MyNewRoom -

Alanya 2012- Del 3

Såå, nu tänkte jag ta och lägga upp de sista bilderna, det får räcka, så dyker det säkert upp några då och då ändå senare. Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Parasailing!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alanya<3

Alanya 2012- Del 2

Hej hopp! :)
 

Idag var det otroligt nog rätt så fint väder hela dagen (inget mot Turkiet såklart då) så vi spenderade dagen på stranden. Jag fick dock skippa badet eftersom jag är förkyld, så det var lite surt, men skönt med sol här i molnens land för en gång skull. Sen nu på kvällen var vi hemma hos kusinerna och grillade. :)  Och nu hade jag tänkt att jag kunde fortsätta att lägga upp lite bilder från Alanya, so here you go. :)
 
 
Stranden. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några enstaka drinkar av måååånga vid poolen vid husen
 
 
 
 
Även champagne tilldelat i poolen blev det en dag!
 
 
En otroligt dålig överblicksbild, men det här är i allafall en del av vår kära bufférestaurant. Några av villorna till höger och floden och bergen fanns åt vänster.
 
 
Överblick: Vattenrutchkanorna, scenen, parisehjul, pooler, restauranger, barer och annat skoj i mitten, själva hotellbyggnaden, villorna, pooler, restauranger, affärer m.m. åt höger och stranden och havet till vänster.
 
 
 
 
Fler bilder imorgon eller något sådant. :)

Alanya 2012- Del 1

Dåså, Turkiet. 
Jag måste säga att jag kanske inte hade världens bästa bild av Turkiet och turkar i allmänhet innan vi åkte, men efteråt så är min bild verkligen helt annorlunda. Turkiet var verkligen helt helt underbart. Jag är i och för sig medveten om att vi mest var på hotellet och inte ute och såg "riktiga" Turkiet, men ändå, det var fantastiskt! Först och främst så var det ju jättevarmt och soligt varenda dag, men man vande sig vid det och nu saknar man värmen och de mörka, fuktiga kvällarna. Och det var ju en bad och solsemester så det var ju mest det vi gjorde och varvade mellan poolen vid husen och havet och stranden. På seneftermiddagarna var vi alltid vid våra hus och solade och badade där och bartenderna gick hela tiden runt och serverade drinkar, frukt och dyl. Och turkarna var superhärliga och jättetrevliga på alla sätt och vis. Så allting var hur bra som helst. Maten var oklanderling, servicen förstklassig, boendet tiptop, ja det finns ingenting att klaga på. Isåfall skulle det enda vara att vi bara var där i en vecka. Ännu en till hade verkligen inte suttit fel, men nu är det som det är. Så jag tänkte lägga in lite bilder nu innan jag går och lägger mig och försöker sova bort min förkylning, så laddar jag upp fler någon annan dag. Enjoy! :)
 
 
Long Beach <3
 
 Det här är alltså poolen som vi hade vid husen, som var bara för dem som bodde där.
 
 
Så hade man en varsin trappa ner till en pontån(?) i poolen.
 
 
 
Utsikten åt ena hållet från restaurangen som vi åt på varje dag för dem som bodde i villorna och det gick liksom inte att fånga på bild, men det var en Asien-känsla över det hela med bergen i bakgrunden och ån och buskarna och ljuset...
 
 
Ett av dessertborden..
 
 
<3
 
 
 
 
Hotellet på kvällen
 
 
Villorna på kvällen. :)
 
 
Det var varmt... 28 grader + typ 70, 80 % luftfuktighet...
 
 
Kvällsshowerna var smått speciella emellanåt...
 
 
 
 
 
Men det var ändå massa folk, varenda gång.
 
 
Fler bilder kommer en annan dag. :)

Primadonna

 
God morgon!
 

Är som sagt i Bollnäs nu då och har äntligen fått träffa lillgosen igen! Dock är jag förkyld och har svinont i halsen, så medans de andra är ute och springer sitter jag här inne och tittar på OS...  Juste sen har jag som ni ser gjort om designen. Tyckte verkligen att det var på tiden, det var otroligt längesedan sist. Jag ska bara göra lite småfix till sen, men annars så är den klar. Vad tycks?
     Men nu ska jag ta och klä på mig och borsta tänderna och sådär, så ni får ha en bra dag och så börjar jag lägga in bilder från Turkiet ikväll. :) Kram!

Tillbaka i Sverige...

 
 
Hemma igen från Turkiet! Känns bajs rent ut sagt, verkligen bajs! Men sjukt bra hade vi det, enormt super mega bra! Men vi kom hem typ 2.30 (3.30 turkisk tid) imorse och så vaknade jag tidigt så nu är jag väldigt väldigt trött. Var med supersaknade Daniela idag också och fikade på Waldemarsudde. Sen har jag faktiskt också redan packat upp, i princip för vi åker upp till Bollnäs imorgon bitti någon gång. Känns rätt segt att behöva packa ännu en gång och åka dit när man redan vart ute och flängt, men Noel är ju kvar där! Men jag tar kanske med mig datorn dit och då kanske jag lbörjar lägga upp bilder från Alanya, annars gör jag det när vi kommer hem. Vi är inte borta så länge, bara cirkus 5 dagar eller så, börjar ändå få ont i halsen. Så då skriver jag och lägger upp bilder därifrån, men nu ska jag snart ta och sova, är rätt död. Pusspuss!
 
 

Turkiet!

Heej på er! :) Hoppas att ni har det braa! Här i Turkiet är det varmt, hela tiden, förutom på rummen. Typ 32 i skuggan på dagen och 28 på kvällen/natten. Men man börjar vänja sig vid värmen redan faktiskt och brun börjar man så smått bli, solen tar som bara den. Men det är ett superbra hotell, sjukt stort med massa att göra, jättetrevlig personal- turkar som är överallt hela tiden, bra mat, jättefint där vi bor, små affärer på hotellet och ja allt möjligt. Och det är lite jobbigt med min fobi dårå, ett tag höll jag på att freaka ut på planet och jag har mått bättre än just nu, men jag har faktiskt fått må bra också, men längtar ändå hem till tryggheten liksom, men jag vet att när vi väl landar på Arlanda kommer jag bara vilja åka tillbaka hit... Aja det är en del av detta som jag helt enkelt får leva med. Juste sen igår så gjorde vi hamam (typ turkisk massage/skrubb), ansiktsbehandling och någon annan slags massage också i 90 minuter. Jätteskönt! Aja nu ska jag sluta skriva, känns som att det blev rätt flummigt ändå, och så ska vi gå ut till stranden. Kram kram! <3

Juste, det fungerade inte att ladda upp bilder, så det får ni se sen när vi är hemma igen!

Off to Turkey!

En bild från förra veckan på min lilla älskling som nu är hos mormor i Bollnäs och det är otroligt tomt utan honom här hemma. En riktigt saknad liten misse är han!
 
Imorgon och en vecka framöver kommer vara väldigt nervös och jobbig för mig. Vi åker ju som sagt till Turkiet då. Imorgon bitti klockan 07.00 lyfter planet. Egentligen vill jag bara stanna hemma men det är nått som jag måste klara av och förhoppningsvis får jag njuta någon liten stund i allafall. Dock har jag lite ont i halsen och sådär och har plågat i mig Kan Jang i 3 dagar, men det verkar inte hjälpa, men jag hoppas bara att det går över, lite surt att bli sjuk liksom. I allafall så verkar det finnas gratis wifi på hotellet och blogg.se appen funkar äntligen igen, så det kan hända att det kommer upp något/några inlägg under veckan, vi får väl se. Annars så är jag hemma igen torsdag morgon, vid typ 3-tiden. 
Ha det så bra och önska mig lycka till!
Puss!<3

Somewhere only we know

Hejhej på er igen!
 

Nu är jag då hemma igen, eller jag kom hem igår faktiskt, men jag orkade inte skriva någonting då och idag har jag packat och sådär eftersom det bär av till Turkiet på onsdag morgon. Men det var en härlig vecka på landet i allafall, men dock var vädret inte på topp så det blev varken båt eller vattenskidor. :/ Men lite sol och bad, sen åkte vi och spelade golf, åt middag i Norrtälje, fiskade i kvällssolen, hade både grill- och filmkvällar och umgicks en hel del med kusinerna. Så jag lägger in några bilder, sen ska jag gå och lägga mig så smått. Kram på er! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All star

 
 
Hejhej! 
Igår var jag med Saga på kvällen, vi gick och såg LOL först, superbra film verkligen, jättemysig! En riktig feelgood-film! Sen tog vi en promenad till Strandvägen och åt middag på en restaurang som hette Happy. Jättemysig och god mat. Sen efter det satt vi länge på kajen vid vattnet och åt glass och bara pratade, supermys!
Men nu har jag packat och sådär så ska vi sticka till landet. Och jag komer antagligen inte uppdatera för blogg.se appen fungerar fortfarande inte och jag tar inte med mig datorn. Men i såfall så hörs vi på fredag eller nått. 
Ha det så braa! :)<3

One step at a time

 
Bilden är tagen av Daniela från i onsdags hos tandläkaren, sommaren är i full gång, på söndag ska vi till landet, efter det till Bollnäs en snabbis och sedan till Turkiet som jag redan är smått nervös för. Imorgon ska vi åka och köpa lite saker inför Turkiet, kanske övningsköra lite första gången och på kvällen blir det bio med Saga som myligen kom hem från Grekland. Men nu ska jag titta på en film. One step at a time, one step at a time.

Borta med vinden!

 
Nu är den äntligen borta tandställningen, überskönt!!

For what it's worth

 
 
Lite dålig uppdatering har det vart, men sånt är lifvet! Jag har inte gjort så mycket under den tiden ändå, har haft en del ont i magen och så, därför. Men snart kommer Daniela hit och ska sova över för hon ville av någon anledning jättegärna följa med imorgonbitti när jag tar bort tandställningen. Juste, det ska jag ju göra, äntligen! Dessutom så fick jag besked från sway idag om specialgrupperna, minns ni att jag gjorde en audition? I allafall så kom jag på något väldigt märkligt vis in i specialgrupp 2. Två!? Det är helt obegripligt hur jag lyckades med det, eftersom det gick åt helvete på auditionen. Så jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in och om det omöjligtvis skulle hända så skulle jag väl komma in i ettan och inte tvåan. Så det är rätt sjukt, är fortfarande inte helt övertygad om att det inte bara var så att de tagit fel på namnen eller något sådant, haha. Så det blir en himla massa dans i höst. En street dance klass, en jazz show, en modern jazz och en balett. Spännande men rätt nervöst!
Aja, så är läääget, vi hörs när vi hörs.
So long! ;)

Letters to Juliet

 
 
Det var rätt härligt hur morgonens regn tillslut ledde till somrigt solsken. Så då gick jag och mamma ut och gick runt sjön och sen badade jag med kläderna på. Det har faktiskt sin charm att bada med kläderna på, det är smått roligt faktiskt. Sedan åkte vi och handlade lördagsmys och även grillat till middag. Dagen avslutades med godis framför teven och Letters to Juliet med mamma bredvid i soffan. Supermysigt och en underbar film!
God natt på er!<3

RSS 2.0