MyNewRoom -

Åva!

Tjingeling! :)


Är det braaa med er idag då? :)
Jag mår helt okej, vrickade foten på gympan idag så den värker och är svullen, men annars är det bra. :P
Och så har jag haft utvecklingssamtal också och det gick så bra det bara kan gå och nu klockan 18.00 så är det öppet hus på Åva gymnasium, som jag och mamma ska gå och kolla på.
Och nu känner jag att det här inlägget blev alldeles för intressant, så jag tror jag avslutar här.

Pusspuss
<3



Godiskatt!



Vem har sagt att det bara finns godisråttor??? :P

Pensionärsjävlar

Tjenare!


Idag har jag varit och simmat igen, efter att jag varit sjuk i 1 vecka, så det var härligt.
Sen har jag pluggat biologi- ligger efter lite nu eftersom jag varit sjuk och nu tänkte jag titta på pensionärsjävlar och se om det är lika roligt som det verkar. ;P

Kramen
<3



Min julkalender som jag får öppna första luckan i på onsdag! :D

Bieber is growing up...

Är det bara jag som tycker att Justin Biber plötsligt ser mycket äldre ut!?
Nu ser han ju faktiskt ut som 16... :P

Kolla bara in dessa bilder:



Denna är från tidigare i år...



Och denna är från AMA- (American Music Awards)



Någon som håller med??

Stars ain't blind

Första advent idag då.
Julen närmar sig med stormsteg och det märks både i affärerna och i huset. Hemma hos oss är alla julstjärnor och julstakar uppe och självklart en adventsjulstake. Brasan är tänd och stearinljus likaså. Glögg, julmust och skummtomtar är framme. Känner ni känslan? Det gör jag- jul. :)

Många julstjärnor ser ungefär likadana ut och går i samma färgskala, vilket kan vara ganska tråkigt efter ett tag. Men är du beredd att lägga en liten extra slant på julstjärnor så finns unika och coola stjärnor på inredningsaffären Spiti.
Om ni kommer ihåg, så tipsade jag om julstjärnor därifrån förra året också, men nu finns det ju nyheter! Jag har själv en julstjärna därifrån, en mörklila som passar mitt rum perfekt och som jag älskar. Är ni intresserade så kolla in julstjärnorna nedan och klicka in på deras hemsida!

Varma adventskramar
Sofia
<3




Underbar, romantisk julstjärna!
Pris: 445 kr




Stilren & classy med en liten twist.
Pris: 140 kr




Egyptisk stil med lite vintagekänsla.
Pris: 475 kr




Old-fashion, edgy och cool på samma gång.
Pris: 375 kr


Vill ni se flera så gå bara in på Spiti's hemsida och gillar ni en speciell stjärna extra mycket så trycker ni bara på den stjärnans bild. ;)

Hope u like it!
:D

Winterpic!


Lille Noel.
<3

Back on track!

Hola! :)


Nu mår jag äntligen nästan som vanligt, såå skönt!
Men jag tänker faktiskt bara skriva detta inlägg idag, för mina kusiner är här och sådär. Och Noel är bara föör söt alltså. Han ligger i min säng och sover djuupt med en filt över sig. Han måste vara riiiktigt trött för så brukar han aldrig göra... :P
Han blev bortskämd med fin kattmat ikväll också. Oxkött i tomat- och spenatsås. Det var riktigt mumsigt tyckte han.
Jaja, jag bloggar lite mera imorgon, men inte spermycket, eftersom jag komer han tonvvis med biologi att plugga.

Pusspuss
<3



Noel<3

Smärta

Hej på er. Förlåt så mycket för att jag inte har bloggat på ett par dagar. Jag har mått förjävligt, så har inte kunnat- eller velat. Och jag mår inte direkt bra nu heller, men det börjar bli bättre tror och hoppas jag, så vi hörs igen när jag mår bra. Kram

Öppet hus!

Tjenixen! ;D

Idag har varit en relativt vanlig dag. Och nu ska jag plugga lite Ekologi, ,för klockan 18 är det öppet hus på Tibble!
Är mycket nu med gymnasievalet... i helgen är det ju Älvsjömässan också, om jag hinner vill jag nog gå på den i alla fall en liiten stund. :P

Kramis
:)

Mumin... fråga inte! :P


Drew Roy

     
Okända, döläckra Drew Roy som spelar Jesse i Hannah Montana.

Sjukt söt va!?

Always on my mind



Så sjukt bra, jättefint och puräkta! <3

Sam, Hum, Ek, Na.....osv.osv......

Var ju på en gymnasiemässa idag, och det är ju så jobbigt att välja. Det finns ju sååå mycket att välja mellan. Man ska välja skola, linje, inriktning, fördjupning och man ska tänka på ditt och datt och göra si och så....!!
Menmen, just nu känns det som att jag har en plan och en eventuell skola, men det finns även några minus med den skolan, tyvärr... aja, det blir att väga för- och nackdelar mot varandra.

Hehe, det lät ganska deprimerande det här, så för att "skojja till det" lite mer så klistrar jag även in en lite smårolig bild. :P

Kraam
<3



Sjukt bra idolkväll!

Håller ni inte med!?

Att dagens idolkväll var riktigt, riktigt bra!! Alla var ju grymma i alla sina låtar! Riktigt kul att se! :D
Sedan hade jag jätteroligt med Noel under idol. Han var extremt busig och jag höll på och lekte med honom i typ 25 minuter i sträck. Men jag undrar vem som blev mest trött, jag eller Noel...XD
Jaja, nu ska jag se avslutningen på Idol, vill inte att någon ska åka..."/

Btw, så ska jag faktiskt "gå i skolan" imorgon. Eller vi ska med klassen till Täby galopp och gå på expedition Dante. En gymnasiemässa. Fast det är bara från klockan 10-12 så det är chill. ;)

 All My Love 









Hold my hand


Hold my hand- Akon & Michael Jackson

Den nysläppta MJ-låten, love it! <3

Friskus!

Hello!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, har varit fullt upp med läxor och gymnasiesaker. Menmen... idag var vi med Noel hos veterinären för 3:de gången, för de tog blodprover på honom när vi var där första gången när han hade kräkts så mycket. Och då var det några värden som var för höga, så vi kom tillbaka 1 månad senare och tog nya och då hade de stigit ännu mera, så då har vi väntat 1 månad till och tog alltså nya idag. Och de var ÄNTLIGEN normala!! Bara någon som var liite hög, men det berodde antagligen på att han fortfarande växer. Så himla skönt alltså, att allt var bra. Jag vill inte gå in på det mer, men annars kunde anledningen ha varit väldigt allvarlig...
Fast nu var han tydligen tjock och hade kulmage, så vi fick träffa en dietist, så nu får han bara dietmat och vi ska gå dit en gång i månaden och väga honom. Och nu ligger han nere och myser intill kaminen. :)<3
Jaja, jag tänker inte blogga mer idag. Men gör ett tidsinställt inlägg som kommer om kanske 1 timme. ;)

Lots of love
<3



Back into the water!

Hej igen! :)

Nu är jag äntligen klar med min novell!! Dock finns det mycket mer att göra, men man måste ju alltid börja någonstans!
Jag ska strax äta och sen bär det av till simhallen. Har ju varit sjuk så har inte kunnat simma något, så det blir härligt att få göra det igen. :)
Sedan är det ju Desperate Housewives klockan 21 ikväll. Mys på det!

Kjami
<3



Gymnasievecka

Hejhopp! :)

Den här veckan, eller de tre första dagarna och på lördag så har vi gymnasiedagar. Så idag kom det gymnasieelever från olika skolor till vår skola och så fick vi gå runt och lyssna på dem och ställa frågor och sådär. Skönt slapp dag, men nu måste vi leta lite efter gymnasium och allt sånt för att få en aning om vart vi vill gå och vilken linje och sådär. SÅ det ska jag göra nu och sedan ska jag till tandläkaren. Spännande va!?
Puss

Gotta go to bed...

Sorry, men jag orkar inte blogga mer idag. Måste sooova!
 Hugs And Kisses 






Creating history...

Är lite upptagen just nu, sitter och skriver en novell. Hörs senare.<3


Hypnos!!!

Tjenare! :)

Vet ni vad jag ska göra imorgon??
Jag ska till Götgatan och bli hypnotiserad av en professionell hypnotisör!! Det kan hjälpa mot fobier och jag är riktigt, riktigt trött på min, så jag hoppas djupt och innerligt att det hjälper!

Looove Sofia

Klicka på bilden för att komma till hemsidan. :)

Noel älskar mat!


Hihi, älskar den här bilden på Noel.<3 Är man glupsk så är man! :)

Pappas dag!

GRATTIS PÅ FARS DAG PAPPA! :D<3

Har ni kommit ihåg att gratta era pappor idag? :P
Det har jag gjort, men vi har inte gjort något speciellt, han fick lite presenter och sen ikväll ska vi äta farsdagsmiddag. Men det måste ju inte vara storslaget för att vara bra. För det handlar ju trots allt om att visa att man uppskattar pappsen. :)

Kjamis


Min drömkalender!

Idag slog jag äntligen till!
Jag köpte en julkalender från The Body Shop. Om ni minns så talade jag om att jag verkligen ville ha en förra året, men att den var så dyr så det blev inte av. Men nu bestämde jag mig, eftersom jag typ har ångrat mig hela året att jag inte köpte en. Visst det kostar precis lika mycket som förra året, men det är det värt!
Så nu sitter jag och knåpar lite på en novell som ska vara inlämnad på onsdag och strax ska jag gå ner och äta för pappa har lagat en riktigt fin middag!

Massa kramar
<3





Hannah Montana's big secret!

Klockan 18.00 på DisneyChannel ikväll är det ett extra långt Hanna Montana-avsnitt, där man får reda på om hon avslöjar hemligheten för världen eller ej.
Detta må låta barnsligt, men har man som jag följt Hanna ända sedan man var liten, så måste man ju bara se hur det slutar!
Jag ska kolla, ska du!?


Dresscode


Vitt linne: H&M
Sammetsklänning: H&M
Skärp med rosett: H&M
Silvrigt halsband: Guldfynd, men en av berlockerna är från ZaxOtyger

11/11

11/11 idag och jag är back on track! (Hyfsat iaf)
Så idag blev det skola igen och nu låter jag som en kråka! :P
Och jag förundras än över hur mycker läxor vi har. Jag trodde att det bara var tillfälligt, men nu har jag insett att det faktiskt inte är det utan att vi kommer ha såhär mycket ända fram till skolavslutningen i juni. Inte jättekul kanske, men nödvändigt..."/
Jaja, jag ska plugga lite mer till spanskaprovet på gerundium imorgon, så lägger jag in dagens outfit lite senare ikväll. ;)

CiAo
<3



Bild från skogspromenaden i Bollnäs förra veckan. :)

Förkyld...

Hejhej!

Förlåt för att jag inte har bloggat de senaste dagarna. Jag har varit och är fortfarande fökyld och orkar inte blogga. vi hörs igen när jag känner mig bättre!

Puss
<3

Hm...Vad ska man skriva om??

Precis som rubriken lyder.
Vad tusan ska jag hitta på att skriva om...
Det vet jag inte riktigt, så jag tänkte bara berätta om idag och sen ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig för jag är riktigt trööött.
Anyway, vi ja ju som sagt var på skogspromenad och hade pannkakslunch. Supermysigt och det tyckte även Noel.
Sedan följde vi med en av mina kusiner till ridhuset, för hon skulle rida och även då hängde Noel med och fick hälsa på några hästar, vilket han tyckte var vääldigt läskigt. Kussen hade uteritt så då var Noel med och gick så snällt i kopplet. Sedan när vi skulle gå hade han hittat hövagnen och lagt sig där för att sova. Men det hadevi ju inte tid med eftersom vi skulle åka hem, så tyvärr fick vi lyfta bort honom därifrån. Men han tyckte det var riktigt mysigt och var såå söt.
Jaja, det var ju ett väldigt interessant inlägg... not. Men det var det bästa jag kunde hitta på just nu... :P

See ya!
:)

Skogspromenad & halloweenfest

Hejsanhejsan! :)

Jag hinner inte skriva så mycket nu, eftersom vi ska ut på skogspromenad strax. Med alla kusiner och så, och så ska vi ha pannkakslunch där och Noel ska följa med också. Blir myyysigt! :)
Igår i alla fall, så var vi hemma hos min morbror i deras stora hus, som passar perfekt för halloweenfest. Vi hade spökrunda, spökmiddag och spöökliga utklädnader. Så det var roligt!
Måste gå nu, kramkram. :)

Kyssjohanna

Kyssjohanna.se har underbara smycken! Måste kollas in!!


Älskar detta armband!
Klicka på bilden för att komma till hemsidan.
Kram:)

Free Fallin'


Olles version av "Free Fallin'"
100/10 poäng. :)<3

Bollnäs nu!

Hejhej! :)

Sorry för att jag inte uppdaterat. Igår kom vi hem från Yasuragi vid 23.00 och då gick jag dirket och lade mig och sedan tog jag en härlig sovmorgon. Sedan har jag packat och plockat undan i mitt rum och nu är vi i Bollnäs. Ska fira Halloween med kusinerna imorgon, så det blir kul. :)
Nu har vi ätit thaimat, hälsat på kussarna och tittat på idol och om inte allt för länge är det dags att gå och knoppa. :P
Uppdateringen kommer inte att bli den bästa nu när jag är här, men jag kanske fixar något tidsinställt inlägg. ;)
Yasuragi var förresten jättemysigt. Först fick vi massage i 50 minuter och sedan åt vi 4-rätters japansk middag och efter det badade vi i poolen, slappade vid poolen, badade i varma källorna utomhus och så. Det var SÅ mysigt i varma källorna. De låg ute, högt över vattnet, så såg man alla lysande hus på andra sidan vattnet, det kom båtar då och då och det var stjärnklart. Toppenmys på det!
Jag har dock inga bilder från dagen eftersom jag inte hade kameran med. Men jag ska se om jag kan hitta någon bild att visa upp i alla fall. :P


Rummet där man fick massage.



Inte så bra bild, men det här är en av de varma källorna. :)



En av restaurangerna.



Varmakällan



Vid tvagningen



Poolen




Poolen igen



Så, det var allt. :P

Btw, visst var Olle grym i Idol idag?? :)<3

Trendspaning!

Ugglor är defenitivt en nuvarande liten trend. Bär denna lilla mystiska cooling i form av ett halsband, ett tryck på tröjan eller hur som helst.
Då kommer du få alla ögon på dig. ;)



Ugglehalsband från H&M. Ett sådant införskaffade jag för drygt 1 månad sedan & älskar det. Piffar upp vilken outfit som helst!
Observera att det inte är min bild, utan nyheter24.se's bild.


On the headline

Sötaste Noel är på framsidan på Wermdö's hemsida. Check him out here!

Shopping i Skärholmen!

Tjobreee :)


Idag på eftermiddagen så åkte jag, Emma, min mamma och hennes mamma till Skärholmen för vår traditionella shopping! Var jättekul och det blev en del shoppat. Ni kanske får se imorgon, om jag hinner. För på morgonen ska jag och Noel följa med mamma till jobbet någon timme och sedan ska jag och mamma till Yasuragi. Blir jättemysigt.
Så jag ska i alla fall gå och lägga mig strax, så jag orkar upp klockan 7 imorgon.

PussPuss
<3


   
Random pic. :P

Ny design!

Har precis gjort en ny design, som ni ser. Vad tycker ni? :)<3


RSS 2.0