MyNewRoom -

150215


Kan inte posera för fem öre, men här är iallafall två ryggbilder från mitt bröstpass förra veckan. Inte så mycket att skryta med, men hoppas på lite mer definering från och med nu åtminstone..
 
 
Dieten är äntligen igång så nu är det dags att tappa fett! 1 vecka har gått och i början gick det lätt med sötsug och så vidare, fast var galet hungrig hela tiden så fick höja kalori-intaget litegrand. Men nu är jag jättesugen på sötsaker hela tiden så det är lite jobbigt, men ska kämpa emot haha. I alla fall så spenderade jag cirkus 3 timmar på gymmet idag och det är väl det enda vettiga jag gjort med dagen. Rygg och biceps stod på schemat och det gick rätt bra ändå faktiskt och jag behöll konstigt nog fokuset under dessa tre timmar. Men nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen och imorgon blir det axlar och mage. Kram kram!

Personalfest

Efter några dagar när kräkfobin varit extra jobbig blir jag förkyld också. Som tur är får jag inte så ont i halsen längre efter halsmandeloperationen och dessutom är jag ledig väldigt mycket den här veckan vilket är skönt. Så jag försöker vila och sova mycket och hoppas på att jag blir frisk fort för jag saknar gymmet en massa. 
 
Juste, vi hade personalfest med donken förra veckan också vilket var hur kul som helst verkligen. Vi va först på en restaurang/bar i stan och pratade, åt middag och hade prisutdelning osv. De delade ut typ 6 olika priser tror jag och jag blev "Årets Service", vilket för mig var väldigt oväntat men oerhört roligt. Jag har liksom inte ens jobbat där i ett helt år än, så de var superkul! Sen efter klockan 22 fick alla minderåriga gå hem så gjorde de om en del till dansgolv och så var vi där tills stället stängde vid ett, för att sedan gå vidare till nån annan bar/klubb där vi va till kanske 4, innan några av oss drog hem till en på jobbet som bodde på odenplan och där var vi kvar till halv 7 ungefär haha. Var en riktigt rolig kväll i alla fall. Lägger in några bilder från kvällen och sen ska jag snart ta och titta lite på Sveriges mästerkock haha. Pusspuss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juste, blev månadens medarbetare i december också hihi

Att vara dödens rädd

 
 
 
Att vara dödens rädd
Att vara dödens rädd för någonting ingen förstår hur man kan vara rädd för
Att vara dödens rädd och bli kallad för larvig
Att vara dödens rädd för någonting som bara existerar i ens huvud
Att vara dödens rädd och inte kunna fly någonstans
Att vara dödens rädd och inte kunna göra någonting
Att vara dödens rädd för samma sak år efter år
Att vara dödens rädd och aldrig bli bättre
Att vara dödens rädd så att man inte kan jobba
Att vara dödens rädd så att man inte kan äta
Att vara dödens rädd så att man skakar
Att vara dödens rädd

RSS 2.0