MyNewRoom -

fjällen

Hejhej! :) Jag fick låna brorsans nya telefon, så jag kan göra en liten uppdatering i alla fall. Det har varit väldigt fint väder här, fast det är inte så mycket snö konstigt nog, så alla backar är inte öppna. Men det gör inte så mycket för det är så kallt då man kan inte åka så länge. Idag har det varit runt -25 grader hela dagen. Och imorgon tror jag att jag ska åka lite snowboard. Men nu ska jag strax gå och kasta så hörs vi ner vi hörs. Ha det toppen! Puss <3

Gott nytt år!

Hejhej! :)

Förlåt för att jag inte har uppdaterat, men så blir det på jullovet när man är bortrest. OCh vi ska strax åka till fjällen och där har vi antagligen inget internet, så jag bloggar när vi kommer hem, vilket antagligen blir den 2 januari.

Så jag önskar er ett riktigt gott nytt år!!

Pussar & kramar
<3



God jul... igen! :P

Hehe, hallåå! :P

Jag får ta och önska alla en riktigt god jul igen och hoppas att ni har haft en bra och mysig dag. Det har jag i alla fall. :)

Sov gott, natti. ;)

By the way... hur kallt är det hos er?
Här tror jag att temperaturen ligger någonstans runt -22 grader...

PUSS
<3



God jul!

Hejhej! :D


God morgon och god jul!
Allt bra med er? :)
Jag är i Bollnäs och vi ska fira jul här och sen kanske vi åker till fjällen om det inte är allt för kallt och firar nyår däruppe.
Sen måste  jag be om ursäkt för att jag inte uppdaterat någonting. Igår höll jag på och packa och i förrgår så kände jag inte för det. :P
Och nu har jag inte det programmet jag behöver för att göra min julkalender, så det blir inga fler luckor tyvärr. Men jag kan ju säga ett tips nu. Om man inte har fixat någonting ännu, så har man ju ganska så bråttom. Och om inga affärer är öppna där du är, snälla köp inget halvdant på någon mack eller så. I såfall kan man baka någonting, det uppskattas nog säkert! :)
Menmen, jag måste gå nu, vi ska faktiskt gå i kyrkan klockan 11. Så nu återstår det väl bara för mig att önska en riktigt god jul så får vi se när vi hörs! Puss!

GOD JUL!
<3



Dag 1- Presentera mig själv

Hm...

Okej, jag är en tjej på 15 vårar, bor i Täby utanför Stockholm. Har en jättegullig Ragdollkatt vid namn Noel. Är ganska kort, hårfärgen är blonett och jag är brunögd. Jag gillar att dansa, sjunga, spela gitarr, yoga, inredning, rita & måla, simma och lite annat.
Jag är glad för det mesta, snäll, envis, står upp för mig själv och har en väldigt udda humor. Min absoluta favoritserie är Grey's Anatomy och jag får anstränga mig för att inte kolla klart på boxarna allt för snabbt. Jag är fascinerad utav U.S.A. och tycker att svarta människor är såå coola. (Fråga mig inte varför...:P)
Jag har uselt lokalsinne, föredrar fanta framför coca cola och testade Subway för första gången idag. Jag gillar inte lakrits, mina Ben & Jerry's favoriter är Half Baked och Caramel Chew Chew och favorittidningarna stavas Frida, SOLO, Julia och Cosmopolitan.
Mitt rum går i lila, jag har aldrig varit utanför Europa och skulle gärna vilja testa att surfa och simma med delfiner och dyka i något av eller akvarium. Jag gillar det mesta inom musik, dock inte klassiskt, hårdrock och dansband. Favoritartisterna är Michael Jackson, Rihanna, Jason Mraz, Mariah Carrey, Beyoncé, Miley Cyrus och ännu flera som jag inte kommer på just nu...:P
Jag är väldigt klumpig men skrattar för det mesta åt min klumpighet och tycker nästan inget är pinsamt. Jag är en helt annan person bland folk jag inte känner eftersom jag då är väldigt blyg.
Och nu har ni fått en himla massa udda och ointressant info om mig. Hoppas ni hänger med i vad jag skrivit. ;)


Jullov!!

JULLOOOOV!!!!

Är det inte typ helt galet!? Den här terminen har bara svischat förbi ju! Och om 3 dagar är det julafton och om 10 dagar ett nytt år... insane!

Avslutningen idag var väl typ som alltid, först samling i matsalen där det delas ut priser, rektorn håller tal och några sjunger. Sen var vi i klassrummet med klassen och mentorerna och fikade och fick våra betyg och sådär. Som jag by the way är sjukt glad över! Hade högst betyg av tjejerna i klassen, så då fick jag en chokladask. :P
Sen hade vi vår julklappsutdelning & sorry saga för den trasiga klubban och vildsvinskorven!
Sen åkte jag till TäbyC och handlade en julklapp till och sen har jag bara kollat på en film och chillat lite. Är mer förkyld nu, så det är väl det jag orkar göra...
Aja, jag ska sluta pladdra nu, så hörs vi senare, ciaooo! :)



Hehe, mina betyg...;P
Hade MVG i allt förutom matte, kemi, biologi och musik där jag hade VG. ;)


16, 17, 18, 19 och 20:e December


Fortsätter med julkalendern!

Hejhej! :)


Eftersom ni inte ville att jag skulle sluta med julkalendern så fortsätter jag och kommer strax lägga in 5 julklappstips för 16,17,18,19 och 20 December. :)
Btw så är typ förkylningen här nu. Den kommer smygande och jag har örjat få ont i halsen. Precis som jag sa..."/
Aja, jag har i alla fall slagit in lite julklappar idag, för imorgon efter skolavslutningen så ska jag och några tjejkompisar i klassen ha julklappsutdelning. Myysigt. Och så får vi betygen imorgon också. Iiiihhhh!!! :D
Hoppas bara att jag inte får feber innan imorgon iaf...


Kramisar
<3


Shop til' I drop!

Tjenare!:)

Idag har jag typ tillbringat heal dagen olika shoppingcenter. Först i TäbyC, där jag var med pappa och köpte nya skidkläder till mig, hittade en ascool Peak-jacka! Köpte även en julklapp där också.
Sedan åkte jag och mamma till Sollentuna-centrum och köpte julklappar. Så nu har jag bara 2 julklappar kvar att fixa, känns riktigt skönt. :)
Men sen så har brorsan typ fått flunsan och gissa vem som kommer bli sjuk lagon till julafton? Jo, jag! Jag blir alltid sjuk när jag verkligen inte vill! Och dessutom är vi inte hemma i jul och då är det jobbigt att vara borta om man har feber... Menmen, än är jag ju faktiskt inte sjuk, så man kan ju alltid hålla tummarna för att jag slipper den här gången.

Jag funderar på om jag ska lägga in de julkalendersluckor som jag har missat, men jag vet inte om det uppskattas. Vill ni att jag ska fortsätta med dem, så säg till!

Ska nog titta på "Day after tomorrow nu", see ya 2morrow or day after 2morrow. ;)

Puss & kram
<3



The Green Mile

Galet trött!

Orkar inte skriva något speciellt nu. Och ikväll ska jag kolla på The green mile.

Puss



Väddö!

God morgon! :)


Ska strax åka med familjen till mammas chefs hus på Väddö. Låter kanske tråkigt, men är jättemysigt! De bor på en gård och har hästar, hundar, katter, kaniner, höns och hade en get. Och juste, de har kor också. :P
Och det är en tradition, vi har varit där kring juletid i flera år nu och det är väldigt kul och mysigt. Man får en precis lagon dos av ladugårdsliv. :)

See ya guys later!
;)

Julmarknad i Gamla stan

Helloj!

Förlåt för att jag inte bloggade igår. blogg.se såg jättekonstigt ut och det gick inte att logga in, så vad ska man göra liksom..."/
I alla fall, idag var vi med klassen i gamla stan på julmarknaden, fast jag måste medge att vi tillbringade det mesta av tiden på en restaurang och sedan på Ben&Jerry caféet. Men lite småmysigt var det väl ändårå.
Sen har det väl inte hänt något särskillt. Förutom att jag har fått veta att jag kommer få MVG i svenska, SO och idrott den här terminen. Jag hade VG i alla de 3 förra terminen. Men sen får vi se hur det ser ut i de andra ämnena. ;)
Aja, jag tänker inte skriva något mer nu och ikväll så ska jag gå och simma. Mys!


Ha en härlig fredagkväll!
Pusspuss
<3



Julen är här... eller där?

Ja, vad tycker ni. Vad gör ni helst, firar jul i Sverige eller utomlands? :)



Borta...



...eller hemma...?



15 December


30 days

Har tänkt göra en sån här ett tag nu, men jag har glömt bort det, så jag gör det nu istället. Men dag 1 får bli imorgon. :P


Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

11, 13 & 14 December


Så, här är julkalendern för 11, 13 och 14 december. ;)

12 December


Dagens lucka! Blev bara en sak nu, så tar två imorgon istället. ;)

12/12

Hejhej! :)


Som ni märkte så blev det inte tid för bloggning igår. Vi gick ju runt till alla och åt och sådär och vi kom hem igen klockan 3 ungefär och så gick jag och la mig vid typ 4, så jag är galet trött nu!
Idag har jag inte gjort så mycket,(vaknade 12.20) var ute lite med Noel och tog kort och sen så hade vi julbord med släkten på Såstaholm på eftermiddagen.
Och det var mys både igår och idag!
Men jag ska strax gå och sova, bara lägga in dagens och gårdagens julkalenderslucka! :P

Kramar


Hehe, bild från förra sommarn. :P

Walk-around-party

Tjenare!

Jag hinner inte skriva så mkt nu, för vi ska på walk-around-party om inte allför länge. SÅ jag måste göra iordning mig nu, men jag tänkte bara uppdatera lite. Så får vi se om jag hinner lägga upp dagens lucka idag, annars gör jag det imorrn.

Puuuss
<33

Nobel


Nobeldagen idag också.
Vi hade Nobel-lunch och prisutdelning i skolan och sådär och jag fick, som ni kan se, Nobelpriset i samhällsvetenskap. Med nomineringen:
"För förmågan att framföra idéer och föra debatten framåt för en människosyn där allas lika värde syns."

So I'm a little happy about that! ;D
Jaja, jag ska gå och lägga mig nu, för jag ska antagligen upp och simma klockan 8 imorgon.

PUUSS
<3<3

10:e December


SKANDALMISSEN!!

"SKANDALMISSEN!!"  Kommer det antagligen att stå på kvällstidningarnas löpsedlar imorgon ifall Jay inte skulle vinna Idol. För var det bara jag som tänkte på att de missade att visa Jay's andra låt "Like a prayer", under snabbreprisen??? Det är ju typ ingen big deal, men vi vet ju hur tidningarna kan göra en höna av en fjäder...

Vem vill ni ska vinna Idol 2010???



Brownie blev avlivad av misstag!

Skulle kastreras När lilla Brownie var tio månader gammal to
"Skulle kastreras När lilla Brownie var tio månader gammal tog matte Elina henne till veterinären för att steriliseras. Istället avlivades katten."


Mamma berättade om detta för mig igår och jag var bara tvungen att läsa mer om det. Asså det är ju bara hemskt! Något sådant får verkligen inte hända!! Jag ska inte pladdra på nu om alla mina åsikter om detta, men ni håller väl med om att det är fullkomligt oacceptabelt!?

Vill ni läsa mer om det, så klicka på bilden!

OBS!!
Bilden och bildtexten är tagen från aftonbladet.


8 & 9 December



Luckorna 8 & 9, varsågoda! ;P

Hej!

Heeej sötisar!! <33

Förlåt för att jag inte har uppdaterat! Har pluggat för fullt till dagens historieprov om 2:a världskriget, som jag tror gick ganska så bra. Hoppas, hoppas att det gjorde det, vill verkligen ha MVG i slutbetyg i SO den här terminen, känner att jag är väldigt nära det och har verkligen kämpat hårt för det den här terminen....
Aja, det får jag se på skolavslutningen. Ååh, jag älskar att få det där kuvertet med alla betygen, så spännande, men om man får sämre i något ämne än vad man trodde så blir man ju såklart väldigt besviken. Mitt mål är i alla fall inte inte få G i något ämne, och hittills har jag aldrig fått det. ;D
Aja, idag kastrerades Noel också. Gick hur bra som helst och han är såå duktig! Nu är han dock fotrfarande en aning påverkad av narkosen och liiite vinglig på benen. Men han har fått lite mat nu i alla fall (han hade inte ätit sedan 21.00 igårkväll!!!) så nu är han åtminstone ganska så nöjd. :)
Jag ska ner och äta strax och lägger upp julkalendern för de datum som jag har missat när jag kommer tillbaka. ;)


Fierce and love
<3



Handkräm för torrisar



Vintertorra händer?

Det är du inte ensam om!
Denna handkräm från TheBodyShop är perfekt för spruckna och fnasiga händer. Kostar 75 eller 125 kr, beroende på storleken.
:)

6:e December


Hur härligt ser inte detta ut!?


5:e December


Tryck på bilden för att öppna! :)


Är ni intresserade av dagens julklappstips så klicka HÄR för att läsa mer!

Godermörgen!

God morgon alla muntergökar! :)

Vaknade för cirka en halvtimme sedan och ska strax till TäbyC och bl.a. köpa vinterskor, jeans och antagligen klippa mig. Najsbajs.
Dessutom är det ju andra advent idag också, mys på det.

Hörs senare, kramen. :)<3




4:e December


You know what to do by now, don't you? ;)

3:e December


Lucka nr 3, tryck på bilden för att öppna! :)

2:a December


Lucka nummer 3, klicka på bilden för att öppna! :)

Lanternor från BOOM


Dessa fina lanternor kommer från inredningsbutiken BOOM. Passar bra ute, men kan även bli riktigt coolt inomhus nu på vintern! Det ger en liten oväntad men snygg effekt i hemmet.

Pris: 649 kronor. (Gäller endast den stora lanternan).

Vill ni komma till BOOMS hemsida och läsa mer om produkten så klickar ni bara på bilden. ;)

1 December



Tryck på bilden för att öppna lucka 1!
:D

Min julkalender

Tumblr_lcqqurtrvy1qcx52do1_500_large

Hejhej!

Om ni minns så hade jag förra året, en julkalender här på bloggen. Där man varje dag fick ett julklappstips. Jag tänkte faktiskt ha det i år också, fast lite mer specificerat. Om jag tipsade om att ge bort en film förra året, så kommer jag nu tipsa om en speciell film. Det låter väl bra?
Första luckan kommer strax. ;)

Pusss
<3

RSS 2.0