MyNewRoom -

It's beginning to look a lot like Christmas..

(bilden är från förra julen och inte av bästa kvalitet)
 
Känns rätt sjukt att det är julafton imorgon redan. December går alltid alldeles för fort, för personligen gillar jag dagarna innan jul bättre än själva julafton. Det är liksom något speciellt med de 23 dagarna. I alla fall så är vi i Bollnäs nu, som alltid vartannat år. Men vi kom hit vid fyra ungefär så vi var en snabbis förbi min morbror och kollade på när de klädde granen, sen åt vi hemgjord risgrynsgröt och julskinksmackor hos kusinerna och var där i någon timme och sen nu är vi hemma hos mormor och jag har bakat första delen av en chokladtårta tills imorgon. Och jag lär inte skriva någonting imorgon, så ni får ha en supermysig jul allihopa!<3 Nu ska jag ta och kolla lite på julkalendern innan det är dags att sussa.
 
Pussar & kramar!<3

Nu börjar jag bli rädd trots allt...

 
Hejj!

Jag får väl i vanlig ordning ta och be så hemskt mycket om ursäkt för att jag aldrig skriver. Jag har haft massa i skolan och sådär och noll inspiration och nu den senaste veckan har jag mått piss så that's why. Börjar dock smått återgå till att vara en normalt fungerande människa vilket känns som en lättnad. Men nu börjar jag dock bli rädd på riktigt ändå, det är ju nämligen den 21 december 2012 idag. Jag kommer ihåg för nått år sedan när filmen kom ut och man kanske var lite småskraj men tänkte att det är ju så himla lång tid kvar och nu är dagen fanimej här. Min brorsa höll på att skrämma livet ur mig när han visade en bild på att jorden skulle gå under 02.12 (tror jag, kan vart 02.15 också) och att NASA och Obama varnade mänskligheten. Som tur var var den photoshopad, men ändå, jag är fan rädd. Man skämtar ju och säger att "tänk om jorden går under haha". Men asså tänk om den faktiskt gör det på riktigt!? Aja okej nu ska jag inte skrämma upp mig själv eller någon annan utan ta och gå och lägga mig istället. Har skrivit klart en samtenta och slagit in lite julklappar och så kom Emma och hennes mamma över en liten stund med prinsesstårta och julgodis, mys. Och imorgon (idag) är det skolavslutning. Lovely!
 
Kramkram på er, hoppas att vi överlever dagen!
<3

Remember December

Hej och förlåt för hemskt usel uppdatering! Det har helt enkelt varit mycket i skolan och sådär så jag har inte hunnit. Julen kommer i allafall allt närmare och det känns rätt hemskt. Jag älskar tiden innan jul och den går så otroligt snabbt så det känns inte som att man hinner njuta av och uppskatta den... Idag efter skolan åkta i allafall jag och några tjejer i klassen in till stan och fikade och kollade i NKs julfönster och bara gick och kände in julkänslan liksom. Från början hade vi tänkt åka skridskor i Kungsan men det var nästan ingen som hade hunnit fixa fram skridskor så vi sköt upp just skridskoåkningen till nästa fredag istället. Och imorgon ska jag nog in till stan igen fast med två andra kompisar och vi ska bl.a. gå på julmarknaden i Gamla stan och sen på kvällen ska vi ha walk-around julbord med deras familjer. Och nu ska jag ta och gå och lägga mig för jag tänkte försöka gå upp i okej tid och gå en promenad runt sjön innan frukost. Puss på er!
 
Bild på finaste Daniela från fotolektionen i måndags under kategorin dagsljusporträtt.
 
 

RSS 2.0