MyNewRoom -

Old pine

 
 
Ingen uppdatering på ett tag, förlåt jag vet. Men dagarna har liksom sett likadana ut med skola och träning så det har inte varit så mycket att skriva om. Nu är det ju i alla fall höstlov vilket är väldigt skönt. Har passat på att träna massa den här veckan så har spenderat ett antal timmar på gymmet. Pluggat hade jag tänkt göra, men inte öppnat en enda bok. Är så otroligt trött på skolan just nu, (eller inte på skolan, men på läxor o sånt) så jag orkar inte bry mig heller. Och idag skulle jag, Hanna och Sofia (som nyss kom hem från London!) åka in till Djurgården och fota lite hade vi tänkt, men det började regna och var lite halvmörkt ute så vi struntade i det för det hade ändå inte blivit några bra bilder. Så vi gick runt och köpte lite nödvändigheter istället. Jag hittade äntligen ett par gymhandskar som passar mig! Har kollat på otaligt många fitnessaffärer men alla har varit för stora, så hittade ett par Nike på stadium i xs som jag självklart då köpte eftersom det var de ända som passat mig hittills. Och då har jag ändå letat sedan i somras. 
 
Men nu ska jag ta och gå och lägga mig för ska upp och träna imorgon, legday it is, känner på mig att det kan bli ett riktigt bra pass. ;) Kram kram!

Höstelihöst

Hej dålig uppdatering, jag vet!
 
Bara en vecka kvar nu innan lovet vilket känns otroligt skönt. Hade matteprov idag som jag inte tror gick alltför dåligt, var på gymmet och köttade (eller försökte) triceps, bröst och mage men främst triceps. Sen nu på kvällen har jag gjort allt annat än att plugga till provet i medieproduktion imorgon, men vi hoppas på det bästa ändå. Imorgon blir det gymmet igen och antagligen ett pass med ben och rumpa, vilket blir första passet av sitt slag på två veckor efter min förkylning så det blir spännande att se hur det går. Men nu ska jag ta och äta upp min kvarg, kasta ett öga på medieproduktionen och sedan säga godnatt. Puss på er!
 
 
 bilder från i onsdags som Elin fotade för ett fotoprojekt
Vi skulle vara naturligt glada och ni ser ju hur bra det gick. Hej "solen-skiner-rakt-i-ögonen-så-jag-kan-inte-se-ett-skit-looken!"
 
 
 
Vi passade på att köra lite Titanic när vi ändå höll på...:P 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nej jag orkade inte leta upp någon bra bild

Vart såå trött idag innan mina dansklasser men sen lyckades jag på något underlig tvis vara superfokuserad hela tiden så det gick rätt bra faktiskt och var skitkul! Känner mig helt frisk nu så det var himla skönt att äntligen få köra fullt ut och så och imorgon ska jag tränaaa. Sååå glad haha, inte gjort det på två veckor så det blir himlans skojsigt. Dock hinner jag inte träna i helgen för vi ska till Bollnäs så det är lite surt, men efter det då minsan är det tillbaka till gamla träningsvanor igen. Som jag har längtat!

140913

bild från förrförra helgen om jag minns rätt ;)
 
Fick skippa gymmet idag ändå. Känner mig nästan helt frisk nu förutom att jag har ont i bihålorna och det känns inte så jäkla smart och träna då så jag får helt enkelt vänta ut det, även fast det känns så extremt segt... Var därför istället i TäbyC en stund efter skolan med Hanna och Sofia och kollade på lite grejer och köpte en "gå-ut-klänning" för jag har ingen riktigt bra sån. Så får jag se hur det blir imorgon, hur bihålorna mår. Om det blir gymmet eller matte imorgon eftermiddag. Jag hoppas på det förstnämnda men det känns som att det kommer bli det sista tyvärr... 

13 oktober

gammal bild på lilla tjockisen haha
 
Idag har jag spenderat större delen av dagen ute på altanen i solen med min mattebok. Jättevarmt och härligt var det, bortsett från matten dårå. Så har jag dans ikväll också. Ska bli så skönt att äntligen få röra på sig efter att inte tränat på över en vecka. Jag är dock inte helt frisk än så får se hur jag gör imorgon om jag vågar mig iväg till gymmet eller inte. Men nu ska jag gå ner och äta middag innan jag ska iväg till dansen. Kramis!

You vs you

 
Huuur fint är inte det här halsbandet?!
Skrev nyss klart min tenta och belönade mig själv genom att klicka hem det här halsbandet från Healthaholic som jag kollat på länge och som äntligen kommit in i lager igen. Kärlek!<3

Sick of being sick

 
 
Börjar bli väldigt trött på att vara sjuk vid det här laget. Varit hemma från skolan i två dagar och är oerhört uttråkad och trött på att må dåligt. Vill bara vara frisk och gå i skolan (ja jag är hellre i skolan med kompisarna än hemme) och träna och dansa igen. Men idag har jag i alla fall pluggat lite, eller försökt. Håller på med en svenskatenta som jag försökt börja på sedan söndags men nu har jag i alla fall kommit igång med den. Men känner att den typ inte kan bli bra så vill bara bli klar och få den undanstökad, så ska göra mitt allra bästa för att fokusera och bara skriva klart den för den är inte så himla stor. Sen är det säsongspremiär av Greyäs Anatomy ikväll också, yeay! Dubbelavsnitt dessutom, kärlek till det! Okej så nu ska jag försöka fokusera så att jag är klar innan det börjar så blir det lite som en belöning liksom. Kramkram och hoppas ni mår bättre än mig!

Le weekend

 
Var himlans kul igår och vi blev tillslut 9 stycken så det va ruuligt. Jag kom dock hem rätt sent och vaknade med halsont så det blev varken gym eller dans för mig idag och just nu håller jag på att dö ont-i-halsendöden. Men jag har inte varit förkyld sen typ april så jag antar att det var dags nu. Det blir dock segt att inte få träna men samtidigt så är det säkert bra för kroppen och musklerna att få en ordentlig vila. Hoppas bara på att jag blir frisk snart! Men nu tänkte jag försöka ta och börja på en tenta som jag tänkt börja på igår men som jag inte gjorde för att jag somnade. Men är himlans trött så planerar inte att skriva så länge utan tänkte ta och kolla på serier sen och bara ta det lugnt. 
 
 
 
lite bilder från hemma hos Sofia :))

Birthday girl

birthday girl!
 
Var i Täby centrum med Hanna ett tag i dag och fixade present till Sofia som fyllt 18 och som vi ska till på middag ikväll och sen dra ut med. Ska bli kuuul! Men i alla fall så jag tappade ju bort mitt bankkort tidigare i veckan och fick ett nytt häromdagen men det fungerade tydligen inte att betala med så jag fick ta ut kontanter med ICA-kortet istället. Men sen när jag köpt presenten upptcäkte jag att jag nu istället även tappat borto ICA-kortet. Så jag hade alltså tappat bort kortet som jag fick ta ut kontanter med för att det nya kortet jag fick för att jag tappat bort det gamla inte fungerade. Blir så otroligt trött på mig själv ibland så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Men vi gick tillbaka till en affär och som tur var så hade de hittat det där så jag fick tillbaka det! Var inte ens mitt kort heller utan mammas, hehe... Men nu ska jag antingen ta och försöka börja på min svenskatenta eller ta en liten tupplur för är sjukligt trött, innan jag ska ta och börja göra mig i ordning för ikväll.
 
Puss & kram!

4 oktober 2013

 
 
Lyckades äntligen få till ett bra benpass idag! Just ben har bara inte funkat på ett tag, vet inte varför men det har bara inte gått bra liksom. Men nu var jag fast bestämd att det skulle gå så jag var extremt fokuserad haha. Började också göra squats med mer vikt. Har velat göra det länge men just den skivstången är liksom typ i mitten av gymmet och nästan alltid upptagen och eftersom jag är så extremt perfektionistisk känns det liksom som att det inte är någon idé att jag gör dem om jag inte är bäst på det för att jag inte klarar av att stå och göra dem med lite vikt. Jättetöntigt jag vet, men jag jobbar på det. Men idag var det inte så mycket folk där och så hade jag verkligen bestämt mig så då gick det om jag verkligen försökte att bara fokusera på mig själv. Så tänkte försöka fortsätta med dem nu för jag det är ju typ den ultimata benövningen!
 
I alla fall så ikväll tänkte jag bara ta det lugnt, är jättetrött efter en vecka med skola, plugg och träning varje dag så tänkte gå och lägga mig i tid också. Dock satt jag faktiskt och skrev på min filosofitenta som jag precis blev klar med ( 6 dagar före deadline!! Väldigt olikt mig som alltid brukar sitta till 23.59) för jag ska antagligen tenta av engelskan och då måste jag vara klar innan 15 november och jag har fler tentor och matteprov innan dess så tänkte försöka göra allting så att jag har tillräckligt med tid att lägga på engelskan eftersom ingenting annat än A är acceptabelt för mig att få i det ämnet. (Det är alltså jag själv som har det kravet haha). Aja nu blev det en himla massa onödig info så ska ta och suta nu och gå in till grannens katt, som jag passar den här veckan, och titta till den en snabbis innan jag tar och sover. Kramkram!
 
 
Workout routine- ben & rumpa
 
Seated calf press- 95 kg x 3
Squats- 10 x 3 (30 kg)
Utfall på bänkk med hantlar- 3 x 15/ben
Sittande vadlyft- 17,5 kg/ 17,5 kg/ 17,5 kg/ 15 kg/ 15 kg
Seated leg curl (dropset)- 45 kg- 42,5 kg- 40 kg/ 47,5 kg- 45 kg- 42,5 kg/ 45 kg- 42,5 kg- 40 kg
Seated leg extensions (dropset)- 55 kg- 52,5 kg- 47,5 kg/ 52,5 kg- 47,5 kg- 45 kg/ 50 kg- 47,5 kg- 45 kg
Seated leg press- 90 kg/ 90 kg/ 90 kg/ 90 kg/ 92,5 kg
Donkey kicks i smiths maskin- 6,25 kg + stången höger sida x 3, 5 kg + stången vänster sida x 3

We have the power

 
 
Det är helt galet hur kallt det börjar bli ute nu, särskilt på mornarna. Det var inte lite frost ute i morse när jag vaknade! Dagen har i alla fall spenderats i skolan och sen i danssalen med först balett och sedan fys och jag hade tänkt plugga lite filosofi på kvällen men jag kom hem försent så jag gör't imorgon istället. Vi ska ändå få skriva på tentan hela lektionen så det är luugnt. Men nu tänkte jag ta och krypa till kojs så vill ni läsa mer kan ni ta och klicka er in på vår skolas skoltidning som vår klass har hand om det här året och läsa min "debattartikel" om proteinpulver. Tjingeling! 

1 oktober

dagar som denna saknar jag sommaren och Frankrike lite sådär extra mycket..
 
Det var inte min dag idag. Glömde både min celsius, proteinbar och proteinshake hemma, träningspasset gick bara allmänt pissdåligt och koncentrationen hade flyttat till Mars eller nått och dessutom tappade jag bort mitt bankkort. Men bortsett från det har väl inga större katastrofer inträffat. Ska ta och göra lite te strax och fortsätta med hemtentan i filosofi som jag precis börjat på. Jättekul...inte. 
 
 

RSS 2.0