MyNewRoom -

Keep your head up

 

Hösten börjar komma ordentligt nu och jag gillar't!
Har haft dans idag som vanligt men innan var jag nere en snabbis vid sjön och fotade lite för fotokursen eftersom det är checkpoint imorgon och alla bilder i fotopresentationen måste finnas med. Så det har jag pysslat med nu och även pluggat lite matte inför provet på tisdag. Men nu ska jag ta ett päron och titta på Awkward. 
Höstkramisar!<3

Happy birthday!

 
 
Idag fyllde pappa år så då bestämde jag mig för att baka. Det blev hans favorit- budapeststubbe! :)
     För övrigt då, jag är himskens glad över att det är fredag imorgon och så har vi fått reda på vart vi ska åka på skolresa i mars. Det blev Istanbul (Turkiet). Kan nog bli riktigt spännande, vet dock inte hur jag ska överleva det utan att gå under av rädsla, men det får jag väl ta och lista ut. Vill verkligen inte missa en skolresa på grund av min jävla kräkfobi!
     Men nu ska jag ta och gå och sova, gjorde precis klart en JRI-läxa tills imorgon så nu är jag äntligen fri, haha. Natti natti på er! <3

There's such a fine line

 
Snablarns trött efter att gått upp 5.40, 4 timmars filmning i stan, en tråkig "world contraception day-grej" i 2,5 timme på Oscarsteatern, dans och plugg och vill bara gå och sova. Men icke sa nicke, måste plugga ändå lite till, så det är bäst att jag sätter fart nu så att jag får gå och lägga mig någon gång. Go' natt!

Happy birthday?

Haha förresten, såg precis att det var exakt 3 år sedan jag skapade denna blogg, så grattis, eller vad man nu säger! 

I've got the magic in me!

 
Jag ska alldeles strax hoppa i säng eftersom vi ska åka in till stan igen och filma vid 7.30, så behöver min skönhetssömn, men tänkte att jag kunde skriva lite i alla fall. Inte för att jag kanske har så mycket nytt att komma med, men ändå... :p
     Var ute och sprang idag efter skolan för första gången på 10 dagar eftersom jag haft ont i benhinnorna, kändes dock asbra så det var skönt. Är smått stolt ändå för jag har alltid varit en människa som avskytt att springa, alltså gå ut i löpspåret och varit otroligt dålig på det också. Men sen bestämde jag mig verkligen för att springa regelbundet och få bättre kondition eftersom det bokstavligt talat var usel. Så för cirkus 6 veckor sedan när jag började tyckte jag att det var pissjobbigt att springa 1,5 km (sa ju att min kondition sög!) Men nu orkar jag ändå springa 5,5 km och är faktiskt inte så himskens trött efteråt ändå. Så mitt första mål är att springa runt sjön, vilket är drygt 6 kilometer så det lär inte vara några problem. Men sen vore det coolt att orka springa milen ändå, så det är väl mitt långsiktliga mål. Haha, ville bara säga det. Sen har jag förberett lite samhällskunskap inför filmningen imorgon och ja, det är väl typ det jag hunnit med idag förutom en seg skoldag. Efter att ha haft några relativt slappa veckor börjar vi nu också få en himla massa mer plugg vilket känns rätt stressande ändå, men med planering och hårt jobb ska det väl gå. Och nu var klockan plötsligt himlans mycket, måste skynda mig i säng nu. Ha en bra morgondag, kraaaam!
 
 

Fall

 
 
 
 
Härligt slapp dag idag med foto nere vid sjön på eftermiddagen med Sofia, Hanna och Noel! :P Sen dans och läxor och nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagen. Kram och puss!

Thank god it's friday!

Sååååå överlycklig att det är helg nu! Behövdes verkligen kan jag säga! 
     Idag var dock helt okej ändå, fast jag gick upp 05.40 för vi skulle åka in till stan och filma för vår dokumentärfilm i samhällskunskap/medieproduktion. Så 7.30 prick var vi på östra och vid åtta var vi i Vällingby (fråga inte varför... :p) Sen åkte vi tillbaka in till stan och filmade i området kring drottninggatan, riksdagen, slottet... Soligt och fint var det också, fast kallt. Sedan på eftermiddagen väl tillbaka i skolan hade vi journalistik, information och reklam och då fick vi åka till Täby C och göra en uppgift och det gick himlans snabbt så sedan slutade vi! :) Så då fikade vi lite och så köpte jag födelsedagspresent till mamma. 
     Den här helgen får bli en väldans lugn helg. Tänker gå ut och fota lite, plugga, dansa och bara ta det lugnt. Och nu ska jag gå och göra en fruktsallad! Ha en toppmysig helg, kram! <3
 
Från Vällingby idag... :p

Starry eyed


 
Vågar man säga hej eller blir ni arga för att jag aldrig skriver? Ber om ursäkt för det, helgen var helt fullbokad men för den här veckan har jag inga ursäkter... Nåväl, jag kom nyligen hem från dansen som var ett helvete första typ 35-40 minutrarna. Hade massa ont i magen och mådde illa igen, blir så förbannat trött på det! Men sen vart det lite bättre resten av klassen i alla fall. 
     För övrigt känner jag mig oerhört nostalgisk idag. Jag tycker också att stjärnhimlen är bland det vackraste som finns, låten vi dansar till på onsdagar Come on get higher är himlans fin den med. Dessutom längtar jag otroligt mycket efter julen men jag har ingen aning om varför. Och nu ska jag sluta babbla och hoppa in i duschen innan det är dags att natta kudden och tagga om inför en låååång torsdag. Puss och kram! <3
 
Om ni undrar vad den konstiga bilden föreställer så är den från måndagens fotolektion då vi övade på komposition och bland annat att fota geometriska figurer...

I'm going where the sun keeps shining

 
 
Hejsvejs!

Kom nyligen hem från skolan och är trött som satan, men fint väder är det i allafall! Och vi har i princip inga läxor så jag tänkte gå ner en snabbis och handla eftersom jag ska göra middagen ikväll. Är sjukt sugen på att testa zucchinipasta, så tänkte göra någon kyckling med bladspenat och soltorkade tomater med zucchinipasta. Se hur det blir...:P Så har jag dans sen vid åttatiden också och är ju som sagt sjukt trött, men det blir roligt. 
 
Kram kram tavelram! (?) 

My heart goes boom

 
Jag tänkte bara kika in här en jättesnabbis! Idag har jag inte direkt gjort sådär supermycket, hade balett och jazz men det är väl i princip det ända vettiga jag gjort idag. Nu ska jag gå och ladda kameran så att den är fulladdad inför fotolektionen imorgon! :) Kramis!

Paj med nektarinrosor och vaniljkesella

 
Ååååh, hur gott verkar inte detta! 
Vill verkligen testa dessa, fast med vaniljkesella istället för vaniljkräm. Klicka på bilden för att komma till receptet! :)
 

8 september

Hej hopp! :)

Helg nudå- hur skönt? 

Den här helgen är dock rätt lugn, men det är skönt. Det är rätt jobbigt att gå i skolan trots allt så det är skönt att bara få ta det lugnt och sova ut. Så det gjorde jag idag, sen gick jag ut och sprang och gjorde styrketräning också och sen gjorde jag en välbehövlig noggrann städning av mitt rum. Och imorgon har jag dans, balett och jazz och sen ska jag väl ta och göra lite läxor. That's it. Nu ska jag ta och titta på en film och käka fruktsallad med min nya favorit- vaniljkesella! ;)

Till höger; naturell lättyoghurt med müsli, chaifrön och äpple med kanel. Suuupergott!!

 

 


Don't lose who you are in the blur of the stars

 
Skola idag som vanligt och första fotokursen, yeay! Var väldigt roligt och skönt att få "arbeta kreativt" och inte bara sitta i ett klassum och skriva. Så idag fick vi hålla på med rörelse. Frysning, panorering och rörelseoskärpa. Lade in några få bilder bara för att liksom. De är inte världens roligaste, men är det första lektionen så är det ochd et var mest tekniken vi övade på nu. :P 
     På kvällen hade jag dans också, street och sen har jag väl gjort lite läxor typ. And that's it for now, ha en himskens bra vecka hörni! 
 
 
Frysning
 
Panorering
 
Rörelseoskärpa

Twisted

Oj hjälp vad dålig jag är på att skriva här! Men ja så blir det ibland.. eller ofta. :P
 

Anyway så i fredags kväll var jag med två från klassen på Café 60. Har aldrig varit där tidigare faktiskt, men det var riktigt mysigt! På lördagen var vi hemma hos mina kusiner för den äldsta hade fyllt år tidigare och sen på kvällen var jag med Emma och Saga och hade skräckiskväll med fruktsallad och annat nyttigt och jag fick upp ögonen för vanilj-kesella. :) Sen idag hade jag första dansen. Först balett och sen jazz. Och det gick helt okej ändå, men måste verkligen öva upp min balans och styrka i fotlederna eller vad det heter. Men nu ska jag ta och gå och lägga mig faktiskt. Vi börjar i och för sig efter 12 imorgon men jag tänkte gå ut och springa innan.
 
Sussa sött!

RSS 2.0