MyNewRoom -

Storhogna

Hej på er!
 
Från i lördags till och med idag spenderade jag och familjen några mysiga dagar på Storhogna högfjällshotell och spa i Vemdalen. Pappa fyllde nämligen 50 igår så då firade vi genom att åka dit. Var verkligen ett supermysigt ställe! Blev mycket bad, bastu, mat och avkoppling och även lite fjälluft. Vi lyxade även till det lite genom bland annat massage, anti-stressbehandling, pedikyr och ansiktsbehandling. Så förutom ett par idiotiska hundägare som gjorde att jag sent på kvällen tvingades se Noel bli anfallen av en hund och försvinna upp i ett träd samtidigt som jag kastade mig över hunden i ett försök att fånga den för att sedan se hundägarna bara lämna mig där med en försvunnen katt i skogen, så var det en riktigt lyckad weekend.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fast läpparna ler

 
Fruktansvärt jobbig dag. 

Beast

 
Håller på att gå sönder av längtan efter att få träna på riktigt igen..!! Får stilla träningssuget lite med att titta på träningsklipp istället. Den här tjejen är så galet grym och hennes axlar är verkligen drömmen!

Sucks

 
 
Idag hade jag mina första gyminstruktioner för den här terminen, men även mina sista på ett tag. Ska ta ett uppehåll från dem pågrund av min onda rygg. Jag kan/får inte längre träna styrketräning så att visa andra känns dumt dels för att jag får ont och dels för att jag inte tycker att det känns speciellt trovärdigt om jag ska visa andra hur man tränar bland annat för att inte skada sig, när jag själv är skadad. Men nu är jag verkligen igång med min rehab på allvar, så ska försöka göra allt det som sjukgymnasten säger att jag ska göra, för vill bara bli bra igen. För ärligt talat suger det att gå till gymmet och se alla andra få lyfta vikter och bli större och starkare, medan jag själv bara får göra rehab och ett fåtal kroppsviktsövningar och för varje dag blir mindre och svagare. Träningen och gymmet brukade vara min terapi, så att till och med på ont av att endast gå på löpbandet i mindre än 10 minuter suger så obeskrivligt mycket! Men får fortsätta att vara ihärdig med rehab och såvidare så hoppas jag att det blir bra snart. Men hade gärna velat att det blivit bättre i förrgår liksom...

RSS 2.0