MyNewRoom -

Details in the Fabric


Vanlig, härlilg flumdag i skolan idag. Yoga på gympan och sen har jag vart och tränat trots att jag helst av all bara hade velat krypa ner i soffan under en filt. Imorgon börjar vi klockan ett som varje onsdag, men jag ska dit tidigare och fixa klart en skolgrej. Och nu är jag trött som vanligt, så jag ska gå och lägga mig.
Kram på er!

Åt skogen med funktioner!

Pluggar matte och hatar varje sekund av det...

Today's quote

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous that absolutely boring."
-Marilyn Monroe

2 bilder från idag bara

image description
image description

Hoppas att du drömmer om mig

Gårdagen var jättemysig och filmen faktiskt väldigt bra och då tycker jag egentligen inte om actionfilmer. Och idag sov jag länge igen (sjukt trött asså) och sen har jag varit ute med Noel på en promenad i solen på isen, pluggat matte, bakat en galet god morotskaka och kollat på Hur många lingon finns det i världen med familjen och även ett avsnitt av Grey's. Och nu ska jag ta och göra i ordning mig och sova för jag är t-r-ö-t-t-! Men vi har iallafall idrottsdag imorgon, vilket är skönt så slipper vi vanliga lektioner och grejs. Dock är jag lite kluven över det där för vi har så att man får välja bland olika grejer vad man vill göra och då ville jag egentligen åka till Romme och åka skidor, men bara tanken på att åka i en full buss 2,5 timme tur och retur ger mig lite smått panik. Pågrund av att jag är rädd för att kräkas alltså, annars så låter det jättemysigt. Så jag ska typ dansa och spela badminton... ångrar mig ändå att jag inte valde Romme trot allt, men det hade nog blivit rätt jobbigt... Så jag får försöka glömma det. Okej, men nu ska jag gå och göra i ordning mig för sängen, puss på er och hoppas att ni får en bra vecka! :)<3

I need to wake up

Idag har jag knappt gjort något vettigt för 5 öre. Jag vaknade vid halv tio, men sen somnade jag om och gick upp halv två. Sen åt jag frukost och tittade på tv och efter det städade jag rummet. Sen gick jag ut på en mysig promenad med Emma på isen. Och nu ska vi käka middag och sen gå och se Mission impossible med Emma, Saga och våra familjer. :) Ha en tipptoppkväll! ;)

Today's quote

"If you're gonna be original, you can count on being copied."

If a song could get me you

Skriver på novellen och har lagom roligt...

Today's quote

"I smile like a beast to my phone everytime I get a sweet message from you."

Broken strings

Okej nu vet jag att det verkar som att jag har övergivit bloggen, men så är inte fallet. Jag är helt ekelt bara Sveriges sämsta bloggerska med bloggtorka! Dessutom vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare med bloggen. Om jag ska fortsätta skriva såhär lite allmänst random och typ tråkigt eller om jag ska ta mig i kragen och faktiskt göra denna till vad den från början var tänkt att vara, en inredningsblogg.... Men vi får se hur det blir, just nu svävar den i ovisshet..
Anyway, det har inte varit något särskilt idag, skola som vanligt men med lite vilda inslag dock eftersom "TEG med knuff" började den här veckan. Sen har jag varit och tränat och nu ska jag skriva lite på en svenskanovell som ska vara klar imorgon 23.59. Men jag kommer inte orka skriva så länge, så det blir en liten snutt bara. Resten tar jag imorgon, ligger ändå rätt så bra till tidsmässigt för att vara jag. Men nu ska jag sätta igång, ha en go fredag allesammans!:)<3






Today's quote

"Music is life, that's why our hearts have beats."

Keeper of the keys

Jag skulle kunna börja detta inlägg med att be om ursäkt för att jag är världens sämsta bloggare, men jag har ingen lust med det.
Den här veckan har varit fylld med skola helt enkelt. Hade två gräsliga prov i början av veckan som jag inte vet hur de gick och som jag inte orkar bry mig om heller för den delen. Och i torsdags fick vi hemgjorda kanelbullar också, *intresseklubben antecknar*. Och jag ska gå och lägga mig rätt tidigt idag, vi ska på dop imorgon halv elva, vilket är tidigt för mig, och dessutom är jag rätt trött också. Höll på att somna på svenskan idag, så jag ska nog faktiskt vara lagom nördig och skriva lite på en novell som ska vara klar om en vecka och sen kanske kolla på ett avsnitt av grey's innan det är dags för sängen. Så får det bli.
Ha en bra kväll alla! <3

Och förlåt för den dassiga uppdateringen! (Jag ska att jag inte skulle börja med att be om ursäkt, jag sa inte att jag inte skulle sluta med det.)

Klockren!


Jag vill ha dig i min framtid, jag kan ge dig allting.

Okej nu ska jag alltså sätta mig ner och lyckas plugga in en jäkla massa naturkunskap tills imorgon, då vi har prov på typ genetik.
Jag.Orkar.Inte.

En enda smörja

Idag hade jag tänkt plugga jättemycket, precis som jag hade tänkt igår. Men hur gick det med det? Inte så bra... Men jag sov inte så många timmar i natt så är sjukt trött och kunde helt enkelt inte koncentrera mig. Lite fick jag gjort, men det är inget att hänga i granen. Och det där var ett konstigt uttryck asså och aa jag vet inte ens riktigt vad jag skriver just nu eller varför, det blir ett totalt onödigt inlägg, men då vet ni att jag lever i allafal. Fast jag är trött! Så det är knappt asså, haha okej nej nu ska jag inte skriva nått mer för det låter bara som en enda smörja alltihop. x)
Kramkram.<3

Jag måste medge att jag är rätt nöjd!


Inte en riktigt helt vanlig fredag...

Oupsie... inte uppdaterat något alls på typ evigheter...! Jag har inte direkt någon ursäkt heller. Men det har varit fullt upp med skolan och så har jag varken haft lust eller inspiration.
Men idag var det alltså fredagen den 13:e och det blev jag helt klart påmind om! Det började med att jag var sen till bussen och så kunde jag knappt springa då för det var seriöst en isbana överallt. Men i allafall så missade jag bussen, sen innan jag var framme vid busshålsplatsen kom en annan buss sm jag kunde ta och då började jag springa igen, men kom inte långt förens jag självklart halkade och ramlade och alltså missade ännu en buss. Så då fick jag sätta mig och vänta på nästa som så småning om kom, men halvvägs till skolan märker jag att jag inte har min dator med mig. Men jag tänker att den säkert är hemma för det har hänt förut att jag glömt den i hallen. Men sen på lunchen så kommer en lärare till mig och säger att hon som jobbar i receptionen vill prata med mig och jag bara "oh no, vad har jag gjort nu... liksom", men då visade det sig att jag hade glömt datorn i busskuren och en jättesnäll människa hade ringt till skolan och sagt det. (Det står nämligen namnet på skolan och mitt namn på fodralet). Så då var jag och hämtade den senare på kvällen! Så himla snällt av henne! Sånt gör att man inte tappar tron på mänskligheten, det finns faktiskt goda människor som är ärliga och snäll! Och inte för att jag tror att hon kommer läsa det här men skulle det mot alla ods ske, så tack, tack, tack!! Hade jag inte hittat den hade jag suttit riktigt i klistret, eftersom den inte är min helt, utan än så länge skolans.
Okej, men nu ska jag ta och gå och lägga mig för jag hade planerat att gå upp i vettig tid imorgon och åka och träna och sen måste jag även hinna med en massa plugg. Har matte- och NKprov nästa vecka bl.a. Och om någon av er hade speciell otur idag, så dela gärna med er!

Pusspusspuss!<3




10 januari 2012

Hej vardag!
Hejdå jullov!


Spa-time!


You're all dark and twisty inside

Shit vad skönt det är att äntligen vara hemma! Nu blir det att gosa ner sig i soffan och kolla på Grey's! <3

Lilla k

Varit och fikat med moster och kusinerna på übermysiga Lilla k och sedan på en solskenspromenad runt sjön. Så strax blir det lunch/middag hos mormor och sedan bär det av hemåt. Ha en braig dag! :)


Back in Bollnäs!

Hejhej! :)

Är tillbaka i Bollnäs igen nurå, så bär det av hemåt imorgon. Lite sorgligt att lämna fjällen men samtidigt otroligt skönt eftersom min mage börjat protestera. Har mått illa och så rätt konstant i över 1 dygn så det ska bli skönt att komma hem igen. :) Så tyvärr blev det ingen snowboard idag dårå, menmen, det får bli nästa fjällentur. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Juste, sen fick jag träffa lillmissen idag igen som alltså varit här hos mormor medans vi varit i fjällen. Så han har varit saknad!
Okej, godnatt nu! <3


Pics...;)


Stig Helmer, my story...

Halluuu! :)
Hoppas allt är bra med er för det är det i allafall här uppe i fjällen. Dock är inte internetet det bästa som finns, så uppdateringen har inte blivit så väldans bra. Men imorgon är det sista skiddagen, sen på kvälen åker vi ner till Bollnäs igen och min älskade lilla misse. Så stannar vi där tills på fredag kväll eller lördag förmiddag, vi får se. Och imorgon ska jag gå upp klockan åtta och försöka vara ute i backen vid halv tio. Good luck till mig alltså... jag har typ kommit ut vid 11, halv tolv de två senaste dagarna, men nu har jag bestämt att jag ska vara ute halv tio och sen på eftermiddagen eventuellt åka lite snowboard. Sen idag käkade vi på restaurang på kvällen och sen gick vi och hälsade på våra kusiner som nyss kom upp hit, en snabbis.
Förresten så lyckades jag göra en riktig Stig Helmer idag. Ni vet vid liften, de där grejerna man måste passera för att komma in och kunna åka upp i liften? Jag lyckades på något underligt vis fastna i denna, i själva snurran, med ett ben på varje sida. Fråga inte hur jag lyckades, men jag är riktigt glad över att det inte var så mycket folk där för det var ju lite pinsamt ändå, men shit vad jag skrattade...så sjukt klumpig jag är alltså! x)
Aja, nu ska jag sluta skriva och försöka gå och lägga mig. Och just nu funkar internetet i datorn jättebra, men i telfonen (där jag har bilder) är det segt, så om jag lyckas så lägger jag eventuellt upp någon bild senare, annars får ni väl en sådan när internetet är bättre!
Puss & kraaam!
:)<3

I fjällen... :)


5-6 more hours to go...

Hejhopp!
Är i Bollnäs nu och har precis käkat middag här hos mormor och även gått en supersnabb sväng på stan och köpt lite grejer. Nu ska vi dock dra vidare norrut mot fjällen, så jag kan ju säga att jag inte är sådär supertaggad inför ytterligare 5-6 timmars bilfärd... Men då hinner vi åka skidor imorgon också, det gör vi inte annars, så det är bara att hålla ut, det kunde varit mycket längre. Tur att man kan lyssna på musik, hålla på med telefonen och titta på film i allafall. Hur klarade man av långa bilresor innan dess...
Aja, kramis kramis! :)<3

01-01-12

Kvällen igår var väldigt trevlig, men sjukt kall. Vid tolvslaget var himmelen full av fyrverkerier, rislyktor och stjärnor. Otroligt vackert! Så nu är det alltså ett nytt år... Egentligen är det ju inget särskilt med det, fast ändå så är det ju faktiskt det. Jag gillar när ett nytt år tar sin början, för det blir verkligen som en nystart. Eller så känns det de första dagarna, sen brukar det bli som vanligt igen, för hur många lyckas egentligen hålla sina nyårslöften?
Imorgon så åker vi till Bollnäs, för att sedan dra vidare uppåt och västerut till kära Hamra och några dagars skidåkning i fjällmiljö. Dock blir det inte många skiddagar alls faktiskt, 2 eller 3. Mer finns det inte tid för, för det måste hinnas med att träffa släkten i Bollnäs också. Men för mig är det rätt lagom, jag gillar fjällen och skidåkning- i lagom dos. Men det är trots allt skönt att komma hemifrån lite, så uppskattar man det mer igen när man varit borta ett litet tag. Så kommer vi typ hem på fredag eller lördag, men förhoppningsvis är teckningen någorlunda uppe i fjällen, så det blir lite bloggning ändå.  Men nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp och packa det sista imorgon.
Pussar och kramar, hoppas ni får ett grymt 2012 och att jorden inte går under detta år..! <3

RSS 2.0