MyNewRoom -

Svar på kommentarer!

Emma skrev, om lägesrapport:

Menar du att du inte gillar sol? :O
Vad tycker du om Jennifer Anistons utseende? :-)

Svar: Klart att jag gillar sol!! Men eftersom det inte var någon sol den dagen, så hamnade den på "utelistan". Vissa saker som jag älskar kan ändå hamna på utelistan om de inte är bra just nu eller så... förstår ni??
Vad jag tycker om Mrs Aniston... hon är söt. Naturligt fresh, like it! :P



emma skrev, om Bad luck:

varför kan du inte säga hur du åkte "skidor"? :P <3

Svar: Haha, klart jag kan säga, men det såg nog väldigt roligt ut... :P
Men jag hade en sån där "glidsak som man åker pulka på" och ovan på den en pulka. Så stod jag i pulkan och så hade jag också stavar som jag använde som "vanliga" stavar... men lite annorlunda skidor....;P




Bokrea- med mera

Hello sweeties!

Söta ni är som har läst fast jag inte har uppdaterat!
Men jag tänkte göra det lite snabbt nu i alla fall.
Igår så var vi på bokrea och så köpte jag en kattbok och på Panduro köpte jag stompf. Haha, den som vet vad det är får en länkning! :)
Och idag var vi i TäbyC igen och så köpte pappa ett par nya skidor till mig, men de ska fixa bindningarna och så först, så ni får se dem sen när de kommer. Vi köpte också This Is It på BlueRay. Vilken helt otrolig bild det är då alltså. Jätteskarp och levande!
Sen har jag inte gjort så mycket mer, har varit med Edvin och Oscar lite och ritat, byggt en snögrotta och tänkt alldeles för mycket på katter... :P
Sen har jag blivit REJÄLT överraskad...<3
Menmen, det var allt jag hade att säga just nu, men ska svara på några kommentarer strax. By the way så tackar jag för kommentarerna, blir alltid lika glad! :)

Pussss

 
Blow Kiss 





hehe, bilden har inget med inlägget att göra. Men den var så söt så var bara tvungen att lägga upp den... :)







Just Today

Hej på er! :)

Tänk, sportlov nu, så himla skönt!!
Vad ska ni göra på lovet?
Själv ska jag bara vara hemma, mamma och pappa jobbar så det blir fjällen i påsk. Fast på helgen efter sportlovet så ska vi till Bollnäs. :)
Och nu har jag städat huset, nästan hela och så ska jag baka en kladdkaka.
Idag har det bara varit skola, slutade 11.30 och sista lektionen var gympa och då åkte vi bara pulka. Vi fick också tillbaka engelskaproven. Jag fick MVG+ men är inbte helt nöjd... "/
Jaja, jag ska sätta igång med bakningen nu, så hörs vi lite senare.

Ha en mysig Fredag!

<3


Lägesrapport!

             


     Sportlov!                         Skolan
 
    Kladdkaka                     Hamburgare

   Pulkaåkning                        Yoga

Kissie = Brunett

Kissie,Kissie,Kissie...!!

Jag tycker att det är lite för mycket "Kissie" just nu, men jag måste ändå säga att jag tycker att passar så himla bra som brunett!! Superfint blev det verkligen.
Hon är ju faktiskt söt om man bortser från Bratz-läpparna och fotbolls-boobsen...
Sen att hon verkar helt vrickad är ju en annan femmma... men hon är säkert supersmart. Hon spelar ju ett spel och vi går på det, haha!
Aja, jag ska börja göra mig i ordning för sängen nu, så hörs vi imorgon igen!

Godnatt-kram!
<33



  vs 


What do you think?


(bilder från google & kissies.se)

Uggs- Not For Boys?

Tjenare! :)

Idag har jag haft dans, superkul! Kan faktiskt allt vi har gjort hittils näsintill perfekt. :) Så har jag också mejlat ett katthem om jobbskuggning, så får vi hoppas på det bästa...
Men jag har inte så mycket mer att säga, så jag tänkte berätta en sak som jag tänkt på:

Finns det i huvudtaget någon kille som tycker att uggs är snygga??

Alla som jag vet tycker att de är hur fula som helst och ser jätteobekväma ut. Okej, de är inte världens snyggaste skor, men de är mysiga och varma att ha när det är kallt ute. Och jag tycker i alla fall att de är fina. Men nästan alla tjejer har ju uggs idag, så vem vet killarna kanske har blivit "uggsfierade"..!!!?

Vad tror ni???

Och är det någon kille som läser detta så släng gärna in en kommentar om din åsikt om uggs!

Puss
<3





(bild från google)
*


Morning!

Heej & god morgon!

Jag bloggade aldrig igår och nu ska jag inte säga så mycket för jag ska strax gå till skolan. Men jag tänkte bara säga god morgon och ha en bra dag!

KRAM

 Roll 






Kall konfirmation!

Hej sötnosar! <3

Det har inte blivit något bloggande förens nu. När jag kom hem var jag rätt trött efter att ha suttit och skrivit hemkunskapsprovet från 14.10 till 15.35. Och först tog jag en varmdusch och fixade lite småsaker och så rann tiden bara iväg. För vi hade basträff nummer 2 med konfirmationsgruppen idag, klockan 18.30 och det höll på ända till 21.00.
Men det blev lite missförstånd där, för Beccas pappa skulle hämta oss, men så kom han tidigare och då stannade jag kvar, men jag fick låna hans mobil och skicka ett sms till mamma för hon var på en föreläsning nära kyrkan. Så då bad jag henne hämta mig när det var klart där.
Problemet var att jag varken hade mobil eller bussremsa eller klocka med mig. Så jag stod och väntade ett tag, men hon kom inte. Så då gick jag dit där mamma skulle vara, fast bara utanför. Men jag såg itne bilen, så då gick jag tillbaka till kyrkan och väntade en stund till. Men fortfarande ingen mamma, så då började jag gå hemmåt istället. Men det var nästan inget folk ute, bara bilar som körde förbi då och då, så var det mörkt och -14 grader. Och jag hade ingen mössa, inga vantar och inga långkalsonger, så det var väldigt kallt. Så är man ju rädd att det ska komma en sån där läskig gubbe och ta en eller att man ska frysa ihjäl, så det var kallt och läskigt. Efter en bit så vände jag och fortsatte tillbaka till kyrkan, för där kan man i alla fall gå in och vänta och hoppas på att mamma kommer. Men som tur var innan jag han fram så mötte jag mammas bil! :):)
Happy endings!
Haha, förlåt om jag tråkade ut er med min kalla kväll, men jag hade bara lust att säga det.
Själva basträffen var väl helt okej kul, vi gjorde i alla fall mycket mer än förra gången och höll på längre. Så fick vi också våra psalmböcker. Jättefina! Jag trodde de skulle vara röda som de är i kyrkan. Men de var vita med guldiga sidor och på framsidan stod det i guldig text: "Minne av konfirmationen".
Jag tycker det är väldigt generöst att alla konfirmander får en egen psalm!
Aja, jag måste verkligen gå och sova nu, så hörs vi imorgon och då ska jag försöka att inte tråka ut er allt för mycket! ;)

God natt
      :)






Man ser inte så bra på bilden, men jag är rätt säker på att det var såhär vår också såg ut. :)
(Bilden är tagen från google.)*


Confused

Hey! :)

Har inte hunnit uppdatera idag, har suttit och pluggat hemkunskap hela eftermiddagen... lagom kul, men provet är imorgon så sen är det överstökat!

Förövrigt är jag extremt förvirrad, jag vet inte alla vad jag vill och tycker om någonting. Jag älskade ju katter och ville så gärna ha en, nu vet jag inte. Alltså jag tror det, men jag kan liksom inte tänka klart. Jag har nog tänkt för mycket på det. Men det är ju ett väldigt stort ansvar eftersom det är en levande varelse som kan bli över 20 år gammal...
Så jag vet att jag vill ha en kisse, men ändå inte...
Det låter kanske inte som en "big deal", men det är så extremt jobbigt. Tankarna är som en enda röra och jag vet varken hur jag kom in eller hur man tar sig ut...
Någon som känner igen sig, lämna gärna en kommentar, skulle betyda mycket.
Även ni som har katter själva får gärna skriva och berätta om det är svårt, jobbigt eller tråkigt med katt. Jag oroar mig för det att om jag mot all förmodan skulle få en och sen inte tycka om den och bara tycka det var jobbigt att sköta den..
Så snälla, leave a message and that would make my day!

Sweet Dreams

 Hugs And Kisses 










Bad luck

Ni minns att jag sa att jag skulle åka skidor, va?
Ja, jag kom inte riktigt så långt. Det är mammas skidor jag lånar och de är väl en sisådär 25 år, så bindningen hade helt enkelt börjat vittra sönder, så skorna hakade liksom aldrig fast i bindningen... "/
Så då åkte vi till TäbyC och skulle köpa nya, men det var så mycket folk där och en hel familj som skulle ha skidor. Så vi orkade inte vänta. Dessutom hade vi fortfarande på alla skidkläder, så det var rätt varmt.
Aja, istället så åkte jag när vi kom hem igen, "skidor" på ett annat sätt som vi inte ska prata om. De som mötte mig måste trott att jag var knäpp...!:P

När vi var borta igårkväll så missade vi ju melodifestivalen så vi spelade in den och tittade idag istället och jag måste säga att vilka riktigt KASSA låtar!!
Innan festivalen sätter igång säger de att de har et grymt startfällt... då undrar jag vad Christer Björkman egentligen lyssnar på för musik...för jag håller inte med!
Den enda låten i gårdagens deltävling som var bra var Darin med You're out of my life. Fast vissa saker i den låten, inklusive titeln, var snodd från självaste Michael Jackson! No good...
Aja, men den låten som fick flest röster... hur i hela fridens namn kunde den få det!??
Verkar som att det svenska folket har lika dålig smak som Christer Björkman....!!
Oups, känns som om jag förolämpar Christer nu, vilket inte var meningen... sorry!

Men nu så ska jag avsluta det här, så hörs vi imorgon igen.

Ha en härlig vecka!
    Kramkram
          :)




(bild från google)*

Skiiii

God morgon! :) (eller kanske god mitt på dagen) :P

Jag orkade inte blogga något när jag kom hem igår, för vi kom hem vid 1 ungefär och ja, jag var dödstrött...
Men i alla fall så var det kuligt och mysigt igår. :)
Och idag är det mycket bättre väder än igår, solen kikar fram här och snön faller som ett glitterregn. Så jag tänkte gå ut och åka lite längdskidor på isen. Jag är dock inte supersugen på det, men det är ju alltid skönt och nyttigt att komma ut och röra på sig.


Hörs senare!


 Ski lift 










Mys med Gribbylundsligan!

God eftermiddag! :)

Hur mår ni?

Vilket väder det är ute alltså! Snästorm!! Och vi ska vara med Gribbylundsligan idag och äta på en restaurang, men innan ska vi vara ute och ha 5 kamp.. hehe, blir nog kul, men rätt kallt. :P
Och Gribbylundsligan är vi och ett par andra familjer.
Men jag hinner inte skriva mycket mer, måste börja göra mig iordning nu så jag hinner.

Ha det bra, kram!

     Snowball Fight 






Lägesrapport!

                                     

               Plugg                                                Fritid

               Mysa                                                Festa

                Snö                                                  Sol

Winter Pics

Hej trollisar! :)
Jag har fortfarande full upp med skolarbete, så jag hinner inte skriva så mycket. Istället tänker jag lägga in lite vinterbilder.
Idag har det varit skola och sen skyndade jag hem för att äta mellis och jobba lite spanska. Ca 40 minuter senare åkte jag till dansen och kom kanske hem vid 18.40. Och sen var det bara hem och göra klart spanskan, äta och sedan plugga till morgondagens engelskaprov...
Så nu har jag suttit ett tag och tragglat glosor och meningar på glosboken. Men tror jag kan dem nu så ska läsa igenom gramatiken lite till och se till så jag kan den. Och sedan blir det den efterlängtade sängen! :))


Sov gott!
<3





















2morrow it's Friday! :))
<3

Not much time...

Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen. Har helt enkelt en massa att göra i skolan..."/
Men snart är det sportlov och då blir det bättre. :)
Ja, jag ska gå och lägga mig nu, så jag skriver inte mycket mer. Men såhär ser plugget ut just nu:


Idag 17/2:

Matteprov + Nv-läxa


Torsdag 18/2:

Spanskaläxa


Fredag 19/2:

Sista dagen för spanskainlämningen och engelskaprov



Tisdag 23/2:

Hemkunskapsprov


Torsdag 25/2:

Spanskaprov




Suck....

pussen
<3






(bild från google)
*

Plugg

Heej! :)
How r u guys doin?

Idag har det bara varit skola, asusual. Inget speciellt hände  förutom att vi hade "beeptest" på gympan. Och det ska jag berätta mer om lite senare, för nu måste jag verkligen plugga. Har matteprov på algebra imorgon... "/
Jaja, om jag ska se det positivt så är det ju över vid den här tiden imorgon! ;)

Vilket är ert favoritämne??

Kram
<3


We Are The World- II

Idag har den nya verionen av We are the world släppts, med nya artister. Och ingen Michael... :'(
Fast de hade klippt in honom och Janet lite, så det gillar vi! (Eller i alla fall jag.)
Denna gång var den riktad till jordbävningsoffrerna i Haiti.
Jättebra tycker jag, men min favorit är ändå originalet. -Vilken möjligtvis kan ha att göra med att Michael var med där.... :P

Enjoy!
:)






Källa: http://angelicacomet.blogg.se/2010/february/we-are-the-world-2010.html

Today's Dresscode



Guldsilvriga leggings: Gina Tricot
Vitt linne: H&M
Puderrosa linne: H&M
Grå puffärmskofta: H&M
Rosa o silvrigt halsband: Guldfynd
Guldigt halsband: Grekland
Vitt nitarmband: Dollar Store
Silvrigt berlockarmband: Guldfynd/ Thomas Sabo

Och bry er inte om mitt stökiga rum. Jag hade inte hunnit bädda sängen... :P
Och den gråa koftan och puderrosa linnet var det jag köpte igår. Skärpet visar jag en annan dag.


Valentines Day!

        


Glad alla hjärtansdag allihopa! <3

Hoppas ni har haft det mysigt.
Jag har inte hunnit blogga idag. Var först i TäbyC och fixade ID-foto och så var mamma och jag på H&M och shoppade lite. Gud vilka fina vårkläder de har fått in alltså, love them!
Synd bara att jag inte har sparat pengar till vårshoppingen än, så det blev bara lite saker. Varav en fick jag av mamma! Perfekt, tack Mammi. <33
Jag visar bilder imorgon.
Sen har jag bakat en Alla <3 Dag tårta, som ni ser på bilden. Supermumsig blev den!
Efter det åkte jag lite skridskor och fikade på Skavlöten med mamma, Maria, Edvin och Oscar. Mysmys.
Och sen var jag med Emmiiizen en liten snabbis på kvällskvisten. :)
Men jag hinner inte mer nu, för jag ska ta en snabbdusch och sedan krypa till kojs.

Ha en härlig vecka!

 
Happy Valentine's Day
 






2day & yesterday

Hej! :)
Som ni märkte så bloggade jag inte igår. Vi var ju i Väsjöbacken med skolan för vi hade idrottsdag så jag gick upp 6.20. Och kom hem klockan 15. Men det var jättekul!! :DD
Sen så var det tjejkväll på gården så då följde jag med Emma o Sofie dit. Supermysigt! <3
Men i alla fall så kanske jagkom hem klockan 00 så jag var extremt trött då och gick och la mig istället.
Och jag är rätt trött nu också så jag ska inte säga så mycket mer idag, som förövrigt har varit lugn. Har bara varit hemma och myst och pluggat. Sen gick jag min "kattpromenad" också. Men jag träffade ingen kisse..."(
Och nu ska jag titta på en film, men jag får se hur länge jag orkar. :P
Valet av film står mellan A beautiful mind & The terminal.
Någon som sett någon av dessa två??

Kram på er och ha en mysig kväll!
<3


                 

Streeet

Helloj! :)

Idag så skulle jag först till psykologen och sen street dance så har inte hunnit blogga. Och nu vill jag gå och sätta mig framför brasan en stund och mysa lite innan klockan 21. För då börjar Made in Sweden & Besatt! :))
Och imorgon så ska vi tll Växsjöbacken i skolan för vi har idrottsdag. Ska bli jättemysigt! <33
Förresten, stavas det Växsjöbacken??
Hehe, det blev inte mycket vettigt sagt idag, menmen. :P

Pusselipuss

<3



Sweet Dreams

Hey Guys!

Jag har pluggat på spanskaglosorna lite till, men de sitter inte perfekt så jag övar lite till imorgon bitti också. :)
Sov gott & ha en bra dag imorrn!

Nitee
<3



Ragdoll

Att jag älskar katter hoppas jag ingen har missat och min dröm är att få ha en liten kissemisse.
Men det finns ju många olika raser och mina favoriter är: Norsk Skogkatt, Birma och Ragdoll. En Ragdoll skulle passa mig som haden i hadsken!

Gillar ni katter och isåfall, vilken är er favoritras??


Pusspuss
<3




Ragdoll              

     














Birma                     


  







Norsk Skogkatt                             


 





Svar på kommentar

Hej sötnosar! <3
Jag är fortfarande förkyld så var hemma idag också, men imorgon blir det skola. Snickarna var också här idag och satte på speglarna som äntligen var klara på mina garderobsdörrar. Men de måste ligga ner och torka, så jag har lite trångt om golvyta nu.... :P
Jaja, jag har inte så mycket mer att säga, så jag tar och svarar på en kommentar:



Anonym:

"TTYL ?? vad menas med det ??"


Svar:

TTYL betyder Talk To You Later. ;)



Love




Sick, sick, sick...

Yepp, ni ser rubriken. Sjuk idag, förkyld..."/ Så har varit hemma från skolan.
Jag hade tänkrt plugga, men mådde inte tillräckligt bra. Så jag har inte gjort så mycket, men jag kollade på en film som jag har spelat in. "Fool's Gold", med Kate Hudson and Matthew McConaughey. Tycker den var jättebra, värd att se! Kortfattat handlar den om ett gift par som tillsammans har letat efter bortglömda och förlorade skatter i åtta år utan resultat börjar nu tappa stinget, lusten och varandra. När en ny ledtråd uppenbarar sig återupplivas parets äventyrslust och kanske även deras känsla för romantik.
Jag tyckte inte att det lät så kul, men så började jag titta och då var den jättebra! Men då hade jag inte tid att kolla klart och jag missade dessutom början. Så då har jag ögnat igenom alla Canal+ kanalerna efter när filmen visas igen. Och det har varit ett par gånger, men så har jag missat den med 15 minuter, eller glömt bort att spela in...
Så j*vla irriterande!!
Men tillslut lyckades jag i alla fall! :)
Så det blir kvällens filmtips.

Well, i better go now...

TTYL
xx


            

(bild från google)
*

Melodifestivalen år 2010

                     


Då har årets melodifestival dragit igång igen då.
Lite kul, men jag tycker att melodifestivalen är överskattad.
Låtarna är egentligen inte speciellt bra, endast några få varje år. Det skrivs ju så många bra låtar annars, varför kommer bara skräpet till melodifestivalen?? De flesta låtarna känns det som om man har hört förut och programledarna drar samma tråkiga skämt efter varandra.
Det var bättre för, i alla fall melodifestivalen. Nu känns det bara som resterna av julmaten som ingen vill äta, men gör det ändå av ren tradition...

Det enda jag har gjort nu är att klanka ner på den årliga festivalen, vilken inte var min avsikt. Det är trots allt helt okej, och en svensk tradition där man får chans att umgås med sina nära och kära.
Så... det blir väl att fortsätta vara en äkta svenne! :P

NiteNite

 Sweden 






Acerola

Hej på er alla friskusar!

Hur står det till?
Jag är förkyld jag. Ont, ont, ont i halsen... och så.

Så var vi på Mio idag och handlade lite saker till allrummet och så var det rea på kuddar, så jag köpte en till...  hehe, någon som kan gissa hur många kuddar jag har i mitt lilla rum nu???
Aja, jag orkar inte blogga så mycket mer nu, förkylningen har spritt sig till ögonen också... :P Jag ska bara skriva lite snabbt om melodifestivalen, som jag antar att de flesta bloggare har gjort idag...
ska bara säga att idag när vi var och handlade så skulle jag också köpa halstabletter, och då hittade jag en ny sort, I alla fall har jag aldrig sett den förut.
Acerola heter den och den var supergod. Smakar nästan som tuttifrutti! :)) Ett litet tips där... ;)

Well,


Pusss
<3




Det fanns ingen bild på Läkerolsorten Acerola, men så här ser bäret Acerola ut i alla fall. ;)

Kamuyot

Hejhopp! :)
Dålig uppdate, men that's life! Och jag ska gå och lägga mig strax, ska bara berätta kort om dagen. I skolan idag så var vi och tittade på någon slags dans i Tibble. Speciell och rätt långtråkig, men ändå lite rolig och det var kul  att få se en annan stil. Men dansa kunde de, ingen tvekan om saken!
Annars har det inte hänt så mycket mer. Var ute i det fina vädret och tog mysiga vinterbilder!
Och nu sitter jag och kollar på Animal Planet- Djurpolisen i Phoenix. Jag tycker väldigt mycket om det programmet, men tycker alltid att det är lika sorgligt när de måste avliva djuren...
Jaja, vi hörs imorgon. Och då har jag en sak som jag inte kan bestämma mig om som ni får hjälpa mig med!!

Puusss
<3






Kamuyot, dansgruppen som vi tittade på idag. Dock är detta klipp inte från idag och taget från Youtube.

My Own Card

Hejhej!

Idag efter skolan så var pappa och jag på banken. Jag ska få mitt barnbidrag varje månad och ett eget bankkort  och ID-kort! Så då kommer jag kunna ta ut pengar ut bakomaten och ja handla i affärer som vilken vuxen som helst. Så häftigt!!
Så får jag ha ett foto på bankkortet också...:)
Jaja, det var bara det jag skulle säga, för förövrigt har det inte hänt något speciellt. Vi tittade på Borat på SO:n.
Och imorgon är det dans igen!! :D:D:D
Men nu ska jag göra iordning mig för att gå och sova...

SweetMommy Dreams







                        

  






Euroshopper- Chocolate Chip Cookies

Det är en sak som jar har tänkt på, en väldigt värdslig en, men ändå.

Hur kan Euroshopper vara så billigt??

Jag menar ett helt kakpaket för 8 spänn, där är ju mindre än vad man får punga ut för ett paket tuggummi...
Haha, ja, där fick ni dagens fundering. lol


ChipChip
:)




                              

(bilder från google)
*


TopStreetWear vs Ed Hardy

Hejsan svejsan! :)
Ursäkta för dålig uppdatering...

Det har inte hänt något speciellt, men i Söndags var vi i stan och så köpta jag två par CheapMonday-jeans för 200 kronor! Det var 75 % rea, snacka om bra pris alltså! Tyvärr finns det en del som tycker att det är töntigt att shoppa på rea... men hallå, det är ju samma klädesplagg bara att man får mer pengar kvar i plånboken över till annat! Toppensmart ju!

Brorsan var i stan på Lördagen också och då köpte han en långtröja från TopStreetWear. Och jag kan säga er att det inte är ofta han och jag har samma smak, men jag tyckte verkligen att det var "asball"!! Jag visar en bild på den imorgon.
När han var där kollade han och hans kompis på Ed Hardy också och visade mig den affären på Söndagen. Och även det gillade jag. Dock tycker jag inte att det är värt priset. 700 spänn för en t-shirt.... nja, inte i dagsläget i alla fall, men hade man en del pengar och verkligen verkligen ville ha ett plagg från Ed Hardy, så varför inte?

Imorgon slutar vi klockan 14.00, jippie! :))


Good Nite
xxxxx





                                             Ed Hardy                                           


         







                     TopStreetWear                                                       

             







                                Vilket gillar du mest, EdHardy eller TopStreetWear???        


Jag vet i alla fall vad jag gillar mest, någon som har en gissning???





(bilder från google och topstreetwear.com)
*

RSS 2.0