MyNewRoom -

Freddy sweden

Julen har suttit stopp för min uppdatering (säger vi, egentligen har jag bara inte orkat) men den har varit mysig i alla fall och firades i år hemma. Men nog om det. Idag var jag med mamma i stan och shoppade lite. Jag har länge tittat på träningskläder och byxor från märket Freddy som finns i fitnesslifestyle-butiken på Kungsholmen så då åkte vi dit. Och det blev ett par träningstights, ett träningslinne och ett par Wr.Up tights som jag fullkomligt älskar. Sen gick vi också förbi klädbutiken Brandy Melville, som för övrigt måste vara bland det sötaste jag sett, och så även en snabbis på NK där vi hade några bonuscheckar typ och jag köpte ett par enkla, svarta Nike-träningstights. Mysig dag i varje fall, trots det (ursäkta språket) förjävligt tråkiga vädret! 
 
Sedan nu på kvällskvisten har jag bastat och nu ska jag ta och äta en skål med apelsin och vattenmelon och titta på ett avsnitt av Grey's Anatomy innan jag går och lägger mig. Tänkte gå upp och träna i hyfsad tid imorgon nämligen. Men det var allt för mig, puss och kram!
 
 
Tightsen och linnet
 
 
Byxorna
 
 
Och bilderna är inte mina utan från fitnesslifestyles hemsida! :)
 

20 december

 
 
 
Spenderat alldeles för mycket tid på gymmet idag, men det var himla lugnt där i alla fall. Såå skönt! Körde bröst, triceps och lite obliques. Och nu är jag verkligen HUR trött som helst, så ska ta och äta en väldigt sen lunch och så tänker jag spendera resten av eftermiddagen i soffan framför Grey's Anatomy tills jag ska träffa några kompisar och käka middag. Mysmys!

Jul och träningskul!

Från idag! Och förlåt för den dåliga kvalitén..
 
Idag var det sista skoldagen innan morgondagens avslutning och jag blev precis klar med sista tentan för terminen (sååå skönt!!) och strax är det Paradise hotel! Var och tränade med Hanna idag efter skolan också och blev ett himla bra rygg-, axel- och bicepspass. Och eftersom det var ett tag sedan jag la upp det tänkte jag att jag kunde lägga upp dagens workout routine. :)
 
 
Workout routine- Rygg, axlar och biceps
 
Marklyft- 20 kg/ 30kg/ 40 kg/ 45 kg/ 42,5 kg/ 42,5 kg/ 45 kg/ 45 kg/ 42,5 kg
Hantelrodd- 13,2 kg/ 16,2 kg/ 13,2 kg/ 13,2 kg -per sida
Sittande rodd- 15,5 kg x 3 och 13 kg x 2
Latsdrag- 15,5 kg/ 16,5 kg/ 19 kg/ 16,5 kg/ 15,5 kg/ 15,5 kg/ 26,5 kg
Militärpress- 12,5 kg/ 10 kg/ 10 kg/ 12,5 kg/ 12,5 kg/ 10 kg/ 10 kg
Axelpress hantlar- 9 kg (per hantel) x 2 och 8 kg (per hantel) x 3
Omvända flyes i kabel- 3,75 kg x 5
Bicepscurl stång- 10 kg x 4
Bicepscurl hantel- 7 kg (per hantel) x 3
 

Lussebak och annat juligt

Hejsvejs!
 
Dagen har bestått utav träning på förmiddagen, lussebulls-, lussesnigels-, lussesnopps- (och annat "fint) -bak och så har jag försökt skriva på min sista tenta på terminen. Sen ska jag och några tjejkompisar ut ikväll, så det blir kuul. Och imorgon blir det julklappshandling i Sollentuna centrum. Det centrumet är så himla mysigt och mycket mindre hysteriskt än Täby centrum! Sen måste jag plugga massa imorgon också, men snart är det jullov så jag ska nog överleva!
 
 
 
 
 
 

11.12.13

 
Äntligen fått hem min nyårsklänning! Tänkt att det är julafton om mindre än två veckor och ett nytt år om mindre än tre. Helt sinnes! I alla fall så känns det skönt att må bra igen och få träna. Har saknat känslan av stela och ömma muskler haha. Men jag har faktiskt inget mer att säga nu så, godnatt! 

2:a advent

 
 
Äntligen känner jag min typ som mig själv igen, vilket är så otroligt skönt! Att vara bosatt i soffan är inte alltid så skönt som det låter.. Så idag var jag på gymmet igen efter typ 3 veckor med diverse sjukdomar. Kan dock inte säga att det gick speciellt bra direkt. Hade typ ingen kraft what so ever och kände mest för att lägga mig ner och gråta ett tag, men det kändes lite bättre på slutet i alla fall. Men jag får helt enkelt börja lite lugnt och bygga upp kroppen igen, har inte så mycket val även fast att det suger. Så tänkte dra dit imorgon igen med nya krafter, stålsätta mig mentalt och hoppas att det går bättre än idag. Har jazz om en dryg timme också, sista dansklassen för terminen, sen blir det hem och käka middag och kolla på julkalendern. Spelar ingen roll att jag snart är 19 år, julkalendern hör helt enkelt julen till haha. 
 
Ha en fortsatt mysig 2:a advent!

Trött på livet

När jag äntligen var frisk från förkylningen och var överlycklig över att få träna igen, ja då får jag ont i magen och skit istället. Så det är därför som jag varit så dålig på att skriva. Har bott i soffan de senaste 5 dagarna och knappt ätit eller druckit och är så sjukligt trött på att titta på tv kan jag säga. Känns som att det aldrig blir bättre så jag älskar ju inte precis livet atm. Men jag får bara hoppas på att det blir lite bättre snart, annars vet jag inte vart jag tar vägen...

RSS 2.0