MyNewRoom -

<3 9B <3

Hemma från klassresan!

Har varit superroligt och jag måste ju säga att jag verkligen har världens bästa klass!
Vi var som sagt på BodaBorg och första dagen så gjorde vi gårdskampen och sedan inomhusbanorna. Och jag klättrade på läskbackar, som alltså är en av grenarna i gårdskampen. Så himla kul, vilken energikick! :D
Även banorna var skojiga. :)
Efter middagen så åkte vi ut till BodaCamp där vi skulle bo fram tills idag. Så vi gjorde i ordning i tältet och sen så badade vi och bastade och grillade marshmallows och satt framför elden vääldigt länge. Riktigt mysigt var det, men tillslut så blev det för kallt så då gick vi in i tältet. Den natten var det faktiskt rätt kyligt och det tog ett tag innana man fick upp värmen i sovsäcken. Men världsmysigt var det inne i det supertrånga, pyttelilla tältet!
På lördagen så åkte vi bananbåt och det var en riktig höjdarem störtkul! Enda minuset var att man bara fick åka i 10 minuter...
Efter bananbåten så bastade och badade vi. Vi gick även till femörefortet och en fyrvaktarstad. Så himla fin utsikt över det öppna havet. Strålande solsken hade vi också.
På kvällen så gick vi upp på spökvinden också, men det var inte så läskigt som jag trodde. Det som gjorde det läskigt var typ att de berättade en historia om huset och vinden innan vi gick upp. Att det  var en gammal barnkoloni och sådär, så det var det som gjorde det läskigt.
Efter spökvinden så grillade vi korv och pontus berättade en "väldigt" läskig spökhistoria... :P
Men vi han inte sita vid elden så länge som vi velat för sen så började det spöregna så vi gick och lade oss istället och det var jättemysigt att vara inne i tältet när man hörde regnet smattra på det och den natten var temperaturen mycket behagligare än föregående natt. Så det var mysigt.
Och idag så packade vi och städade och så och vi hade även en liten frågesport vid vattnet.
En riktigt toppenbra helg med en riktigt toppenbra klass!
<3

KLASSRESA!!

Heeej på er alla! :D

Imorgon ska vår klass på klassresa till BodaBorg. Så det blir ingen skola då, men tåget går klockan 7.05 så jag får gå upp klockan 5.15...-.-
Menmen, jag får se till att skynda mig i säng nu så att jag får lite sömn ändå. Men vi kommer inte hem förens på söndag kväll så det blir ingen bloggning förens då eller på måndag. ;)
Så jag har packat nästan klart nu, resten får jag göra klart imorgon, sådant som kudde och tandborste och sånt som man inte kan packa ner förens strax innan man åker. Men ja, jag ska sluta nu och göra mig klar så hörs vi sen.

Ha det så bra medans jag har det bättre! ;P
 Hugs And Kisses 


HumanityJag älskar dessa underbara armband från "Humanity". De finns att köpa på humanityforall.com och på bland annat affärerna "U-turn" och "Jackie". Priserna är 299-599 kronor.
Och dessutom så går en del av pengarna till välgörenhet. Hur bra är inte det??
Ett sådant armband kommer definitivt att finnas med på min julklappslista! <3

Heaven is a place nearbyLivet är verkligen läskigt oförutsägbart...

Bilderna från konfalägret- Part 2


Så, det är alla bilder!
Sedan ska jag också tacka så jättemycket för alla superfina konfirmationspresenter!
<3Månskensbad

Ciaaoooooo

Jag måste bara berätta om i går kväll. Jag, Emma och brorsorna var och badade vid Ängsholmen klockan 21 ungefär och som ni vet så var det fullmåne igår. Och det var mörkt, stilla och tyst och fullmånen lyste starkt med sin närvaro och månskenet speglade sig i vattenytan. Och så hoppade vi från hopptornet och badade och så. Det var himmelskt mysigt! Tack. <3
Och även ikväll så tog vi ett kvällsbad då även mammorna och pappa var med och nu var vi i skavlöten.
Resten av lägerbilderna kommer imorgon, men jag får se när. Det berr på vädret. Är det regnigt så kommer dem kanske efter skolan, för vi ska bada i Tibble imorgon och så slutar vi efter lunch. :)
Men vi få se hur det blir, jag ska titta lite på "Fångarna på Fortet" nu och sedan gå och sova, så hörs vi imorgon.

Godnattkramis
XoXo(bild från google)
*

Sista sommarlovsdagen...

Ja, idag är det just det dagen som vi aldrig trodde skulle komma- sista dagen på sommarlovet.

Och jag måste medge att det känns konstigt, men jag älskar hösten så det går bra. <3
Men jag ska ta ett kvällsbad med emma nu, så vi hörs imorgon! ;)

Kramkram
<3

Bilderna från konfalägret- part 1Filmkväll!

Yoo! ;D

Ikväll så ska Emma och jag ha filmkväll och se på "Saw", så jag ska sticka ner till tobak nu och träffa henne där så ska vi köpa lite godis och så. :P
Och jag har lagt in bilderna i datorn nu i alla fall, men jag får se om jag hinner ladda upp dem idag, annars gör jag det helt säkert imorgon!

See ya sooooon
<3

Imorrn

  P.S.
Bilderna kommer imorgon.
D.S.


Love Always

Karlberg P4 2010

Hej!

Nu tänkte jag ta att berätta lite om konfirmationslägret. :)
När vi först kom dit den där torsdagen den 29:de juli så var det mulet och regnade. Vi gick till våra rum och bäddade i ordning, fikade och sedan flöt dagen på. Det var, åtminstone för mig, väldigt ovant och nervöst att vara där och vädret gjorde att man kände sig lite instängd. Till kvällen så tittade dock solen fram lite grand och det kändes genast lite bättre.
Dagarna flöt på i en riktigt långsam takt med björnpass, uteaktiviteter, upplevelsepass, morgon- och aftonböner, god nattsaga, kramring, kvällsaktiviteter, kvällsfika och allt därimellan.

Björnpass= Arbetspassen då man var olika björnar varje dag med olika uppgifter såsom att städa och sånt.

Uteaktiviteter= Vårt fritidspass då vi brukade sitta nere i badviken och knyta vänskapsband, segla och paddla kanot.

Upplevelsepass= Våra lektionspass då vi lärde oss en massa olika saker och diskuterade i olika grupper, gjorde egna psalmer och pjäser som vi sedan visade upp. Det var olika teman varje dag och några exempel är böner, främmande religioner, döden och kärlek.

Morgon- och aftonbön= Som ni hör på namnet så är det de böner och mässor som vi hade i kapellet varje morgon och kväll. Dessa var mina favoriter. Jag älskade verkligen aftonbönerna. Då hade ledarna tänt en massa ljus och vi sjöng sånger och så och varje bön var magisk!

Godnattsaga= I början av lägret så läste ledarna en godnattsaga varje dag, Nalle Puh. Det var supermysigt för det var helt mörkt i rummet förutom de levande ljusen och så var de olika personer och läste med olika röster och så.

Kramring= De kväller vi inte hade god nattsaga så hade vi istället kramring. Då alla konfirmande och ledare stod i en stor ring och så gick man runt och kramade ALLA godnatt. Supermysigt! <3

Kvällsaktiviteter= De aktiviteterna vi hade på kvällarna som ledarna hittade på. Och det var verkligen något extra! En kväll var det en mordutredning då vi fick gå runt och förhöra olika hollywoodfruar eftersom Paul Anka hade blivit förgiftad. En annan hade vi modeshow och en annan kväll så skulle vi vinna tillbaka Marios keps så vi var som i ett X-box spel.

Kvällsfika= Det hade vi varje kväll vid ungefär 10.30. Då vi fikade och pratade och bara varvade ner innan det var dags för aftonbön.

Nu gav jag bara en simpel beskrivning till lite olika saker här uppe så att ni skulle förstå lite bättre. Men det går ju inte att förstå om man inte var där.
Men hela lägret har i alla fall varit ett minne för livet. Men eftersom jaga har min fobi så har det också varit ett riktigt helvete och jag kunde inte göra allt som jag skulle vela, men jag ångrar inte för 5 öre att jag var på lägret. För det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga!
En kväll ade vi korsvandring. Ledarna hade tänt massa marshaller så att vi skulle följa dem på en vandring där de på olika platser visade en liten sketch om Jesus. Och när vi kom ner till badviken så var det helt mörkt och stilla, men på ön på andra sidan vattnet så lyste ett kors. Ledarna hade åkt över till ön med båt och tänt en massa marshaller så att det bildade ett jättestort kors. Det var riktigt häftigt!
Och näst sista kvällen så hade vi aftonbön på stranden vid vattnet. Det var becksvart, alldeles stjärnklart och två av ledarna satt vid strandkanten med varsin gitarr och 3 marshaller framför. Så fick vi även nattvarden där på stranden.
Jaja, jag tänker faktiskt inte berätta mer nu, för det går ändå inte att förstå.
Men jag är så extremt glad över att jag har fått uppleva allt detta och det är sorgligt att det är förbi.
Det var verkligen ett fantastiskt läger som verkligen hade det där lilla extra. Jag rekommenderar er starkt att konfirmera er! Och ledarna var så bra som de kan bli och bjöd på sig själva så mycket som det bara gick. De var helt enkelt bäst.
P4 var bäst!! :D
Nu återstår bara att säga:

Var ÄR Sid??? ;PSave tonight-Minne från P4

Hehe...

SORRY!

För att jag inte har bloggat någonting sedan jag kom hem! Jag och mamma har varit i stan och så har vi kollat på utelyktor och fikat och myst och så. Sen har jag också varit väldigt trött och förkyld -igen... -.-
Aa, jag ville typ bara säga det, för jag ska strax gå och lägga mig, men imorgon lovar jag att berätta om Karlberg och lägga in lite bilder och så. Fast jag har inte så himlans många bilder faktiskt. Undrar ni varför? Fråga inte, upplev! ;P

Ciaoooo
<3

Home Sweet Home!

Är äntligen hemma från konfalägret nu!
Det har varit både ett helvete och ett paradis! Och jag ångrar verkligen, verkligen inte att jag åkte på det!
Men jag bloggar mer om det en annan dag. Är väldigt trött och allmänt förvirrad. 

  All My Love Angel 2


RSS 2.0