MyNewRoom -

Borta med vinden!

Idag var jag ju ledig och har inte gjort sådär jättemycket, bara vilat upp mig. Fast jag jag hade ju dans också sen var jag hos tandläkaren och fick en väldigt glad överraskning. Jag ska få ta bort min tandställning redan om en månad!! Egentligen skulle jag haft den i två år, vilket då skulle varit i april nästa år, men det räckte tydligen, så jag är jätteglad! :D Så bara för det bjuder jag på en bild med den på.
Nu har jag kollat på Grey's och body of proof och imorgon har vi idrottsdag så nu ska jag gå och sova.
Kramkram :)

Yesterday's

Nu har jag hittat min kamera, så här är gårdagens outfit. :)

Eat that up, it's good for you

Hejsan hoppsan!

Hur mår ni idag då? Jag mår helt okej, fortfarande förkyld och hes som en kråka, men anars är det bra. Hade sista vanliga skoladagen för den här veckan idag och sen på kvällen, var jag med pappa på en sån där handledarkurs när man ska börja övningsköra från 18.30 till 20.45. Lite segt, men helt okej ändå faktiskt. Och imorgon är vi lediga som sagt eftersom 3:orna tar studenten och eftersom jag inte är frisk har jag inget inplanerat utan tänkte nog bara vara hemma och vila upp mig förutom ett snabbt besök hos tandläkaren. Sen så skickade jag in en intresseanmälan för specialgrupp till dansen idag och jag är nervös som en skit. Auditionen är på måndag och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det. Det är visserligen i grupp och det är uppbyggt iprincip som 2 vanliga dansklasser, men ändå, bara vetskapen om att man blir bedömd och sådär gör mig riktigt nervig. Aja, jag får försöka tänka att det går som det går och bara ha roligt. Jag lär ju dock inte lyckas med det tankesättet men man kan ju alltid försöka, hehe. Sen så tänkte jag lägga upp dagens outfit, men min kamera är spårlöst försvunnen och jag tror att det är min lillebrorsa som tagit den trots att han förnekar det... Men den lär väl koma fram snart så då lägger jag upp istället. :) Men nu ska jag ta och hoppa i säng, kram på er!

Tonights quote

"Accept what you can't change, change what you can't accept."


Standing still

(Otroligt söt bild, tack jag vet. haha)

Idag var det TEG-dag i skolan och i vår klass var vi utklädda till bönder, men det var kuligt. Sen har jag inte gjort något alls egentligen, bara tagit det lugnt så att jag blir frisk så fort som möjligt, lite Ben & Jerry's och Grey's anatomy hörde alltså till tillfrisknandet. :P
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det sista vanliga skoldagen för den här veckan. På onsdag är vi lediga för 3:orna tar studenten, torsdag har vi idrottsdag och fredag har vi checkpointdag så då är jag också ledig. :)
Kramelikram.<3

California gurls!

Hejhopp sockertopp!
Jag överlevde dansshowen trots förkylning och feber. Gjorde inte ens ett enda fel i koreografin så jag kan inte vara mer än nöjd och det var roligt, vilket trots allt är det viktigaste! :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen gå och lägga mig i tid och hoppas på att jag mår bättre imorgon!
Puss & kram<3

Three wishes

Var som sagt på IKEA idag och köpte grejer till balkongen, som jag dock inte kan göra i ordning än eftersom den måste tvättas och oljas först och jag har inte haft orken till det idag pågrund av min jäkla förskylning...! Aja, sen var vi också på outleten där och tittade lite fast jag var inte på shoppinghumör så köpte ingenting. Sen har jag gjort en jordgubbscheesecake också och nu blir det eurovision. Sen måste jag fördöka gå och lägga mig i ok tid så att jag sover bort förskylningen så mycket som möjligt, har ju dansshow imorgon...
Puss & kram
<3

Tonight's quote

Words only hurt when you allow yourself to believe them.


Summer paradise

Kortisdag idag dårå, men sista nationella provet som gick sådär. Men det var ju det sista så det är superskönt! Sen efteråt var jag med Hanna och Louise i Täby C ett tag och kollade runt och sådär och sen efteråt cyklade jag och Hanna ner till Ängsholmen och solade och badade ända fram till klockan 20.30. Jättehärligt!
Imorgon ska jag och mamma åka till IKEA och köpa lite grejer till min balkong och sen på söndag har jag vårshow. Jag börjar dock få lite ont i halsen så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk! Aja, det återstår att se. Nu ska jag kolla på Grey's. Pusselipuss!

Dresscode of today

Vit, virkad topp- New look
Vit tubtopp- Gina tricot
Blommiga shorts- Bershka

A

Åh idag är en bra dag!
Dels är det ju superfint väder och dels fick vi resultatet från våra nationella prov i engelska idag. Och jag fick A på det och även A i slutbetyg, så är väldans glad! :) Sen hade vi spanska muntliga NP också som gick över förväntan tror jag och sen har vi det allra sista nationella provet imorgon, matte muntliga. Sen har vi inget mer plugg! Sååå skönt!  Så jag ska slå upp boken och kolla igenom lite av matten nu, sista rycket liksom.
Kramis

Vad jag hade på mig idag...

Urusel bild, menmen

Puderrosa kofta- Pull & bear
Vitt linne- Gina Tricot
Vita spetsshorts- Bershka


B

Idag vart det en riktigt härlig och chill dag! Vi började fem i ett och slutade typ halv 2. Det var vår sista naturkunskapslektion ever så vi hade inte speciellt mycket att göra. Men vi fick tillbaka proven och även vårt slutbetyg i kursen. Så jag fick B på provet och B i slutbetyg så det får jag väl vara nöjd med. :) Sen hade jag dans och efter det åkte vi och badade i sjön. Myycket varmare nu än sist jag badade som typ var i början på april eller slutet av mars, nu är det nästan sommarvärme i vattnet. Och efter detta åkte vi hem till Emma och åt mackor och drack te och varm choklad ute på deras altan med tända ljus och tusentals mygg. Supermysigt! Och nu ska jag ta och sova, börjar kvart över åtta imorgon och har även muntligt nationellt prov i spanska....
Go'natt!

Några små bilder


Butterbur

Happy!
Den största och jobbigaste delen av mattenationella är nu över! Och det gick nog helt okej ändå, för att inte vara ett mattesnille. Nu är det bara en spanskagrej, en psykologi-labb och mattenationella tror jag, sen är det inget mer det här läsåret, lovely!
Så när jag kom hem gick jag ut och sprang lite, sen passade jag på att gå ut och fota lite bland alla vackra färger och nu är det Desperate housewives om bara någon minut och så börjar vi ett imorgon. Kan det bli bättre? :)
Puss<3

Today's quote

What the teacher says: You may now begin the test. What I hear: May the odds be forever in your favor.

Purple rain

Haha detta gick ju som det gick! Inte superbra alltså, men det var ju trots allt första gången. :P
Nu ska jag ta och sova, stooort prov imorgon. Nattinatti!<3


Forever pink

Nu har jag lagt ner matteplugget för ikväll, jag lär inte bli smartare på en kväll ändå. Nu tänkte jag då istället försöka mig på den här nagelgrejsimojsen. Vi får väl se hur det går....

Caramel chew chew

Heej!

Idag hade jag ju tänkt plugga en massa matte, men det gick inte sådär jättebra på den fronten för min jävla mage satte stopp för det. Så jag får plugga så mycket jag hinner imorgon istället och så får det helt enkelt gå som det går på tisdag. Fint väder var det idag i allafall.
Nu ska jag ta och titta på ett avsnitt av Grey's anatomy med Ben & Jerry's och sen blir det sängen och hoppas på att magen är på min sida imorgon.
Puss och kram!

Water marble nail art

Jag har velat testa att göra det här ganska länge nu, men aldrig kommit till skott. Men jag såg precis videon ovan och nu är jag ännu mer taggad och inspirerad att testa, så jag ska försöka hinna med det i veckan! Det är ju så sjukt coolt!!

Tonight's quote

Never mistake my silence for weakness. No one plans a murder out loud...


Detsamma

Snart är det slut på långhelgen dårå.... Dock gör det ingenting för mig, för jag måste ändå mest bara plugga. Fast det är nästa vecka bara som är jobbig, med domedagen på tisdag med nationella proven i matte... Sen är det bara 2 veckor kvar tills det är sommarlov!! Längtar, längtar, längtar!
Men nu ska jag ta och titta på en film tror jag, Dear John kanske...:)

Jeffrey Campbell?


Om ni visste hur glad jag blev när jag såg dessa underbara skor idag!
Jag har velat ha sådana ganska länge nu, men inte hittat några, så av en slump råkade jag se dessa idag. På Skorett faktiskt. De ser ju ut som Jeffrey Campbell, vilket dem alltså inte är, men jag älskar dem lika mycket ändå! :D

Only you can make it happen

Ååh vad jag är glad över att den här dagen är över nu! Proven gick ändå helt okej tror jag, men det var rätt jobbigt. Naturprovet satt jag och skrev typ oavbrutet i 3 timmar och det blev sammanlagt 7 A4-sidor... Sen var det snabbt hem och skicka in sluttentorna, sen dans i över 2 timmar och sen maskinen på Grönan! Så det vart ju en trevlig avslutning på dagen i allafall! :)
Och egentligen borde jag plugga imorgon, men mina kusiner är här så jag tänker faktiskt följa med dem till grönan imorgon, så kan jag plugga lite på kvällen och sen de kommande 4 dagarna. Aja, jag kom hem för inte så länge sedan och har precis käkat middag (väldigt sen middag :p ) Och nu ska jag gå och lägga mig, för jag är rätt så slutkörd kan jag ju säga.
Sov så gott hörni, puss!

Today's looks

Detta var vad jag hade på mig idag, enkelt men stilrent.
Och nu orkar jag inte plugga mer ikväll, jag går och lägger mig nu så jag orkar upp och sen får det gå som det går. Fast det får dock inte göra det, för det måste gå bra så... Menmen, hoppas bara att jag överlever morgondagen för den kommer bli riktigt, riktigt tuff.
Godernatter!

Det jag hatar mest av allt på jorden just nu...

Sitter och försöker plugga naturkunskap, men det går väl sådär måste jag säga. Det är så himla jobbigt eftersom provet är imorgon och dessutom har vi engelska nationella först hela förmiddagen så jag måste gå och lägga mig i tid också, så jag har bara någon timme till som jag MÅSTE lära mig allt på....
Jag är så djupt och innerligt bajstrött på att plugga och längtar som bara den till sommarlovet!

Aja, nu ska jag väl fortsätta...

Hope, love, faith

Mina nya fina krukor, inköpta på ett så luxuöst ställe som coop. Men det kan man inte tro, va? ;)

Despicable me

Nu är jag äntligen klar med båda mina tentor! Känns helt underbart medtanke på all den tid jag legt ner på dem, jag satt liksom hela dagen med den ena igår. Från typ 12 till halv ett på natten. Så nu ska jag ta en liten paus från pluggandet och så lite blommfrön i några nyinköpta krukor som jag ska ha på min balkong i sommar och bara njuta av det fina vädret, innan det är dags att återgå till pluggandet och börja läsa på inför naturkunskapsprovet på onsdag.
Soliga kramar! :)

Jag vänder blicken tittar åt ett helt annat håll

 

 

 

Allyawan – Skitsamma

 

Bästa låten...<3


Drömlördag...

Idag har jag suttit med min ekonomitenta under i princip hela dagen. Och jag gör det fortfarande och är långt ifrån klar. Hade tänkt bli klar idag, men jag har haft jättesvårt att koncentrera mig och så tycker jag att ekonomi är snablans svårt också, men imorgon måste jag bli klar! Gärna innan eftermiddagen för jag måste hinna börja plugga på inför naturkunskapen också....
Okej nu ska jag inte skriva nått mer om skolan, men det är ju inte precis en drömkväll. Tur att jag har jordgubbar i allafall! :)

Puss!

Dagens outfit

Lite halvtaskig bildkvalité, jag vet, men detta var i alla fall vad jag hade på mig denna dag.

Vitt linne- Forever 21
Höga shorts- Top shop
Rutig skjorta- Gina tricot
Svart, stickad halsduk- ingen aning...:P

Skitsamma

Hemma från skolan nu för ett tag sedan efter att ha pluggat matte från ett till fyra och nu blir det att dyka ner i ännu en tenta. Om ekonomi den här gången, jippie...! -.-

När orden inte räcker till

Hejsvejs! :)

Idag efter skolan hade jag dans som vanligt. Vi provade även rosa peruker inför vårshowen, som man såg minst sagt rolig ut i. Sen har jag suttit iprincip hela kvällen med min tenta om mänskliga rättigheter. Jag hade som mål att bli klar med den ikväll, men jag brukar inte lyckas med mina planeringar, men jag gjorde faktiskt det den här gången, för nu är jag faktiskt klar. Jätteskönt, men jag har mycket kvar. De kommande två veckorna kommer bestå av i princip bara plugg för mig, för det är förbannat mycket just nu. Ochd et kanske inte var sådär jättesmart av mig att sitta uppe tills nu och skriva, eftersom jag mste gå upp halv sju imorgon, men vill man bli klar så vill man. Dessutom har vi typ spanska nationella muntliga imorgon, som antagligen kommer gå åt pipsvängen, menmen... Sen har vi checkpointeftermiddag och jag behöver egentligen inte gå på någonting, men man kan sitta och pluggaa inför mattenationella med lärare, så det ska jag faktiskt göra. Måste ta tag i repetitionerna inför matten nu alltså, så jag får göra så.
Men nu måste jag gå och skynda mig i säng för jag kommer vara så otroligt trött imorgon, men snart är det helg, då får jag i alla fall sovmorgon, även fast jag måste plugga typ hela helgen... Aja, bara 1 månad minus en dag kvar till skolavslutningen och sommarlov, det är bara att hålla ut och kämpa gärnet och inte snubbla på mållinjen. ;)
Kram på er!

Look book

Blommig topp- New look
Svarta jeans- Top shop
Armband- Humanity

Plugg-tugg


Hejhej!
Idag efter skolan vart jag på biblioteket en snabbis och lånade hem hela sex böcker om Sydafrika och apartheid som jag ska skriva om i en av tentorna i slutprovet i samhällskunskap. Så det är så min kväll kommer se ut, med plugg i mängder. Taggad till tusen, eller hur var det nu?

Stay

Jag har haft väldigt dålig uppdatering senaste dagarna. Och jag ingen riktig ursäkt till det, det bara blev så helt enkelt!
Men nu är det en ny vecka, men en himla massa nytt att göra. Vi fick tillbaka vår vetenskapliga uppsats idag, den på 12 sidor vet ni. Och det gick faktiskt mycket bättre än jag förväntat mig, så det var roligt, men nu har vi fått slutproven i samhällskunskap och för att lyckas höja mitt betyg från D (samhällskunskapen har gått åt helvete för mig det här året) till C, om jag gör det riktigt bra, till och med B, så måste jag göra två tentor á 2 sidor vardera. Inte så mycket kan tyckas, men vi har knappt en och en halv vecka på oss. De ska vara klara på onsdag nästa vecka och den dagen har vi även vårt sista prov i naturkunskap och nationella i engelska, plus att jag måste plugga som en galning till nationella i matte. Så det kommer bli tuffa kommande veckor, ingen tvekan! Men något positivt är i allafall att vi får sommarlov om 1 månad och 1 dag, så det är bara att kriga nu sista månaden, sen är blir det drygt 11 veckors ledigt, vårt sommarlov är helt galet långt. Från 8 juni till 27 augusti! Och nu känner jag att jag babblar på något otroligt, så jag ska sluta här.
Puss puss!

Abracadabra

Tjoo!

Idag har jag varit attans trött typ hela dagen, även fast solen har skinit. Kanske för att vi hade engelska nationella på morgonen som jag för övrigt tror gick helt okej i alla fall. Och vi fick sluta tidigare idag också, 13.15 istället för 16.10, så det var underbart! Imorgon har vi heller ingen psykologi så då börjar vi 11.40 och slutar 14.25 och sen bär det av mot Grönan och LMFAO! :D
Men nu ska jag gå och sussa, jag har ju varit så trött idag, remember? ;)
Nattinatti<3


Dagens klädval

Vitt linne- Forever 21
Blommig kjol- Pull and bear
Lila converse- Någon skoaffär i Westfield (glömmer alltid bort vad den heter)
Armband- Gina Tricot och JC

 


Inte mer än människa




Hejhej hallå! :)
Lite dålig uppdatering dessa dagar... Men det har ju varit valborg och allt och så otroligt fint väder så man vill bara vara ute i solen! I allafall, jag ber om ursäkt för det.
Idag hade jag dans och nu sitter och och halvpluggar lite inför nationella i engelska imorgon, uppsats...*suck*. Men snart ska jag göra en smoothie och så blir det Grey's! <3 Och snart är det sommarlov, bara 37 dagar kvar...Happy! :)
Ha en mysig onsdagskväll!

RSS 2.0