer gilla mest??



Men nu måste  jag gå och packa så  att jag blir klar tills vi ska åka 16.30.
Jag kommer antagligen inte  blogga något förens jag kommer hem, vilket  blir på  Lördag kväll eller söndag eftermiddag troligen.

Så ha en braig helg!:)

Kraaaaaaauumj!
<3

Höstmode

Hej!
Som jag sa igår kommer det att handla lite om höstmode  idag. Jag kommer  inte att berätta om trenderna den här gången. Men jag har skapat två outfits av kläder från Ellos.se och  Topshop.com.
Så hämta gärna lite inspiration från det.
Hope you  like it!;)


Outfit nummer 1:



        

             

        








Outfit nummer 2:



  


   


                  






Om ni vill byta/lägga till något av ovanstående kläder/skor/accessoarer så kommer lite fler grejer:



   



          


Tänk på  allt detta bara är exempel. När man inte har outfiten i verkligheten är det svårt att veta om man behöver lägga till eller ta bort något, vilket dock är efter smak. Men ibland behöver man faktiskt klä ner sig!;)



Kraaamiss
<3

RSS 2.0