MyNewRoom -

Tuff dag

Hemma nu från min enda lektion den här veckan, där det enda vettiga vi gjorde var att sända radio vilket enbart är roligt. Så nu ska jag ta och ligga ute i solen och plugga matte och sen ikväll ska jag på ett infomöte om att plugga utomlands och sen modern jazz där jag får sitta och titta på eftersom min hals fortfarande inte är helt hundra. Puss & kram!


Dumb ways to die

Hur fint väder var det inte idag!?
 

Låg ute i solen i bara bikini hela förmiddagen utan att frysa det lilla minsta, så det var helt underbart. Sen på eftermiddagen åkte jag och Hanna till Waldemarsudde och tog lite foton. När jag skulle gå och lägga mig igår blev jag helt plötsligt jättesugen på att fota haha. Och idag är det onsdag vilket innebär ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy, tjihoo. Det enda minuset med dagen är väl att jag lyckats bli förkyld. Rätt segt med tanke på att det inte ens var en månad sedan jag blev frisk från min halsfluss. Så det blir nog bara vila och lite plugg för mig imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så charmig, tack jag vet!
 

Cherry dreams

Påsklov och vädret är på topp! Jag känner mig dock lite halvkrasslig så ska dricka massa te med ingefära ikväll och hoppas på att jag inte blir sjuk. Hursomhelst så spenderades dagen dels i stan med lunch i Kungsträdgården och dels hemma på altanen i solen. Lär spendera även en stor del av morgondagen på altanen och kanske sola lite och städa, plugga och fixa lite hemma. 
 
Förövrigt så hade vi ju vår studentskiva för en en dryg vecka sedan, vilken var superlyckad! Jag har även varit på arbetsintervju, jobbat utomhus till halv två på natten två helgdagar i rad och dessutom är det 16 dagar kvar till mösspåtagningen och 48 dagar kvar till studenten och jag blir mer och mer sugen på att dra till San Diego i 9 månader efter studenten och plugga engelska och fitness. Men jag ska börja med att titta på nått avsnitt av gossip girl och dricka te och göra allt för att inte bli sjuk. Puss!
 
 
 
 
 

Skivfix!

 
Hade myskväll med Emma och Saga igår och bara lagade middag och pratade och så och sen tog jag en välbehövlig sovmorgon. Sen åkte jag och mamma in till stan och jag fick köpa en försenad födelsedagspresent, ett till par av mina älskade Freddy-byxor, fast jeans den här gången. Drog och tränade efter det och sen direkt till hem till Hanna där jag, hon och Lollo satt och skrev nomineringar till "Klassens..." inför skivan imorgon och fixade bordsplaceringar. Tog 6 timmar så jag kom precis hem, så nu ska jag då ta och äta middag klockan halv ett på natten. 
 
Imorgon blir det upp och träna i relativt god tid så jag hinner fixa allt inför skivan sen. Ska bli så himla roligt!!
 

Gatsby

 
 
 
Skivan igår var rätt rolig faktiskt och jag älskar verkligen att klä ut mig, så det var roligt! Även fast jag verkligen inte kände mig bekväm i hårbandet. Tycker mest att jag ser ut som en blandning mellan Björn Borg och en Indian haha. Var dock rätt trött idag, så 3 timmars dans här på kvällvkvisten var lite småjobbigt asså. 
 
Och imorgon är det gymnasiearbeteskväll och sen tror jag att vi äntligen slipper eländet! Dock missar jag gymmet pågrund av det, vilket är surt, men får träna både lördag och söndag istället. Och sen har vi vår skiva på söndag. Ska bli sååå kul!

Veins

Har inget jättesärskilt att berätta, utan det mesta rullar på som vanligt med träning och skola osv. Imorgon är det Gatsby-skiva, på fredag har vi gymnasiearbeteskväll och sedan är äntligen hela gymnasiearbetes-kursen avklarad och på söndag har vi vår studentskiva. Så det blir roligt! 
 
Förövrigt går min lilla deff relativt bra, tappade lite för mycket i vikt förra veckan men det ordnade upp sig den här så det känns bra och jag tycker att man ser liiite skillnad i alla fall, men det har bara gått drygt 2 veckor hittills dock. Såg till och med några små ådror på underarmen under dagens ryggpass så då vart jag glad haha. Men nu ska jag ta och sova för ska antagligen upp och träna innan skolan imorgon. Bröst, triceps och intervaller, tjoho!
 
Usel kvalitét, men småå småå ådror haha!

RSS 2.0