MyNewRoom -

Cozy morning 
Min minisemester börjar lida mot sitt slut, men att gå tillbaka till jobbet på söndag känns helt okej ändå. Dagen till ära har jag inte gjort speciellt mycket. Spenderade morgonen i sängen med en för ovanlighetens skull, väldigt gosig katt. Senare gick jag upp och åt lunch och åkte sedan till gymmet. Lyckades få till ett rätt bra armpass faktiskt, så det var kul. Har haft svårt att få till bra pass senaste tiden. Jag vet liksom inte hur jag ska träna längre pågrund av min rygg. Har dock fått svaren från min magnetröntgen nu, men förstår iprincip ingenting utav vad det betyder haha. Har tydligen konvex scolios, diskret dehydrering av disken L4-L5, flack medial diskbuktning gränsande till ett flackt och minimalt medialt diskbråck och minimal deformering av duralsäcken. Men ska boka ytterligare en tid hos sjukgymnasten så får hon förklara allt för mig haha. Men det är i allafall skönt att det visade någonting så att jag åtminstone vet vad som är fel och förhoppningsvis kan bli bättre. För jag börjar tröttna rejält på att bara träna utan mål. Men aja, jag får hoppas att det löser sig. :)

Crudo

 
 
 
 
 
 
Hejsvejs!
 
Semester denna vecka vilket är rätt så härligt, även om inte vädret är det bästa. Spenderat morgonen på gymmet där jag körde plyometrisk benträning, sedan övningskörde jag till Norrtälje med mamma där vi åt lunch på favoriten Ett Glas, kollade runt i lite affärer, åt kulglass vid ån och sedan körde jag tillbaka hem. Väl hemma var vi sugna på sallad så gjorde en sallad jag ätit på Vapiano för inte så länge sedan. Crudo heter den och innehåller isbergssallad, rucola, babyspenat, balsamicodressing och är toppad med gorgonzola, färska jordgubbar, valnötter och prosciutto crudo. Sedan valde jag även att ha lite honung på. Vart i vilket fall som helst riktigt fräscht, somrigt och gott. Imorgon ska jag träna, träffa mormor som är på besök från Bollnäs och så får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.
 

Ett steg i taget

 
Senaste dagarna har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Min mage förstör återigen livet för mig, så sedan i söndags har det enda jag gjort varit att försöka ta mig igenom dagarna och bara vänta på att det ska bli bättre. Men varje när de här perioderna kommer är det lika svårt för mig att komma tillbaka till ett "normalt" liv. För jag hamnar liksom i ett mentalt fängelse som är oerhört svårt att komma ur. Rädslan är helt enkel för stark. Men idag har jag i allafall legat ute och solat och cyklat ner till affären och köpt mat. Låter som helt obetydliga ting, men efter att jag mått dåligt är det en utmaning. Och imorgon ska jag upp tidigt och åka och göra en magnetrönten på min ländrygg. Så jag hoppas verkligen att de hittar någonting nu, för jag vet ju att något är fel och har haft ont så himla länge nu... Och efter det blir det antaligen lite sol och bad med Saga innan jag ska jobba natt, 21-06 står på schemat. Och har typ inte jobbat på nästan en vecka nu, så jag är riktigt nervös för det, men jag måste börja någon gång igen, annars kommer jag aldrig komma ur det här fängelset jag har suttit mig själv i. 

En dag
RSS 2.0