MyNewRoom -

Melodramatic mess



Det blev ännu en till video idag.
Här är en sång som jag förälskat mig i. Anna Bergendahls Melodramatic mess.
Enjoy and good night!
            :)

Tvååring röker 40 cigg om dagen!!



Är inte detta helt sjuk!? En tvååring från Indonesien som röker, med föräldrarnas tillstånd!!  Och inte är det lite heller, 40 cigg om dagen. Gör de inget åt det snarast så kommer han ju definitivt att gå en tragisk död tillmötes...
Hur kan föräldrarna bara tillåta något sådant undrar jag. Och vem i helskotta lärde honom att röka och varför! Han är ju för gudsskull bara 2 år. Undrar om han ens kan prata liksom...

Sorry...

Hej och förlåt!

Jag har varken haft tid eller lust att blogga de senaste dagarna. Och jag tänker faktiskt inte säga speciellt mycket nu heller. Jag och brorsan var barnvakter åt våra kusiner igår och vi kom hem vid 02.00 ungefär, så ärligt talat är jag helt slutkörd. Kussarna är underbara på alla sätt, men de är ju fortfarande rätt små och har en massa energi och vill leka hela tiden, så man bli trött! Men de var jättesnälla och duktiga och det var en rolig kväll!
Och snart är det skolavslutning! Helt galet! Och idag lyckades jag äntligen få tag i en skolavslutningsklänning. :)
Sen är det ju morsdag också! Grattis alla mammor! :)<3
Igår på dagen hade vi också loppis med klassen. Gick  ganska bra.
Men nu ska jag sluta och ursäkta för att det blev väldigt rörigt. Men som sagt var, jag är TRÖTT! ^-^

G'nigt.
 Mother's Day Flowers 






Heja Anna!

Idag är det dags för den andra och sista semifinalen i Eurovision song contest. Där sveriges Anna Bergendahl är med!

Jag brukar inte bry mig så mycket om semifinalerna, men jag såg lite av den första och det är faktiskt spännande. Att alla låtar förutom Sveriges är usla spelar ingen roll, man är ju stolta över Sverige och vill att det ska gå bra för det. För det är ju inte säkert att Anna går vidare och det vore ju extremt tråkigt!
Så vi får hålla tumma för Anna klockan 21 ikväll, på kanal 1 visas det,

Go Sweden!!
:D




(bild från oxelosund.net)
*

Twilightstjärnorna kommer till Sverige!!

Har ni hört den STORA nyheten!?

Kristen Stewart (Bella Swan) och Taylor Lautner (Jacob Black) kommer hit till Sverige i sommar för att promota den trejde filmen Eclipse. Presskonferansen kommer att hållas i Stockholm måndagen den 21 juni.
Synd bara att de inte kom hit när jag var som besatt..."/
Och jag kan tycka att Rob också skulle komma. Men det är coolt med bara 2 av dem också. Amerikanska filmstjärnor är ju bara så häftiga!!




(bild från gossipteen.com)
*


Korvgryta a lá Oregano

 

Hejsan! :)

Anledningen till att jag inte bloggade igår är ju för att jag pluggade till nv-provet, som jag förresten tror gick jättebra!
Maten på bilden är en korvgryta som vår grupp gjorde igår på hemkunskapen, vi hittade på den själva. Och så gjorde jag den till middag idag tillsammans med hembakta frallor. Jättegott! :)
Men nu ska jag fortsätta att titta på Greys Anatomy, så vi hörs imorrn. ;)

Kramar
<3

God nattkram!

Ciao! :)

Har ni haft en bra dag?
Jag an inte riktigt fatta att det inte ens är mörkt när klockan är över 22:00. Det går verkligen mot ljusare, somriga tider!
I alla fall så tänkte jag bara säga god natt. Jag har inte haft tid att blogga för det är riktigt mycket i skolan nu. Och jag ska bara skicka ett majl till kattuppfödaren nu, så ska jag gå och lägga mig sedan.
Så,

NattiNatti


Noel 5 veckor. Bilden är från Wermdö's hemsida. ;)

Blixtrar och dunder- Konstiga under

Hej! :)

Vilken mysig dag med regn och åska va??
Jag vet att många är rädda för den, men själv tycker jag att det för det mesta bara är mysigt och spännande. Men lite småläskigt!
Idag så var mamma och jag i TäbyCentrum och mamma skulle gå på Åhléns och jag på H&M för jag skulle leta efter en skolavslutningsklänning. Efter kanske 10 minuter så slocknade ljuset i affären. Inte allt ljus men det mesta, bara några spotlights var tända. Men man såg fortfarande kläderna rätt bra så jag brydde mig inte så mycket, jag tyckte mest att det var mysigt. Men efter ytterligare 5 minuter ungefär, så slocknade alla lampor, förutom "nödutgång-skyltarna". Och då kunde man inte längre se kläderna och det var ju rätt irriterande.  Men mamma kom också då så då gick vi ut från H&M. Men då var ju strömmen av i hela centrumet och eftersom inte heller larmen fungerar så började affärerna att stänga. Men efter kanske 7 minuter så kom strömmen tillbaka så då gick jag till Gina Tricot och mamma till mataffären. Men man fick inte komma in direkt till Gina, fast efter ungefär 3 minuter. Så då plockkade jag på mig 4 olika klänningar och gick och provade dem. Den första klänningen var min favorit så jag provade den rätt länge, kanske 5 minuter och då plötsligt hör jag att butiksbiträdena ropar åt oss att springa ut för brandlarmet gick. Och där stod jag i klänning liksom, men som tur var hade jag inte tagit av mig jeansen, bara dragit ner dem. Men jag frågade om man skulle ta av sig kläderna som man provade och det sa hon att man skulle så då skyndade jag mig att dra upp jeansen och av med klänningen och på med långtröjan. Linnet han jag inte sätta på så det fick jag ta med mig. Så sprang jag ut därifrån med uppknäppta byxor och bara en långtröja och mamma var därutanför så vi sprang ut och så hörde man larmet och en röst i högtalarna som sa "Attention, attention". Och att det var en brand någonstans i byggnaden och att man skulle gå ut. Så då gjorde vi det och det gick utmärkt. Så vi åkte hem sen för det strulade ju så himla mycket och det var tydligen 2:a brandlarmet idag. Men alla skulle ju därifrån just då, så det var mycket kö. Dock såg vi inte skymten av någon eld, som tur var. Men uppenbarligen brann det, men jag har inte hittat någon mer information om det, så jag vet inte hur allvarligt det var.
Och när vi kom hem var hela gatan översvämmad så vi fick parkera bilden bredvid. Så för någon timme sedan kom några jourbilar och sög upp vattnet.
Och jag fick ingen klänning!! :(
Fast vi var i Arninge och pantade flaskor med klassen tidigare på dagen så då köpte jag i alla fall en bikini. :)
Men det var ju läskigt där när de sa att det brann och så ska man få av sig kläderna och sedan på sina egna...
Men det var ju tur att det gick bra. Dock önskar jag att det stod någonstans vad som hände och hur mycket det brann... någon som vet något om det??

Jaja, nu ska jag sluta, kramkram. :)






















Tv-kväll!

Haluu!

How are you guys doin'?
Idag har jag badat två gånger. Vattnet är verkligen härligt varmt. Inte alls lika kallt som för 2 veckor sedan.
Men det har inte direkt hänt något speciellt idag. Jag har börjat rita ett porträtt av Beyoncé i alla fall. Fast det är ju bara grunden. Det kan ta veckor innan jag är helt klar och antagligen inte helt nöjd. Man kan ju alltid förbättra något, eller hur?
Men om jag bli nöjd så får ni se den när jag är klar. :)
Sedan så har jag hälpt pappa lite i trädgården och så gräddade mamma våfflor til lunch, och så blev det grillat til kvällen. Mums!
Och nu är kvällen framför oss alla. För er som är sugna på att se en film ikväll har jag 2 tips:


"27 Dresses" & "Om en pojke"

27 dresses har jag sett, men inte Om en pojke.  Och 27 dresses är i alla fall jättebra tycker jag!
För att läsa vad de handlar om så klicka bara på filmens titel. ;)


Ha en mysig tv-kväll!
<3


     27 dresses                 Om en pojke

Ny design!

Hola!

Som ni med all säkerhet har märkt så har jag en ny bloggdesign nu. Jag kan ju liksom inte ha en vintrig design när de inte alls ser ut så när man tittar utanför fönstret. ;)
I hope u like it!
Men det är en sak som jag inte vet hur jag ska ändra. Ni vet den gula färgen brevid bilden som är bakom inlägget. Alltså mellan menyn och inlägget. Jag vill liksom inte ha den gula färgen. Men den var där från början och jag kan inte ändra den. Jag kanske blir tvungen att byta stilmall... "/
Någon som förstår vad jag menar och vet hur man gör?

Men jag ska gå och lägga mig nu, see ya!
NiteNite
<3

Lägesrapport!

                   

     Sommarvärme              Min vintriga bloggdesign

        Friskusar                         Att vara sjuk

      Hammocken                         Löpspåret

Cupcakes!


















Ja, ni kan nog gissa vad det är jag tar upp i det här inlägget. Just det, Cupcakes!
Jag tror nog att vi är rätt många som älskar de små (stora) godsakerna!
Bilderna ovan är på olika cupcakes jag gjort. Jag har gjort några fler, men jag hittar inte bilder på alla.
Recepten har jag fått från en superbra muffinssida. Men dekorationen har jag gjort själv, det hör inte till receptet. Bara innehållet.

Klicka
HÄR för att komma till muffinssidan!

Min favorit heter något i stil med dream lady tror jag eller princess eller något. Jag kommer inte riktigt ihåg, men det är med vit choklad i alla fall. :P

Har ni någon favoritmuffin??


Bloggtips!

Halluuuuu!!!!
:)


Idag tänkte jag ge ett tips på en blogg som jag tycker är jättebra! Det är hon dom målade mina skor och hennes systers blogg. Gillar ni att rita och pyssla och sånt så kommer ni älska den!
Oursketchbook

Check it out, klicka bara på "Oursketchbook" här ovanför.

See ya!
:)



Bowtie


kluddkladd






Några fina saker från deras sida. Kolla, kolla, kolla!!:D


Naturbilder

Hejsan! :)

Förkylningen börjar bli bättre så jag var ute lite på tomten idag och tog lite foton. Och eftersom jag inte direkt har så mycket att säga tänker jag visa ett smakprov på några av bilderna. :)
Enjoy!








































Hehe, det blev liiiite fler bilder än jag tänkt mig, men jag tog över 400 stycken så jag hade mycket fint att välja mellan. :P


Anyway, kramkram. :)


Svar på kommentar!

Anonym om "The ShawShank Redemption":

Dansade du eller kollade du på?


Svar: Jag och min brorsa dansade. :)



Vilken värme!!

Shit vad varmt det har varit idag!! Vår termometer visade 25 grader Celsius.
Man vill bara gå och bada... och hade jag inte varit sjuk hade jag defenitivt gjort det. Jag kan ju säga att att ha feber i den här värmen är inte det roligaste. Välkommen vinter! :P
Och dagen har jag till största del tillbringat ute i hammocken. Jag älskar verkligen den och att vara inne på övervåningen blir olidligt varmt.
Men jag ska titta på Top Model nu, så vi hörs senare. Fast först ska jag bara svara på en kommentar. ;)

Kram
:)

Igår + idag

Helluuuu! :)

Har inte haft tid att blogga så jag berättar om igår och idag, idag. :P
Igår var vi ju på kosläppet ute på Väddö. Det var jättemysigt och väldigt, väldigt fint väder! Och det är kul att sede lyckliga kossorna. Fast de skuttar inte så mycket som man kanske tror att de ska göra, men de galopperar litegrand i alla fall. Så det var roligt! :)
Efter kosläppet åkte vi till landet, till pappas kusin som fyllde år och så var vi där på kvällen och firade honom. Och vilken kväll! Solen gick ju aldrig ner, haha. Den var helt fantastisk!

Idag så har jag inte gjort så mycket, eller jag har gjort en stor sak. Vi hade dansuppvisning idag ju! Jag tycker det gick väldigt bra med tanke på hur nervös jag var och hur dåligt jag mådde. Har dragit på mig en förkylning, så ja, känner mig hängig helt enkelt och väääldigt ont i halsen. Men jag klarade det, så det var roligt. Det är ju lite småcoolt med en äkta sen med bra ljud och ljus och så. :)

Men jag orkar inte skriva mer nu, måste gå och lägga mig och försöka få en blund i ögonen. Så jag visar lte bilder från helgen nu.

Ha en härlig, somrig vårvecka! Kramis. :)





































Så det var allt! Men jag har även en film på när kossorna släpps ut, som ni får se imorgon. :)


The ShawShank Redemption

HolaHola! :-)

Vi har nu bestämt oss för kissemisse och det blir lilla söta Noel! Handpenningen är nu betald så nu är det bara att vänta- i 7 veckor... "/
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Imorgon är det dags för årets kosläpp, på Väddö. Förhoppningsvis får vi se många glada kor, som skuttar ut i det gröna gräset. Hoppas bara att vädret blir okej,förra året ösregnade det.
Efter kosläppet bär det vidare till landet (Vätö) på pappas kusins 35-års firande.

Och på söndag så är det dags för SWAY-SHOWEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhh, nervöst!! Men spännande. :D
Aja, nu ska vi titta på världens bästa film, enligt IMDB. The ShawShank Redemtion. Jag har även bakat kladdkaka som vi ska mumsa på.

Sweet Dreams
<3




(bild från google)
*

Missarna idag! <33

Idag var vi och hälsade på kattungarna på eftermiddagen!!!!! <333 Sååå söta de är alltså! Och så små...<3
Det var många katter där. Kattmamman, 4 kattungar och sen två vuxna hankatter. Alla Ragdolls och helt ljuvliga!
Jag skriver inte så mycket mer nu, utan ni får se några fina bilder istället.
KRAM
<3




Noel. :)





Niels, Nova & Nellie.




Haha, Bruno cirka 1 år gammal och så lilla 5 veckor gamla Noel. :)



Söta Blackie. <3



Ni kanske får se mer bilder en annan dag. ;)
Cuties, huh?

Imorgon smäller det!!

IMORGON SKA VI ÄNTLIGEN FÅ HÄLSA PÅ KATTUNGARNA!!!

Iiihh, ska bli så himla roligt! Jag har bara träffat Ragdolls en gång tidigare, och eftersom vi ska köpa en av de här antagligen så blir det ju ännu mer speciellt!
Så nu ska jag rensa bilderna i datorn och bränna dem på CD-skiva så att jag har en massa minne i kameran!
Längtar!!
 Bounce 






Glupska lilla knasboll!

Hejhej! :)

Vet ni vad som hände idag? Noel höll nästan på att dö!! :O
Han hade ätit för mycket mat, men glömt bort att dricka, så han fick förstoppning och vätskebrist och var nästan livlös!!
Dock är detta vanligt hos kattungar. De håller ju fortfarande på att lära sig!
Men nu mår han bra igen, som tur är!
Glupska lilla knasboll! :P
Men jag ska titta färdigt på Desperate Housewives nu, så jag skriver mer imorgon. :)

 

Supertrött, bedårande kisse


My shopping!

Hello!

Nu ska ni äntligen få se bild på kläderna. Men det är bara en bild, så jag hoppas att alla syns. Annars så kanske jag har med någon som dagens outfit eller något sånt. ;)




Kläderna är köpta på lite olika affärer: BikBok, Gina Tricot, Vero Moda, Cubus och New Yorker. U like?
:)


Tröttis...

Hej sötnosar! <3

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder på kläderna. Men jag orkar faktistkt inte nu, är jättetrött.
Jag vaknade i och för sig sent, 11.30 tror jag. Men sen tittade vi på kattungebilderna vi fått och sen åt vi frukost. Efter det åkte vi till TäbyC en snabbis för att sen åka direkt till TäbyPark hotell, eftersom vi hade genrep på dansen. Jag har aldrig varit med på en vårshow fört, så det var faktsikt coolt att dansa där på scenen. Men det kommer ju  bli ännu coolare på själva showen, men NERVÖST! Fast jag längtar! :)
Efter det cyklade vi till Skavlöten och badade och bastade som vi nuför tiden gör varje Söndag.
Och sen kom vi hem och åt middag och sen gjorde jag spanskaläxan. Så jag visar kläderna imorgon. Promise. :)

Ha en bra kortisvecka! :D
Puss
<3

2012

      

Först ska jag bara säga förlåt för att jag inte bloggade idag (igår) men vi var i Skärholmen hela dagen och shoppade! Sjukt nöjd är jag! Och det var supermysigt, tack. <3
Men jag ska visa kläderna imorgon, för jag ska strax gå och lägga mig.
Vi såg även 2012 på kvällen idag. Jag tyckte den var jättebra, men samtidigt väldigt läskig, sorglig och insiktsfull.
Mayaindianerna har ju faktiskt spått detta på riktigt. Att domedagen är den 21 december 2012. Och det är ju rätt creepy liksom. TÄnk om det är sant....
Vad tror ni?

God natt.
<3

STORstädning

Hejsvejs! :)

Sooorry för min dååliga uppdatering!!
Har hållit på och rensa alla lådor i mitt rum och hela garderoben. Men nu är jag äntligen klar. :)
Himla skönt, verkligen. Det är något som jag har gått och dragit mig för ett bra tag. Jag ser ju hur lådorna bara blir rörigare och rörigare. MEn det blir så rörigt att man inte orkar ta tag i det. Men nu är det gjort i alla fall!
Och garderoben rensade jag för att imorgon så ska jag, mamma, Emma och hennes mamma till SKHLM för den årliga shoppingrundan! :D
OCh när man ska köpa massa nya kläder så gillar jag att man har ordning och reda i garderoben... :P
Jag ska börja göra mig i ordning för att gå och knoppa nu så att jag är redo för imorgon. :)
Så vi hörs då igen!
Förresten, igår tappade jag en tand. :P Helt ointresssant för er att veta, men det var flera år sen sist. Men änn finns det några enstaka mjölktänder kvar. :P


NattiNatti
<3


Och idag fyller bebisarna 4 veckor!!
<3<3<3<3<3

Inga fler läxor!

Hola! :)

Idag hade vi SO-prov. Och sen har vi inget mer den här veckan och inte något mer prov förräns vecka 21 vad jag vet. Så himla härligt! Det är verkligen underbat när man har haft massa och pluggat hela tiden och sen inte har något mer och slipper plugga. Love it!
Men då är det alltid något annat. Jag håller på och rensa låderna i mitt rum och sen ska jag rensa garderoben också och dammtorka och allt sånt. Jag gillar inte att rummet bara ser rent ut, det ska vara rent också. Dessutom så hittar jag inte mina saker. Nycklar, mobil och kamera är det jag tappar bort hela tiden just nu. Fast jag hittar det sen, fast inte alltid nycklarna... "/

Nu tittar jag och brorsan på "Anna Anka söker assistent" och äter vindruvor. Och klockan 21.00 blir det Grey's Anatomy och glass, mumsfillibabba!
Jag har massvis med serier som jag följer: Sveriges fulaste hem, Desperate Housewives, Top Model, Grey's Anatomy, Svenska Hollywood fruar, Familjen Jackson och Talang. Sen kan det ju givetvis vara andra också, det beror ju på vilka som går just då.
Men jag ska komma till saken. Vilka serier följer ni??

Just Glow

  
När jag ändå är inne på hårtemat så kan jag passa på att ta upp shampoo och balsam.
Någon som har testat "Just Glow"-serien?? Jag har den just nu, men märker inte direkt någon skillnad mot andra shampoon och balsam.
Vad använder ni för hårprodukter och vilka är bättre än andra?

TTYL
;)

Fett hår?

Känns ditt hår hängingt och fett även efter att du tvättat det?

Då är anledningen till det troligtvis att du har tvättat håret för ofta. Genom för mycket hårtvätt rubbas hårets naturliga balans och då kan det bli fett. Så har ni tvättat håret för ofta och det känns smutsigt, så strunta i att det är fett. Det får vara det. Sätt upp det i en tofs, fläta eller knut om du vill dölja det. Och så tvätta håret endast 2-3 gånger i veckan. Efter ett tag borde det bli bättre och inte bli fett lika snabbt. ;)



(bild från google)
*

Dans i skolan

Hej! :)

Idag i skolan så dansade vi hela dagen. Det var personer från FUNtasifabriken som lärde oss. Så under dagen fick vi prova på 4 olika danser: Afro, street, bollywood och salsa. Det var rätt roligt faktiskt. Kul att testa lite olika danser som man annars inte skulle dansa. Och det är roligt att skolan har ordnat det. :) Imorgon är det dans hela dagen också.
Men jag är trött och har ont i huvudet så jag orkar inte blogga något mer nu, har bara en fråga:
Vilken dans är er absoluta favoritdans, och vilken skulle ni verkligen vilja pröva??

Sweet Dreams

 
PJs 



Afrodans

(bild från google)
*





Kattsakerna

Hello! :)

Nu har jag hittat min kamera och laddat in bilderna. Så nu får ni se mysbädden och selen som vi har köpt till missen.




Mysbädden






Selen



Coola, ha?
:)

Bilder på kattungarna!

God morgon cuties!

Jättehärligt väder idag! Mamma har gjort i ordning den älskade hammocken och sen blir det våfflor till lunch. Senare blir det även en cykeltur runt sjön och efter det bad och bastu. Blir 4:e gången jag badar för i år då. Någon annan som redan badat?

Och dagen började bra eftersom vi såg att vi hade fått bilder på den lilla killkattungen, som jag iprincip är helt säker p åatt jag vill ha nu.
Jättefint namn har han fått också: S*Wermdös Noble Noel.

Dock fungerar det inte att använda bilderna från mejlen, så den här är från Wermdös hemsida

Ha en härlig Söndag!




Bedårande lilla Noel. 3 veckor och 1 dag gammal på bilden. 3 veckor och 2 dagar gammal är han nu.

Mysdag med mammi

Tjooo! :)

Haft en bra Lördag?
Jag har haft en mysig lördag. Brorsan och pappa är på en innebandycup i Mora, så det är bara jag och mamma hemma, mysigt. :)
Och vi har inte gjort sådär jättemycket idag, men vi har åkt runt till lite djuraffärer och kollat på kattgrejer. Köpte en jättefin sele och en mysbädd. Ni ska få se bilder sen när jag hittar min kamera...
Så har jag köpt lite andra saker jag behövde, bl.a. en fliströja och en cykelhjälm... haha intressant!
Och nu ikväll ska vi bara ha en myskväll med potatisgratäng och oxfilé till middag och sen har vi hyrt filmen "Allt för min syster". Jag har verkligen velat se den jättelänge, men jag har hört att den ska vara väldigt sorglig. Någon som sett den?

Ja, så ser det ut just nu. Och igår så gjorde vi inte något speciellt på Valborg. Gick ner och tittade en liten stund på majbrasan, sen tittade jag och pappa på talang och åt marängswiss och mamma var ute och nattvandrade.
Ha nu en myyyysig Lördagskväll. Och för er som gillar Kvarteret skatan ska ni slå på svt1 klockan 21.00!


Kjamisar.
     <3




             

RSS 2.0