MyNewRoom -

Fullt upp

Hej på er! Senaste veckan har jag haft rätt fullt upp, därav ingen uppdatering. Förra helgen hade jag 20-årsmiddag hemma hos mig och därefter utgång på det. Blev en riktigt sen och lyckad kväll haha. Sedan förra veckan jobbade jag från 06 varje dag förutom på lördagen då jag jobbade natt och han även med att gå på Emmas studentskiva, då jag kom på den briljanta idén att åka direkt till jobbet efteråt så var sammanlagt vaken 36 timmar i sträck haha! Sen var jag även på fest hos Lollo i fredags och tjejmiddag hos Sofia i hennes och hennes killes nya lägenhet igår och kom väl hem runt 12 och började 06 idag imorse också så blev inte så mycket sömn där heller. Förutom detta har jag känt mig halvkrasslig hela veckan så har inte blivit speciellt många träningspass och som grädde på moset har jag haft noll motivation och jättesvårt att sköta kosten, så blivit lite halvdant med den också. Men den här veckan ska bli lugnare med mer träning och mer sömn förhoppningsvis. Har dock ännu mer jobb den här veckan, men det är bara kul. Nu ska jag ta och sova så jag orkar gå upp när klockan ringar 04.15 imorgon. Har kissen bredvid mig i sängen nu också så ska nog sova gott. Haha puss och kram!

 

Min födelsedag


Är då över 20 år gammal och än så länge känns de bra haha, men har ännu inte satt min fot inne på systemet haha! Iallafall så hade jag en jättebra dag, trots att det var en måndag. Åt en supermysig frukost på Viggbyholms stationscafé med Hanna och Sofia innan jag åkte till jobbet för att jobba ett par timmar. Efter det åkte jag in till stan för att köpa godis på hemmakväll haha. (Jaa när man är på diet och en dag får äta vad man vill är det klart att man åker dit de har det bästa godiset!!) Sen träffade jag min familj och Emmas familj på TGI och åt middag och drack drinkar och så. Så va en mysig dag! Lägger in lite halvdåliga mobilbilder från dagen för jag är för lat för att bära med mig systemkameran hehe. Puss puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 freakin' yearsKan inte riktigt förstå att jag faktiskt fyller hela 20 år gammal imorgon. Lilla jag som blir leggad på energidricka och som blir frågad om jag är över 12 år när jag ska köpa alvedon på apoteket. Förut tyckte jag att man var vuxen när man var 20 år, men nu när jag väl är det så inser jag att jag är ju precis lika liten mentalt som när jag tänkte att man var vuxen vid 20. 

Every goodbye

 

SpringAlltså hur härligt är det inte att våren är här? Älskar det! Så spenderade morgonen och förmiddagen ute i solen med äggröra och smoothie, en bok av Michael Forni och musik. Var i alla fall himla härligt! Sedan åkte jag till gymmet för ett snabbt axelpass, men hade ont i huvudet osv så gick inte sådär superbra. Sedan var det jobb på friskis som gällde också. Och nu består en stor del av helgen av jobb för mig. 6-15 imorgon, 9.30-19 lördag och 10-19 söndag. Så lär va helt slut efter dessa dagar!
 
Förövrigt så går min deff helt okej ändå. Har kanske tappat lite för mycket vikt med tanke på att jag inte är en jättestor person, men börjar se lite skillnad på kroppen iallafall, men är långt ifrån där jag vill vara, men det är bara att ligga i. Nu ska jag ta och äta upp min kaseinpudding med äggvitefluff och sedan blir det sängen. Kramkram!
 
 
Frukost i solen
 
 
Efter 1 månads deff... och nej jag vet att jag inte har några stora biceps haha! 

RSS 2.0