MyNewRoom -

Gotta love life!

Hemma nu!
Skööönt, men trött efter så mycket bilåkande, så det blir sängen för mig nu och imorgon måste jag verkligen plugga matte. Back to reality innan lovet ens är slut, gotta love life..!
Puss!

Längesen!

Ooj vad längesen det var!
Jag har ju som sagt varit i fjällen och det har knappt funnits något internet så därför jag inte skrivit. Men det var varit 4 underbara, till största delen soliga skiddagar (och en förmiddag med snowboard). Och det var sol när vi åkte därifrån också så lite surt att sticka då, men det är skönt att komma hem också. Men just nu är vi i Bollnäs och ska äta middag och såhär och fira min kusin som fyller år imorrn, så efter det åker vi hela vägen hem till Täby. Och så är det, nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället, så vi hörs senare,
Pusspuss!<3


Puss!

Hemma från skolan och nu är det sportlov! Yeay! :D
Så jag håller på och packar för vi ska sticka upp till fjällen ikväll, så jag borde skynda mig nu... Puss! <3

Take a bow

Historian avklarad! Känns underbart och det gick faktiskt bra! Sen hade vi simning på idrotten och efter det tränade jag fast jag egentligen inte orkade och nu är jag typ jättetrött och har ont i huvudet, så jag ska göra en liten naturkunskapsläxa, sen titta på House och efter det gå och lägga mig trots att jag börjar ett imorgon.
Kramkram<3

Something's got a hold on me

Nu stänger jag ner pluggfabriken för ikväll. Har lyckats koncentrera mig rätt bra faktiskt och tror att rätt mycket gått in i skallen ändå. Men det blir att panikläsa lite imorgon bitti också, så får jag hoppas att jag har något av det kvar i huvudet när jag väl sitter där. Menmen, det är morgondagens problem, ännu är det bara måndagen den 20 februari!
Förresten, är det inte fettisdagen imorgon? :)

Cheated

Dubbellektion samhällskunskap idag. Segt men det gick.
Och nu är det då plugga historia för hela slanten som gäller. Så jag har skrivit lite och sådär och nu ska jag ta och läsa på lite i en knapp halvtimme och sen tänkte jag åka iväg och träna en snabbis bara för att sedan återvända till historian igen. Kul kväll detta kommer bli asså...-.- Men imorgon är det över, då är det bara att tagga om till psykologiprov på fredag istället!
Kram!

Quote special!

“Aren't you tired? Cause you've been running in my mind nonstop.”

“There are many people who will be standing between you and what you want. Don't let yourself be one of those people.”
“A relationship without trust is like a cellphone with no service. What do you do with a cellphone with no service? You just play games.”
“ You said "I love you", and I said it too. The only difference is, I didn't lie to you.”
“That moment when; your crush is guessing who you like and the whole time you're thinking "It's you stupid.""
“Stop worrying about someone that isn't worried about you. Never leave your key of happiness in someone else's pocket.”
“Remember this: "Cry a river. Build a bridge. Get over it."”
“ People ask me why it's so hard to trust people, and i ask them why is it so hard to keep a promise.”
“ I've learned that it takes years to build up trust, and it only takes suspicion, not proof, to destroy it.”
“A jealous girl will do a better research then the FBI!”
“I hate that I miss you. I hate that you forgot about me. I hate that you don't want me. I hate that I still care about you.”
"You are so fake, Barbie is jealous.”

Killing me softly...

Försöker plugga historia, men det går inget vidare... Otroligt vad man kan hata ett ämne ibland!

Why complicate life?


Today's quote

There are always two choices. Two paths to take. One is easy. And it's only reward is that it's easy.

The world as I see it

Är helt galen i den här låten just nu!
*klicka på bilden*

It's not hard for me to love you

Jag lever, har bara inte så mycket att säga. Så tills vidare, take care! :)

Happy valentine's!

Jag vet jag vet, ni har säkert hört det här tusentals gånger idag redan, men jag måste ju säga't jag med!
Glad alla hjärtans dag!! <3
Det är ju många som inte gillar den här dagen och det finns massvis av skäl till det, men det finns också skäl till att gilla den. I alla fall så hoppas jag att ni alla har haft en mysig dag!
Jag har varit och tränat och tänkte nu ta och hoppa in i duschen för att sedan försöka lägga allt krut på att plugga historia 2 timmar. Wish me luck säger jag bara... jag har inte kunnat fokusera på läxorna på fleraflera dagar. Men nu ska jag banne mig försöka!

Massa pussar & kramar!
<3

Today's quote

"Every girl wants a bad boy who will be good just for her. And every guy wants a good girl who will be bad just for him."

Sober

Debattdagen i fredags var faktiskt rolig, trots att vårt lag, Greenpeace, åkte ut i vår första debatt. Sen igår kom min moster och hennes kille hit så var vi och fikade och kollade på lite soffor och kuddar och grejs och på kvällen var jag med Emma och vi kollade på Saw III. Brutal film asså, minst sagt. Och idag har jag inte gjort sådär supermycket. Var ute med Emma på isen någon timme och åkte skridskor och fotade lite och så och nu sitter jag är och försöker fokusera på en fördjupningsuppgift i samhällskunskap. Underbart! -.-

Puss!

Men jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut.

Underbart flummig dag som slutade i att jag fick gå runt i hela skolan 3 varv och leta efter mina nycklar som jag sedan visades ha låst in i skåpet. Duktigt Sofia!
Sen såhär på kvällskvisten träffade jag Emma så var vi med mammorna på Skavlöten och gick först en promenad på isen. Jättehärligt var det, stjärnhimlen var underbar och månen enorm och magisk. Dock var det ju pisskallt så jag såg ut som en kokt kräfta om låren när vi kom tillbaka, det kliade dessutom som bara den och håret var alldeles vitt och isigt, men det var det värt. Sen avslutades det med bastu och fika!
Och sen har jag suttit och fixat och målat lite plakat och grejs tills imorgon, då vi har debattdag och vår klass ska representera Greenpeace och somvanligt satsar jag gärnet. Haha, skämt åsido, men jag är rätt nöjd med plakaten.
Anyway, nu ska jag sussa. Puuuss!<3
From today. :)

Today's quote

"I'm the type of person who will procrastinate, but use that time to worry about the deadline. But still not do it."

Smaken e som baken!

Studiedag idag. Härligt! Dock har jag inte pluggat ett skit men jag har däremot lagat massa mat. Jag har bakat krämfyllda muffins, småfrallor och lagat middagen. Aa ibland får man lust med sånt! Men nu ska jag ta och sova, natti.<3


Today's quote

Ibland är det för svårt att sätta ut en punkt, då sätter vi ett kommatecken där istället och förlänger något som borde tagit slut för längesen...

Teenagerposts


Today's quote

"When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may actually learn something new."

White blank page


En helt ok torsdag idag. Först 3 seeega timmar spanska, sen engelska med betygssättande diskussion och sen sluta vid 3 p.g.a. skolans öppet hus. :) Sen när jag kom hem gjorde jag klart psykologiläxan, sen stack jag och tränade. Älska känslan efteråt asså, underbar! Och nu borde jag egentligen göra ett svenska referat tills imorgon, men jag orkar verkligen inte. Håller typ redan på och somna. Så jag får försöka hinna med det imorgon på lunchen och rasterna eller nått.
Aja, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det march i säng.
Pöss!<3

Pocketful Of Sunshine

Okej jag har inte direkt något nytt eller intressant heller för den delen, att säga just nu. Sitter och håller på lite med förberedelser inför en engelskagrej som vi ska ha imorgon och eftersom jag har extrema krav på mig själv i engelska så får det inte gå dåligt. Men imorgon är helvetestorsdagen så jag måste sova också, annars kommer jag typ dö under 3-timmars spanskapasset. En bra grej dock, vi har öppethus, så alla lektioner slutar vid tre. Så att slippa den där sista timmen matten på eftermiddagen känns mer än rättvist!
Bilden förresten är från naturkunskapen idag, då jag och Daniela uppfann en "anti-pusslåda". ;P

Love
<3

RSS 2.0