MyNewRoom -

O-beeOkej, jag erkänner, jag är helt "O-beefierad"!
Följer nu honom på twitter, facebook, youtube och ustream och sen hans website såklart!
Och sen asså, det här var ganska coolt. Jag kollade in hans website och så stod det att han var broadcasting live på ustream med Genevieve just nu, men jag tänkte ju att han skrev det tidigare så att han inte gjorde det längre. Men så var det inte, utan han och Genevieve "was broadcasting" just då, så det var väldigt coolt att ustreama med dem, att det man ser just precis i sekunden är precis det dem gör.

Sen så var han hos NRJ i morse också, men det visste jag inte då, utan hörde det senare, men då gick jag självklart in HÄR och lyssnade på intervjun.

Är ni lika beroende av O-bee som jag så ta och kolla in hans website "obeegalaxy.com" genom att trycka på bilden! ;)

Peace
<3


P.s. Ni har väl inte glömt att köpa hans nya låt "All around the world" på itunes??

Omer and GenevieveOmer Bhatti och Genevieve Jacksons framträdande på Skavlan i fredags.

Just perfect.
<3

Min första amigurumiHeej<3


Jag började virka min amigurumi i fredags tror jag och då höll jag på att bli tokig, för jag har typ aldrig virkat tidigare och jag fattade inte alls instruktionerna i Amigurumi-boken. Men så hittade jag ett bra klipp på youtube som efter att jg kollat på ett par gånger äntligen fattade hur man skule göra, tror jag...x)
Men för att vara min första så tycker jag att den blev ganska bra. :)
Nu har jag även börjat på en till, så får vi se hur det går...:P
Jaja, jag ska gå och lägga mig strax, I really need some sleep!

Förresten så såg jag att jag hade väldigt många besökare idag, så det var kul! Men undrar varför det plötsigt blev så många, kan det vara bilderna på O-bee kanske? ;)

Sov gott, puss
<3

My homemade cupcakes


Cupcakesen jag bakade idag. :)

Det är kladdkakemuffins, så det är bara vanlig kladdkakesmet, fast jag hade i lite hackad vit choklad också och en halv vitchokladrutebit i bottnen.
Glasyren består utav Philadelphiaost, florsocker och karamellfärg. Toppingen är hackad vit choklad, vanlijsocker och silverkulor. ;)

God morgon?

Nyss vaknat? Det har i allafall jag, eller för 1 timme sedan. Men det ända jag har hunnit med är äta frukost och torkat spyor... Noel har kräkts, så det var ju inte sådär jättemysigt... "/ Menmen, jag ska strax gå ut med honom på en promenad och sen ska jag också baka cupcakes! :D Ha en bra dag! :)<3

Cupcake Sthlm

Jag vet att jag är en mästare på att skjuta upp saker och jagtänker faktiskt göra det nu med. Det "smaskiga inlägget" får vänta någon dag eftersom en viss person...:P ville ha ett stort och spektakulärt inlägg om detta. Och då kräver det självklart mer tid och energi.
Men jag hoppas att du förlåter mig om jag lägger in ett tips på en cupcake-affär? :)


Några av deras cupcakes:

Rocky Road
Cupcake med choklad och karamellsmak toppad med marshmellows, dajm och pecannöt.
Miami Beach
Cupcake
med fräsh smak av citron och kokos.
Double Chocolate
Cupcake med smak av lyxig chokladtryffel.Dessa är ju bara några av de cupcakes de har, så vill ni se flera och även kolla in deras hemsida så klicka bara på bilden nedan!

Omer Bhatti

Tjabaa! :)

Jag kollade på Skavlan ikväll och som sista gäst var det Omer Bhatti. En av Michael Jacksons närmsta vänner i över 20 år. Och shit vad han va snygg! Och cool och ödmjuk och tankfull och en galet bra dansare och sångare.
Ni bara måste se honom! ;)

Like a cupcake! :P<3

Eric Saade <3

Har typ en kändiscrush på Eric Saade just nu och ni måste bara kolla in honom i den här intervjun. Så söööt så man DÖÖÖR! :P <3


Det smaskiga inlägget...

Hejsan! :)

Jag lovade ju ett "smaskigt" inlägg ikväll, men jag känner att jag inte orkar skriva det just nu, så vi tar det imorgon, okej? <3Hihi...:P


Bokrea!Igår efter att jag varit hos tandläkaren så pasade jag på att gå på bokrean och där fanns många bra böcker till mycket bra priser, så det slutade med att jag kom hem med dessa 5. :)

Så glöm inte bort årets bokrea hörrni! ;)

Min fobi

Jag har någon gång nämnt det, men aldrig riktigt berättat om det, så jag gör det nu.
Jag har emetofobi, alltså kräkfobi. Och det är inte bara att jag tycker det är äckligt och jobbigt, jag är verkligen livrädd för det. Jag kan gråta för att jag blir så rädd för det ibland, så det är påriktigt, inget larv eller trams. Jag har egentligen mått illa och haft ont i magen väldigt mycket fram och tillbaka så långt jag kan minnas och det sträcker sig nästan till dagisåldern, men då har det bara varit det och ingen rädsla för att kräkaas riktigt. Så vi har gått till så många doktorer genom tiderna och tagit så mycket prover, för att ta reda på varför jag hade ont i magen. Men det visade inte någonting. Så i slutet på år 2008 sa en doktor att det kanske var oro och rädsla, för man kan må så av det och jag blev remitterad till BUP (barno ch ungdomspsykiatrin). Och jag kommer inte riktigt ihåg precis när jag utvecklade den där riktiga rädslan för att kräkas, men det var någongång då. Och då gick jsg till psykologen ungefär 1 gång i veckan och fick KBT (kognitiv betéendeterapi)- behandling, men det blev inte bättre, bara sämre och sämre och sämre. När det var som värst så kunde jag knappt gå hemifrån, för jag var så himla rädd för att kräkas. Jag kunde inte ens gå till skolan och jag var som fången i min egen kropp. Och att bara vara hemma hela tiden är ju väldigt, väldigt tråkigt så jag blev rätt nedstämd också.
Och det var så många dagar som jag var tvungen att ringa till mamma och pappa och berätta att jag inte klarade av att gå till skolan och jag hade sådan ångest varje gång, för jag var så rädd att de skulle bli arga och besvikna på mig.

Och en sak som gör det hela ännu jobbigare är att rädslan och oron är kombinerad med illamående och ont i magen. Så när jag blir rädd så mår jag illa och det leder ju till att jag bli ännu räddare och då mår jag ännu mer illa, osv. och ibland kan det bli så illa att jag är säker på att jag ska kräkas och då får jag verkligen panik. Jag vet inte vart jag ska ta vägen för jag känner också att nä, jag KAN inte kräkas, det GÅR inte. Och jag kan må illa flera dagar i sträck...

Men under den där värsta tiden så funderade jag också seriöst på hemundervisning, för det var verkligen så hemskt och jag kanske gick i skolan 1, max 2 dagar per vecka. OCh då var det ofta bara halvdagar jag var där. Så då berättade vi även för lärarna och jag fick lov att sitta utanför klassrummet om jag behövde, och jobba. För att sita i klassrummet var olidligt verkligen, det var hemskt. Så under den tiden satt jag iprincip utanför varenda lektion och på gympalektionerna fick jag ta promenader i skogen.

Sen så kände jag att jag verkligen inte kunde fortsätta såhär, det var liksom inget liv. Jag mådde ju bara dåligt hela tiden. Så då fick jag börja med en medecin, som hjälper till att bli mindre orolig och sådär med fobier och annat liknande och ibörjan fick jag mer ont i magen och så, och det tog ett tag, kanske 6 månader eller 1 år, jag kommer itne riktigt ihåg. Men då började det bli bättre, sagta men säkert. Jag kunde liksom tänka, orostankarna var inte lika täta längre och så är det än idag. Men det förra stället jag gick på, BUP, var inge bra egentligen, så nu går jag på ett annat ställe i stan istället, som är sååå mycket bättre. Så jag hoppas verkligen att det hjälper. Men ni ska veta att det inte är lätt. Det är inte bara att gå till psykologen så "fixar" dem en. Det största jobbet måste jag göra själv, psyokologen ger bara vägledning. KBT handlar om att utsätta sig för det man är rädd för (inte kräkas dårå) efterom det är det värsta som kan hända för mig, så man börjar med saker som inte är lika jobbiga.

Men idag är det mycket bättre än för 2,5 år sedan, men det är långt ifrån helt bra. Jag mår fortfarande illa varje dag, och går någon i skolan hem för att denna hade ont i magen eller dyl. så mår jag själv illa och blir rädd för att jag är smittad. Och jag kan inte åka iväg så långt utan att jag mår illa och blir rädd. Utomlands är inte ens att tänka på. Och en sak som jag verkligen, verkligen vill är att åka till USA och bo i en värdfamilj och gå på high school där i 6 eller 12 månader. Men det är knappt att tänka på, på en skala 1-10 hur svårt det skulle vara så är det 1000.

Och jag kan inte förklara hur det känns att ha fobin, hur tankarna går och hur jag mår när det är som jobbigast, men det är hemskt, fruktansvärt och nästintill outhärdligt. Jag mår även illa varje dag i skolan och idag hade vi ju matteprov och då mådde jag plötsligt helt utan anledning superilla och trodde nästan att jag skulle kräkas. Och hur lätt tror ni det är då och sitta och tänka och räkna ut svåra tal!? JAg vill bara ut från klassrummet så fort som möjligt. Och ni ska veta att jag har mått illa från och till idag sedan matteprovet som var klockan 10 imorse...

Jag har också läkeroler och tuggummin med mig hela tiden efterom det brukar hjälpa för mig lite grand när jag mår illa. Och även idag kan jag knappt gå någonstans utan dem, då mår jag illa och får lite panik.

Hoppas ni har förstått det jag skrivit och en av anledningarna till att jag skriver om det är för att det är en så stor del av mig och mitt liv och kanske även för att visa att man kan må bättre även när det känns förjävligt och omöjligt.

Men anledningen till varför jag skrev detta just idag, just nu. Var för att en viss person, som inte vet någonting om hur det känns att ha fobin, taggade mig på en bild där det är en som kräks. Och jag blir så jävla förbannad!
Du ska veta att jag mådde illa INNAN jag såg den bilden och nu mår jag ännu mer illa bara för det. Så du har orsakat mig ännu mer illamående och en bild i huvudet som kommer stanna där ett bra tag.
Det är så himla omoget, korkat, tanklöst, taskigt och jag vet inte vad. Bry dig inte om något som du inte vet någonting om för du har ingenting med det att göra!


Tack för att ni läste. <3

Mobilbloggning

Tjenare! :) Just nu sitter jag i musiksalen och har musikinriktning. Lite segt men det är bara en timme kvar nu. :) Sen har vi ju haft matteprov också som jag faktiskt inte har en aning om hur det gick. Menmen det är i allafall avklarat. Men jag ska sluta nu så hörs vi sen på eftermiddagen eller kvällen, då kan ni vänta er ett riktigt "smaskigt" inlägg... :P Puss & kram <3

Lady Gaga cover

Hur grymt duktig är inte den här svenska killen. Tycker personligen att han gör låten bättre än LAdy Gaga herself!
What's your opinion? ;)

22/2

Heej!

Vad har ni för er ikväll då? :)
Jag sitter här framför datorn och ska plugga lite svenska och sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid, som jag är så väldigt bra på....:P
Och idag har det varit vanlig skola bara och jag har varit jätteduktig och jobbat en massa matte och sen så har jag också varit hos psyklogen.
Men nu ska jag ta och börja plugga, så hörs vi lite senare ikväll...

 Kisses
 Lips  


Snurrande ballerina

Har ni sett den här bilden? Kolla på den, vilket håll snurrar den åt? Det är skrämmande men det är olika för alla..
Det är ett test vilken sida av hjärnhalvorna man använder mest.
Om den snurrar åt klockans håll använder du höger hjärnhalva mest och tvärtom.

Höger hjärnhalva = Matte och sånt där..
Vänster hjärnhalva =  Kreativ

Fattar ni?

Vilken sida snurrar hon åt för er?Taget från Micahs

Veckans blogg!


Då är det dags för veckans blogg igen. :)
Så, vill ni vara med så kommentera bara här i inlägget & glöm inte din bloggadress!
Det ända som krävs för att vara med är att ha en blogg och jag kommer att tala om om det var du som vann på Söndag.

LYCKA TILL!
:D


P.s. Jag vet att det inte blev av senaste gången, men nu blir det nya tag, så hoppas ni vill vara med! :)

Gymnasieansökan- check!

Då har man äntligen sökt till ett gymnasium då. :)

I första hand valde jag Täby Enskilda, i andra Tibble och i tredje Åva. Och så samhällsprogrammet med inriktning media, kommunikation och information på alla 3 valen. Dock blir det inge problem att komma in på mitt 1:a handsval eftersom mitt meritvärde är mycket högre än vad som behövs. För att skryta lite så är mitt 295. (Av 320). :D
Aja, så det är skönt. :)
Förövrigt så är det inget nytt direkt, har ju matteprov på torsdag så hade tänkt plugga matte i efter skolan, men börjar typ bli förkyld så kände mig lite hängig och sådär, så jag orkade inte. Dock gjorde jag i alla fall en annan läxa... :P
Well, well, well....
That's it, don't take shit! x)

Kjam
<3Katten NoelFörst låg det en katt PÅ min bild, så jag kunde inte rita...Men sen var det såhär mysigt.:)<3

Mysig söndag

Holaaa! :)

Idag har det varit en härlig och mysig söndag. Åkte lite längdskidor på isen, i solen vid 12-tiden, sen har jag ritat väldigt mycket (för att bli klar med bildläxan), sedan så gick jag och mamma ner till isen på eftermiddagen och träffade brorsan och hans kompis och hans mamma där så fikade vi med dem och sådär. Jättemysigt.<3
Och nu så kollar jag på solsidan! :D
Älska Ove alltså!
Jaja, jag har inte så mycket mer att säga, så jag lägger in lite bilder från eftermiddagen på isen idag istället. :)

Ha en bra vecka, kramis. <3Snabb visit på Wermdö

Hejsan-svejsan! :D

Vilket underbart fint väder det har varit idag och månen nu alltså... magisk!
Idag har varit ganska så chill. Har varit ute lite grand med Noel, ritat lite på min bildläxa och sen på seneftermiddagen så åkte vi till Wermdö, för pappas kusin och hennes man hade ett namngivningskalas för deras 6 månaders gmla dotter. Så då var vi där i några timmar och åt och sådär. Och smidig som man är så lyckades man ha ner en taklampa precis när vi skulle gå.... Och det var samma personer som ordnade detta som gifte sig den gången då jag på bröllopsfesten råkade ha sönder en fönsterruta... hehe, vad ska man säga... jag är klumpig! XD
Aja, men mina kusiner är här nu, och vi ska kolla på melodifestivalen, så vi hörs imorgon.

Pussar&kramar
<3<3


Outfit of yesterday


Tjenare mannen!

Hur är det med er idag då?? :)

Med mig är der bara bra och just nu sitter jag här och käkar glass. :D Ben & Jerry's Caramel Chew Chew.
Hade som sagt 2 prov idag i skolan, som jag tror gick ganska bra och så hade vi en jobbig gympalektion och ja, så lagade jag också fattiga riddare och en pannkaka till mellis. :)
Men jag tänkte faktiskt inte blogga så mycket mera nu, det kommer ett till inlägg ikväll, men sen så hörs vi imorgon.

Njuut av fredagen och av att ha hela helgen framför er!
Puusss
<3<32day

Heej.<3

Skola idag då, till halv fyra. Sedan har jag typ pluggat lite till spanskaprovet imorgon och även gjort 1 timmes boxaerobics (som e 7kt jobbigt...x) ).
Sen har jag nu också tvättat håret, så våffelhåret är borta..."/ Men det är riktigt skönt att ha rent hår nu äntligen. Har ju inte kunnat tvätta det ordentligt på 1,5 veckca eftersom jag haft flätorna. Äckligt, jag vet, men nu är det renare än renar! :D (Tråkigt skämt, jag vet...:P)
Aja, jag ska gå och lägga mig nu, så hörs vi mer imorgon, då det är FREDAG!!:D:D
Juste, har även ett muntligt nationellt prov i svenska imorgon...-.-

Godnattpuss
xoxoxGulligt värre...not. :P

Today's dresscode


Hejhej

Varit en relativt vanlig dag idag, men full med hundgodis... xD
Sen så har jag varit hos psykologen, och vi skulle ha beep-test på gympan idag, vilket jag avskyr. Så jag måste medge att jag blev ganska så glad när jag kom på att jag skulle till psykologen så att jag skulle missa det...:P
Observera att jag inte gick tilll psykologen just då för att missa testet, jag betämmer inte tiderna själv.
Men nu sitter jag här och är lite snopen, för vi har svenska tills imorgon och jag hittar inte läxpapperet med frågorna.... och har frågat flera personer men de har antingen haft en annan läxa, eller inte hittat frågorna precis som jag....
Aja, det löser sig nog!
Ska kanske ta och leta lite till....

Nighty
<3(Och ja, jag har fortfarande kvar julstjärnan...x) )


Letters to JulietDetta romantiska drama från 2010, med bl.a. Amanda Seyfried, släpps imorgon (16/2) på dvd och blue-ray i svenska affärer.
Själv har jag inte sett den, men har hört att den ska vara jättebra, så den vill jag definitivt kolla in!
Går imorgon att köpa på bl.a. Åhléns för 199 kronor (dvd), men finns även på discshop.se för 169 kronor (dvd).

Handlingen:

Sophie är på semester med sin italienska pojkvän i Verona - Romeo och Julias hemstad - när hon hittar ett dammigt kärleksbrev skrivet för 50 år sedan! Besatt av tanken på denna ultimata love-story beger hon sig ut på ett riktigt äventyr för att återförena paret och rädda kärleken från det förflutna - och kanske även upptäcka framtidens?


So what are you waiting for!? ;)


Förresten...<3

Glad alla hjärtans dag. <3

 I Love You 


Tumblr_lg1l7cdhup1qacgazo1_500_large


Uppdatering!

Tjenare! ;)

Tusen förlåt för den kassa uppdateringen. Dels har jag inte haft lust och ingen "skrivarfantasi", men sen har jag mått en hel del illa och haft ont i magen i helgen, och även idag. Och när det blir så så känner jag verkligen inte alls för att blogga..."/
Menmen, just nu är det lite bättre så då passa jag på att uppdatera.

Helgen har varit rättså lugn, har sovit väldigt länge på mornarna och sådär. Men sen igår så var jag, emma, mamma och emmas mamma på Domarudden igen och bastade, fikade och badade i isvak. Kändes kul att få göra det eftersom jag inte kunde senaste gången p.g.a. att jag då hade bihåleinflammation. Så igår så badade jag 2 gånger i vaken. :) Men det var typ bara +4 grader, det blir typ inte kallare, men i luften så var det kring -9 grader, så lite småkyligt var det ju...! Hehe...:P
Sen så var det ju solsidan på kvällen också. :) Kärlek till det. <3
"Har du möjlighet att bara slå ett getöga i mitt anus?" Haha, bäst alltså! :P

Sedan så var det en väldigt speciell dag i skolan idag... Vi hade SO hela dagen eftersom det kom 2 judiska personer (ett gift par) som överlevt förintelsen, och pratade och berättade om deras upplevelser och sådär. Tjejen, Dina, hade inte varit i ett läger utan gömt sig från tyskarna och haft falska ID-handlingar och sådär. Och killen, Jovan, hade överlevt ett kocentrationsläger/arbetsläger (Bergen-Belsen). Så det var väldigt intressant och jag är riktigt glad som fick chansen att få träffa och lyssna på överlevare som berättar. Det har jag alltid önskat att jag fick göra, så det var verkligen roligt och en "once-in-a-lifetime-experience."

Dina och Jovan

Vill ni att jag berättar mera om vad de pratade om och berättade så är det bara att ni kommenterar. ;)

Här kommer lite bilder från isvaksbadet också:

Kramar Sofia
:)

Nöjd Pontus? ;P

...

Broken_hearts_by_zombiemewmew_large

One piece
Idag kom brorsan hem från stan med denna coola "one piecen".

Vad tycker ni om dem?

Själv avskydde jag typ dem förut, men nu gillar jag dem mer, fast jag vet inte om jag vill ha en själv. Aja, vi får väl se...:P

Godnatt...

....<3Hej mitt vinterland!

Heeej! :)

Vilket snöoväder det är va!? Galet!
De flesta blir nog tokiga på att det kommer mer snö, eftersom de bara vill ha vår och sommar. Och det vill jag också, men det är bara februari och då SKA det vara vinter och snö. Det finns även saker som jag inte har hunnit göra än, som att åka mera skridskor, längdskidor och pulka. Och ska det vara vinter kan det lika gärna vara ordentligt. Sommaren kommer när det är dags, så varför inte bara acceptera vintern och njuta av den istället för att klaga?

Nationela provet idag kändes bra i alla fall. Jag valde att skriva en krönika, som då skule handla om flammande kärlek. Det är lite jobbigt nu bara, för man vill ju veta på en gång vilket betyg man fick, men det kan ju dröja flera månader..."/
Sen har jag även gjort boxaerobics i 1 timme. Har en dvd med det och gudars va jobbigt det var. Man hoppade runt som en tok i 40 minuter i sträck utan en endaste pytteliten pause! Men det är ju skönt efteråt. :)
Jaja, jag ska ta och plugga in ett par spanskaglosor nu och sedan ska jag väl gå och lägga mig, det var som sagt en lång dag idag. Men en bra dag. :)

Hoppas ni får en underbar fredag!
Pusspuss
<3Nationella proven

Hejsan hoppsan! :D Det blir inget långt och intressant inlägg idag heller, för vi har nationella prov i svenska imorgon. Delprov C som alltså är skrivdelen. Så vi börjar 8.00 imorgon och ska sitta och skriva i 3 timmar i sträck, till klockan 11.00. Så nu sitter jag framför brasan och ska läsa igenom lathunden och vad som är viktigt när man skriver. Sedan ska jag ta en varm dusch, sedan kolla på ett avsnitt av Grey's Anatomy och sen gå och lägga mig hyfsat i tid så jag är pigg och klar i huvudet imorgon. Det är somsagt ett väldigt viktigt prov. Har även laddat upp med cupcakes, yoghurtnötter, äpple och vitamin well focus, som jag ska ha under provet. :) Önska mig lycka till! Puss&kram :)<3

....

Chacha ;)

Provet idag gick jättebra tror jag. Det kändes så iallafall. Då är det bara ett antal nationella prov kvar då, *suck*...-.-
Men ja, jag orkar inte blogga nu, så vi hörs imorrn.

Kisses
<3


Wish me luck...

Ska strax gå och lägga mig, är nu klar med mina cupcakes och gjort lite mer än halva matteläxan. :)
Önska mig lycka till på nationella imorgon...:P

Nite
<3Sessans White Dream Cupcakes

Hi. :)


Just nu håller jag på och bakar cupcakes! :)
Vi ska nämligen ha nationella prov i svenska den här veckan, imorgon och på torsdag. Och eftersom vi ska sitta så länge och skriva så får vi ha med oss vad vi vill att äta och dricka. Så då bestämde jag mig för att baka cupcakes.
Dessa är en av mina favorit-cupcakes, så vill ni prova att göra dem ni med, så klicka bara på bilden under. ;)

Pusspuss
<3BIlden är inte min, utan tagen från hemsidan med receptet.

If you can dream it, you can be itYo!

Idag har jag inte gjort något intressant. Chillat bara och åkt lite skridskor på sjön i solen. :) Sen har min moster som varit här i helgen också gjort flätor på mig, som ni ser på bilden. :D
Och nu ska jag fortsätta på min underbart fina canvastavla, som ni får se när den är klar.
If you can dream it you can be it
 I'm A Star 


Right now

Tjenare! ;) Är som sagt hemma hos emma nu o vi har tittat på en skräckfilm " the children" o nu halvkollar vi typ på Disneychannel o mördar med våra ipods o iphones. x) Nu väntar jag bara på att Emmas föräldrar ska komma hem så att de kan skjutsa hem mig ( vågar INTE gå hem efter filmen!!) och sen blir det sängen. Så vi hörs imorgon (idag), god natt & sov gott<3

I'm not gonna paint it black when it's white...

Hej! :)


Idag har jag varit i TäbyC en snabbis, köpte bl.a. ett nytt balsam på The body shop för mitt är slut. Och vi hade en bonus där på hundra kronor och balsamet kostade 115, så det blev billigt för mig. :)
Sen var vi också hos mammas kusin en liten stund och fikade och så för att hon har fyllt 40.
Och nu har jag nyss duschat och ska börja måla på en ny tavla...:D
Sen kommer Emma hit och äter och vi ska titta lite på melodifestivalen och sen sticker vi hem till henne och kolla på en skräckis. :)

Ha en mysig fredag!
<3Gulligt värre...x)

Outfits


Gårdagens outfit ;)
Dagens outfit. :)


Which one's your favorite? ;)

Badat Noel idag...
Lillen...Noel just nu... så söt. xD<3

Gelénaglar!

 


Jag köpte ett gelénagel-kit förra helgen och idag så gjorde jag äntligen dem! Det tog ett par timmar, men det var det helt klart värt! Det var jättelätt att göra dem, det blev hur fint som helst och både känns och ser äkta ut!

För er som inte vet vad gelénaglar är, så har man nageltippar, som lösnaglar fast bara tipparna. Så limmar man på dem på naglarna och filar ner dem en bra bit (om man inte vill ha häxnaglar). Sedan så stryker man på ett tunt lager skulpteringsgel och efter det sprutar man en gång  med geleaktivator och när det är helt torrt så upprepar man proceduren 2 gånger till. Sedan är det bara att polera naglarna lite med poleringsfilen. Klart!Mina kommer från Depend och kosstade 159 kronor.

Vill ni ha fina, fräscha och naturliga naglar så måste ni testa detta!

Run the line..

Tjenare! :)
Jag kom nyligen hem från skolan och nu ska jag strax gå ut och springa lite.
Pussen
<3


Not only wacky hair day...

Tja. :)


Idag i skolan så var det "Wacky hairday", då alla i hela skolan ska ha knäppa frisyrer och den klass där flest personer har knasigt hår, vinner en tårta.
Dessutom hade vår klass bestämt att vi skulle ha vita skjortor på oss, så majoriteten av klassen hade det och det var verkligen speciellt, men på ett bra sätt. :P

Sedan, det här måste ni höra alltså, det är tusen gånger mer wacky än alla elevers wacky frisyrer tillsammans.
I skåprummet hade det luktat äckligt ett tag, men det är bredvid toaletterna, så vi tänkte väl att det var avloppet eller något....
Sen är det en tjej som har varit sjuk i några dagar (och det är under den tiden det har luktat pyton) och idag så var det någon som öppnade hennes skåp (det var inget lås på) och det var därifrån stanken kom. Någon, någon riktigt störd person måste det vara som inte har alla hästar hemma, har, hör och häpna: BAJSAT OCH KISSAT i hennes skåp!!!!!!
Asså, vem i herrans namn gör något sådant och ens kommer på tanken att göra något sånt!?!? Visst folk kan lista ut andras koder på deras kodlås och vissa kan sno saker från skåp, men inte bajsa!! Asså hör ni hur stört det låter. Vem fan går och bajsar i någons skåp!? Hela hennes loggbok var nerbajsad och nerkissad liksom...
Aja, riktigt synd om henne, men dagen har i alla fall varit rulig. Hade första street-dancelektionen idag också, så det var nice.

Nu tänkte jag avsluta med lite bilder från Wacky Hairday, men dem är inte mina, utan mina kompisarns, från facebook. ;)


Min dag

Hola! :)

Har ni haft en bra dag?

Min har varit det i alla fall. Först så vaknade jag och tänkte att vi hade först 2 timmar fysik och sedan 2 timmar matte (då jag skulle göra matteprov som jag missade när jag var sjuk), men sen när jag kom till skolan så fick jag en glad överraskning, för jag hade glömt bort att vi hade hemkunskap istället för fysik. Så vi bakade pizza där och så. :)
Sen var det ju matteprov, på algebra och funktioner, och det var svårt, det var det. Så jag får se hur det gick, får nog tillbaka det imorgon. Wish me luck....
Efter skolan så åkte jag och simmade lite och sen har jag inte gjort något särskillt.
Just nu sitter jag framför brasan och ska ta och göra svenskaläxan.

Puss&kram
<3Bilden är från nästan exakt 1 år sedan. :)

RSS 2.0