MyNewRoom -

Tar ett varv runt jorden

Åååh vilket underbart väder det har varit idag! Sommaren är verkligen inte långt borta nu!!
Så idag låg jag ute och solade till typ sex på kvällen, rätt sjukt faktiskt att det gick att ligga ute i bikini så länge utan att frysa häcken av sig! Sen gjorde jag även en liten halvt spontan grej- tog håli öronen. Det är faktiskt riktigt konstigt att jag inte haft det eftersom jag älskar smycken och allt sånt, men när jag var mindre hade jag fått för mig att jag inte ville ha hål i öronen för att det kändes fel att ta hål i kroppen, så det är därför jag väntat så länge. :P Men nu ska jag gå och sova snart, puss och kram! <3

Drömmare

Det lär nog inte vara någon som undgått dagens fantastiska vårväder! Det tog jag i alla fall vara på och tillbringade dagen med Emma och Saga först i Kungsan under de fantastiska körsbärsträden och sen åkte vi ut till Waldemarsudde och åt jordgubbar på en liten kulle vid vattnet. Supermysigt! Hoppas ni haft en überhärlig dag ni med! :)

Tonight's quote

"Don't get mad. Get even."


Freakopat

Jag är typ död just nu, nationella proven tar verkligen på krafterna! Sen imorgon har vi en fallanalys i psykologi också, vilket är typ som prov. Ni kan ju gissa hur taggad jag är på det... Jag vet inte ens hur jag ska orka fokusera... Det ska bli så otroligt skönt med en långhelg måste jag ju säga! Hade typ inte orkat annars!
Nu ska jag ta och titta på John Tucker must die för tredje gången den här veckan innan jag lämnar tillbaks den. Puss och kram skumbanan! <3

California gurls

Idag vart en rätt soft dag. Vi började 12.55 som alltid på onsdagar, men sen så skulle vår lärare bort så vi fick sluta en timme tidigare, 14.20. :) Sen hade jag dans och nu ska jag gå och sova för vi har två nationella prov imorgon, så det gäller att vara pigg.
Kramkram! :)

London in pictures, part 3

Så, det var allt från London för denna gången. ;)

London in pictures, part 2

Hehe det blev bara från Madame Tussauds, men men, det blir fler en annan dag. Och asså de flesta bilderna är inte speciellt smickrande alls över huvudtaget, men eftersom de var från just Tussauds så kände jag att jag borde lägga upp dem ändå.... :P

Alanya!

Hejsihejsi! :)

Jag tänkte såhär nu, att jag lägger upp några få bilder till från London ikväll för jag måste typ gå och lägga mig strax för vi har svenska nationella imorgon, men jag kan ju lägga upp några i allafall. ;)
Och förresten så bokade vi precis resa till Turkiet i sommar, Alanya hette stället. Jättefint och hotellet var helt brutalt. De hade typ 6 pooler med en sammanlagd yta på över 4000 m2, vattenland med massa rutchkanor, en typ minitivoli, radiobilar, bowling, teater och asså ja, det var bara brutalt stort! Vi ska dock inte bo i själva stora hotellbyggnaden utan som ni ser på bilden, i dessa små söta saker med egen poolaccess. Så det kommer bli väldans najs tror jag! Men Londonbilderna kommer några av strax dårå, pusspuss! <3

Lakrits i all ära

Idag var vi en snabbis på någon slags lakritsmässa på Kungsholmen. Massvis med lakrits och mycket att provsmaka. Dock gillar jag inte lakrits, men det var mysigt ändå! :) Nu ska vi fortsätta träffa familjen Bendz och käka thaibuffé med dem. Vi höres! ;)


21.04.12

Okej nu vet jag att jag har haft dålig update de senaste dagarna. Men det har varit mycket i skolan helt enkelt. Och vet ni vad jag gjort idag? Badat! Första doppet i sjön för i år, eller jag sprang faktiskt i hela 2 gånger. ;) Förra året badade vi dock i isvak i typ januari (därifrån bilden är), men av någon anledning gjorde vi inte det i år, så att bada i april är rätt sent trots allt. Men som man säger, bättre sent än aldrig. Men nu ska jag nog ta och sussa, har varit rätt trött typ hela dagen idag, så det är nog smart att jag går och lägger mig i tid idag då.
Pösspöss!<3

London in pictures

Jag laddar upp fler bilder en annan dag, imorgon kanske. ;)

From London

Skickat in skittentan nu, det gick väl som det gick. Tycker synd om lärarna som måste rädda den för jag vet inte riktigt vad jag skrev tillslut, måste blivit väldigt, väldigt rörigt. Aja, det är åtminstone otroligt skönt att den är avklarad. Nu är jag dock jäkligt trött och helt äppelmosig i hjärnan, så jag ska ta och gå och lägga mig. Börjar i allafall ett imorgon som vanligt på onsdagar, vilket är superskönt. Men jag måste fortfarande gå upp och skriva ett tal eftersom vi har svenska nationella på fredag.... Love my life! <3

Kram!

Fuck you

Hemma från skolan och nu ska jag sätta mig ner och skriva på den förbannade uppsatsen som ska vara klar 23.59 inatt. Känner att jag har en otroligt härlig kväll framför mig!

Flying high

Som ni fattat är jag då hemma från London. Lite skönt, men mest tråkigt! Anyway det var verkligen en underbar stad och jag tänker skriva lite mer om det och lägga in lite bilder i slutet av veckan eller i helgen för det är en hel del i skolan denna vecka, så jag hinner inte. Men jag tror nog ni överlever. ;)
Nu ska jag gå och knoppa, nattinatti!<3


Look-book



Dagens outfit:
Plommonlila jacka- New Look
Mörkgrå bustier- TopShop
Blommig kjol- Forever 21
Lila converse- Någon skoaffär i Westfield
Vit väska- Aldo
Och om det är av intresse, nylonstrumpbyxor från Primark och sen är iPhoneskalet från Portobello market.

Allt från London! ;)


London calling!

Helloooo! :)

Jag glomde slanga in ett litet inlagg innan vi akte, menmen. Vi ar iallafall i London och har det asbra. Det ar verkligen spring har jamfort med vad det verkar vara i sverige just nu. Har shoppat alldeles for mycket ocksa. Jag kan skriva lite snabbt vad vi har gjort dessa dagar. I torsdags akte vi seriost sightseeing buss i 3 timmar och pa den tiden hann det vara bade sol och varmt och regn, kallt och aska och blixtar. Men vi fick se alla seevardheter i allafall. Sen var vi och kollade lite i affarer och sa pa oxford street och sen tror jag inte vi hann med sa mycket mer den dagen. Sen i fredags var vi pa madam tussaudes (stavning?), sen pa oxford street och piccadilly circus och shoppade typ nastan hela dagen tror jag. Sen idag var vi pa formiddagen pa portobello market och sen tillbringade vi hela eftermiddagen i westfield shopping center. Saaa sjukt stort och udnerbart shopping centrum alltsa, jamfort med det ar all shopping i sverige dotrist! Men som sagt har jag shoppat alldeles for mycket, typ hela min budget och jag tror att jag har kopt 22 kladesplagg, 3 par skor, ett iphoneskal och en keps... hehe. Menmen, ar man i London sa ar man! Nu har vi varit och kakat middag somewhere in paddington och nu kanske vi ska ata lite efterratt pa hotellet och sen kanske bada lite i poolen maybe, men sen blir det val sasmaning om sangen. Det ar riktigt exhausting att vara har faktiskt, men kul. En helt underbar stad verkligen, husen ar sa fina och allting ar sa gront! Jag har nog aldrig sett sa grona grasmattor som de har here! Hoppas ni kunnat lasa detta nagorlunda i allafall, det finns inte de tre svenska bokstaverna har pa tangentbordet. Och imorgon ska vi ga en sista svang pa oxford street och sen far vi se, vi hinner nog inte sa mycket mer innan det ar dags att borja dra sig tillbaka till Heathrow och flyget hem till SVerige, dar det uppenbarligen ar vinter igen. Jag som kopt massa var och sommarklader.... Aja, snart blir det val riktig spring dar ocksa.
Men nu maste jag ga, ha det sa bra sa hors vi pa mandag tror jag, for planet landar 22.30 pa Arlanda, sa imorgon kommer jag nog inte blogga nagot.
Pusspuss & kraaam!
:))

My heart will go on



Hallojsan! :)

Jag har inte skrivit så mycket de senaste dagarna, dels för att jag inte har min mac och dels för att jag inte har haft nått särskilt att säga. Jag har typ tagit det rätt lugnt de här dagarna, förberett inför London och pluggat och sådär. Men imorgonbitti bär det av dårå. 5.25 kommer taxin, det är jag då lagom taggad på. Men det ska bli grymt kul, men jag är samtidigt rätt skraj. Jag har inte varit utomlands sen 2008 eftersom jag varit så sjukligt rädd för att kräkas. Och jag är fortfarande rädd, men det är bättre, och jag trodde att jag skulle vara rätt freaked out by now, men faktiskt inte. Men imorgon kommer jag nog vara rätt panikslagen. Aja, jag får bara hoppas på att det går bra. Och jag slänger nog in nått litet inlägg imorgon innan vi åker men sen så tror jag inte att det blir nått mer förens vi kommer hem för jag tror inte vi kommer ha internet, men vi får väl se. Nu ska jag gå och lägga mig så smått, kommer vara ännu mer död än vad jag redan kommer vara imorgon annars. Men jag hatar när man ska packa och skit för det känns alltid som man glömt något så jag kan aldrig slappna av. Och innan jag säger hejdå måste jag bara säga en random grej, men ni borde gå och se Titanic i 3D nu på bio. 3D effekterna är fett ovärda, men den filmen blir verkligen aldrig dålig och den gör sig ännu bättre på bio och sen att Leonardo är så sjuktligt snygg så man kan dö gör den ju ännu mer värd att gå och se. ;)
Haha okej, nu ska jag gå, puss och kram på er, natti! :)<3

Birthday boy!



Tänka sig, idag fyller lille Noel 2 år. Tiden bara flyger förbi!
Grattisgrattis älskling!
<3

Glad påsk!


Glad påsk allihopa! :)
Hoppas att ni får en härlig dag. Nu ska jag ta och skriva lite på den där j*kla uppsatsen,i gymnasiet måste man alltsåpluga på självaste påskafton, och sen vid fem kommer släkten hit så ska vi käka påskmiddag och sånt, fast utan påskmat. Vi ska faktiskt grilla, men det är jag bara glad för, påskmaten är ju typ precis likadan som julmaten och det ända jag gillar på det är väl köttbullarna. ;)
Kramiskramis. :) 

Glad påsk!


Glad påsk allihopa! :)
Hoppas att ni får en härlig dag. Nu ska jag ta och skriva lite på den där j*kla uppsatsen,i gymnasiet måste man alltsåpluga på självaste påskafton, och sen vid fem kommer släkten hit så ska vi käka påskmiddag och sånt, fast utan påskmat. Vi ska faktiskt grilla, men det är jag bara glad för, påskmaten är ju typ precis likadan som julmaten och det ända jag gillar på det är väl köttbullarna. ;)
Kramiskramis. :) 

Varför vill du riva ner mitt stängsel?

Långfredag idag då och jag har seriöst inte gjort ett piss. Hade tänkt skriva lite på den hemska vetenskapliga uppsatsen som ska bli cirkus 12 sidor, men jag hade verkligen ingen lust med det. Så så är det med det. Nu sitter jag med tända ljus och lyssnar på musik och skriver ner affärer och deras adresser som jag verkligen måste gå till i London. Men nu ska jag ta och kolla på en film om käka Ben & Jerry's
Puss & kram! <3

Cerise

Hejsan hoppsan!
Nu har man lämnat in sin dator för lagning dårå, hur fan ska jag klara mig asså... Hehe beroende, jag vet. Men jag fick en iPad av skolam att ha tills jag får tillbaka datorn vilket är rätt najs, men jag föredrar min mac måste jag säga. Men eftersom jag inte har den nu och på ett tag så kommer nog bloggningen bli sådär. Jag har en annan dator i och för sig men den är så seg så man blir galen. Det tar liksom typ minst 5 minuter att sätta på den bara så det känns så jäkla ovärt liksom. Men jag har en vetenskaplig uppsats som jag måste skriva på och det orkar jag inte göra på ipaden så då får det bli på min sega dator... Anyway, nog tjatat om detta. Nu ska jag faktiskt ta och börja gå till sängs så smått, är rätt så trött så.. Pusselipuss!<3

Glace au four

Idag slog jag äntligen till och bakade min glace au four och den blev jättebra faktiskt!
Och nu sitter jag och laddar över bilder och grejs från den här datorn till en annan dator eftersom jag lyckades tappa min dator i golvet idag så att min redan spruckna skärm sprack ännu mer. Så nu är den typ sprucken över hela skärmen så nu måste jag lämna in den. Och ifall nått skulle hända så att allting på datorn försvinner så är det ju bra att jag har det någon annanstans också. Men det tar så himlans lång tid för den andra datorn är så jäääkla seg.... Aja, nog tjatat om det.
Puss och kram på er!<3

Askan är den bästa jorden

Bild från idag då jag var ute lite och fotade. Så härligt att blommorna börjar komma fram! Krokusar är liksom lika med vår, även fast det har varit snöstorm idag. Sen förövrigt idag har jag inte gjort sådär jättemycket egentligen, pluggat lite matte, bakat lite och sen käkade vi middag med några kompisar på en thaibuffé. Och igårkväll var jag och två kompisar i stan och åt middag och kollade på en skräckis på bio, Devin Inside var namnet. Helt okej, men rätt konstig. Och nu borde jag egentligen gå och lägga mig, men istället ligger jag här och gör inget vettigt och lyssnar på min nyfunna favorit, Olly Murs. Aja, kanske ska försöka gå och sova nu ändå...
Puss!

Tonight's quote

Don't worry, someday you'll find someone who will ruin your lipstick, not your mascara.



Tagg inför London!


RSS 2.0