MyNewRoom -

This weekend

 

Hej där! :) 
 
Mår bra igen och har gjort ett tag, så det är skönt. Och i fredags så var vi med klassen och hade filmmys, i lördags bakade jag och var med Emma på kvällen och i söndags pluggade och dansade jag och igår var det utvecklingssamtalsdag så vi var lediga. Och nu tänkte jag redigera en engelskafilm tills imorgon och sen ska jag iväg med Hanna och träna! Har en del nya recept också som jag tänkte lägga upp här någon dag när jag får tid till det, så stay tuned. ;)
Kram!
 

I rymden finns inga känslor

Hemma från skolan idag. Fick höra igår att vinterkräksjukan gick så fick smått panik, men stannade ändå kvar resten av dagen och skrev en engelskauppsats. Stolt över det, men sen gick det bara utför. Så nu har jag återigen massa ont i magen och mår illa och har inte ätit någonting annat än läkeroler och tuggummin. Så jag kan inte äta, inte dricka, inte plugga, ingenting! Så jäkla trött på min mage och min fobi nu så de får gärna ta och flytta ut i rymden... Så nu ska jag ta och titta på Vampire Diaries och försöka tänka på något annat än hur dåligt jag mår och hur rädd jag är. 
 
 Vi hörs när jag är mig själv igen!

And if my heart should somehow stop

 
 
 bild från sommaren :)
 
 
Hejsvejs!
 
Är rätt glad för att vi inte har speciellt mycket läxor den här veckan, jämfört med tidigare som varit dränkta med plugg. Men jag blir galen för jag har börjat få halvont i halsen igen så jag kan inte träna som jag vill...:( Men nu har jag i allafall gjort lite psykologi och engelska och nu ska jag hämta en kiwi och titta på Portkod 1321 och Vampire Diares.<3
Kram!

Svar på kommentar!

Anonym om "Julstjärnor!"
 
"Hej! Jag letade julstjärnor och såg en bild av denna underbara rosa stjärna, nr.3 i din blogg. Ser att inlägget är för typ 3 år sen, men har du nån aning om den går att få tag på nånstans??? Mvh Maria"
 
 

Svar: Hej Maria, visst är de fina! Tyvärr vet jag ingenting om den rosa julstjärnan, men jag antar att den har gått ur sortimentet. Dock har de fått in några nya julstjärnor för i år och det finns åtminstone med en rosa där, som kostar 395 kronor. Klicka på bilden för att komma till hemsidan, eller ta en tur förbi en av deras butiker på Sveavägen. Hoppas du hittar en julstjärna!
 

Freud, Bowlby, Piaget- skitsamma!

Vill bara gå och lägga mig men måste skriva klart en psykologitenta först... Suck.


Nyttiga plättar

 
 
 
God morgon! :)
 

Börjar som vanligt sent idag, så bestämde mig för att göra de nyttiga plättarna till lunch. Och har ni inte provat dem, så gör det, här är receptet:
 
Recept för 9 plättar
1/2 dl vete mjöl (För hälsosammare: havremjöl, mandelmjöl, grahamsmjöl etc)
1/2 dl lätt keso (Eller naturell lättyoghurt)
3 äggvitor (Eller 1 ägg)
2 msk mjölk
2 1/2 tsk stevia strö
1 tsk vaniljpulver
1/2 tsk bakpulver
 
Blanda ihop alla ingridienserna och stek dem. Klart! Sen kan man ju variera dem om man vill och ha i kakao eller kanel  eller något annat istället för vaniljsocker. Till plättarna har jag också hemmagjord sylt. Det är bara att mosa bär (hallon, jordgubbar, blåbär etc. och eventuellt ha i lite stevia också.
 
 
Källa: fitspooration.blogg.se 

171112

Hej på er!
Gick ut och sprang i förmiddags trots att det tog emot rejält. Men jag är glad att jag tvingade ut mig för det blev drygt 8 kilometer. Kan inte riktigt förstå att jag, som ALLTID avskytt att springa, faktiskt nästan orkar 1 mil. Smått stolt.
Nu är i allafall jag och mamma påväg till stan för att träffa moster. :) Sen när vi kommer hem måste jag börja på en psykologi-tenta som ska vara inne på tisdag...yeay...

Kram och puss!


Hälsosamma chokladbollar

 
Ingredienser
 

1,5 dl havregryn
2 msk kakao
3msk stevia
3 msk kaffe
Lite salt
Kvarg ( eller lättkvarg)
Proteinpulver (valfritt)
 
Sen är det bara att blanda ihop allting och ha i kvarg tills man är nöjd med konsistensen. Sen kan man ju ändra ingredisenerna lite och själv smaka av vad man tycker smakar bäst! Jag ställde in dem i frysen en stund också och sedan i kylen. :)
 
 
P.s. Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén. ljuset var uruselt...

Too close

 
 
Fredag nu, helt underbart! 
Jag har ju dock fortfarande en hel del plugg att göra som vanligt, men nästa vecka är åtminstone lite lugnare. Och till något helt annat så testade jag ikväll på att göra nyttiga, eller åtminstone nyttigare chokladbollar. Jag har ätit väldigt hälsosamt senaste månaderna och inga godsaker alls, men man blir ju fortfarande sugen. Så har hittat lite recept på olika grejer och eftersom jag gjorde chokladbollarna ikväll kan jag lägga upp receptet på dem idag. Så fixart det alldelles strax, sen ska jag kolla på Vampire Diaries innan jag går och lägger mig. Tänkte försöka gå upp i hyfsad tid imorgon och ta mig ut och springa. 
 
Ha en himlans trevlig helg! <3

Där borta finns skepp vid en horisont och där ligger dina drömmar men för dig är det för långt

 
Hejhej!
 
Hade checkpointeftermiddag idag så slutade vid 11-tiden. Så har jag pluggat matte och spanska och nu ska jag ta och försöka knåpa ihop ett personligt brev innan det är dags för dans.
Pussar & kramar

Jag tänker inte lägga mig på knä nå mer, ni kan kolla på min rygg när jag springer om er

 
Idag var en sån där dag som man bara vill ska vara över innan den ens har börjat. Vi hade både spanskaprov och svenskatal nämligen. Men spanskaprovet gick nog helt okej ändå tror jag men talet vet jag inte riktigt. Vart så jäkla slut i huvudet att jag knappt orkade koncentrera mig på vad jag skulle säga. Men jag överlevde dagen iallafall! :) Sen hade jag tänkt göra lite matte, men struntade i det och gick ut och sprang istället och tittade sen på Hela Sverige bakar. 
Imorgon är det fredag och jag kan inte vara mer lycklig över det faktumet! 

Keep your head up, keep your heart strong

 
Oj vilken bra jag har skrivit här på senaste tiden, nästan olagligt bra! Nej men seriöst, sorry. Jag har helt enkelt inte orkat, den lata sanningen. Men det har ju vart höstlov vilket var otroligt skönt. Den mesta tiden spenderade jag i Bollnäs. Hade dock en himlans massa plugg att göra och det har jag fortfarande. Den här veckan är fullspcäkad och likaså de kommande veckorna. Sen har jag ju varit förkyld också, men är frisk nu så gick ut och sprang idag efter skolan. Tänkte först bara springa typ 3-4 km eftersom jag inte sprungit på drygt 2 veckor eftersom jag vart just sjuk, men det blev drygt 6 km ändå. När man väl är igång och har sprungit ett tag så brukar det gå rätt fort ändå. Det gick ju betydligt långsammare än vanligt, men det får jag väl stå ut med. Sen har jag pluggat lite spanska och nu ska jag försöka skynda mig i säng. Måste försöka sova mer! 
God natt alla! <3
 

Förresten så är bilden från i söndags då vi var ute på en långpromenad i skogen i Bollnäs och tyckte att det var lite Twilight-feeling över det hela.

RSS 2.0