MyNewRoom -

2 days to go..

Känns som att jag alltid lyckas bli sjuk när jag verkligen inte vill. För nu är jag återigen förkyld och studenten är om 2 dagar. Känns ju bra. Nej men får ta och vila så mycket jag bara kan ikväll och imorgon. Men det är bara att bita ihop på studentdagen, så får jag väl bli ännu sjukare dagen efter om det ska vara så. Ska ta och titta på säsongsavslutningen av Grey's nu och äta kaseinpudding innan det blir sängen. Så lägger jag in lite bilder från häromdagen när vi hade studentfotografering. Dessa bilder är dock de vi tog själva och det var så himla kallt ute just då så det hann inte bli så jättemånga bilder, Men ändå!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen

 
 
 
Idag var vår absolut sista dag i skolan någonsin. Och det enda vi hade var studentfotografering och sen satt vi och sålde biljetter till sllutskivan, åt en sista lunch och gick runt i hela skolan och pratade minnen. Vi har fått våra slutbetyg, våra passerkort har slutat att fungera och vi ska bara gå ut genom skolans dörrar en enda gång till, nedför trappan under utspringet. Det är så sjukt att jag faktiskt inte riktigt fattat det än. Jag är så redo och läntar som tusan till att ta studenten, men samtidigt är jag inte det och önskar att det var den 16:de augusti år 2011 igen och vi precis gått uppför den där trappan. Har så sjult mycket minnen från de här tre åren och de varit både de bästa och de värsta åren i mitt liv, men en sak är säker att när jag står på den där trappan om 5 dagar kommer jag inte kunna hålla tårarna tillbaka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett fåtal bilder från 1:an och 2:an...:)
 
 

Student, jobb och massa dans!

 
Shit vad mycket det har varit senaste tiden alltså! Efter en himla massa dansshower så var dock den elfte och sista idag. Både skönt och lite sorgligt. Sen nu på kvällen var jag på donken också för min andra utbildning, så fick stå i kassan och sådär, vilket faktiskt var riktigt kul, men svårt! Hände väl som tur var inga större katastrofer. Råkade tappa en peng i en glass haha, men det var nog det största misstaget. Och imorgon är jag ledig, så ska sola sola sola för att försöka få så mycket färg som möjligt till den vita studentklänningen och så blir det en benpass på gymmet och sedan jobb på kvällen. Har endast två dagar kvar i skolan nu och sedan är det studenten. Är så jävla sjukt så det går inte ens att beskriva.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dansa. Pausa.

 
 
Haft fullt upp även denna vecka med skola, träning och dansrep. Och imorgon börjar showerna. Så det är 2 shower imorgon, 2 på söndag och sen 1 på tisdag, onsdag, torsdag och fredag, 2 på lördag och sen sista på söndag. Och vi måste vara på teatern 2 timmar (imorgon 3 timmar) innan varje show börjar, så medans resten av Sverige spenderar tiden ute i solen kommer jag vara inne i en mörk teater. Lite surt att det blev så, men är faktiskt riktigt taggad inför showerna, ska bli jättekul! Ska vara där färdigsminkad och allt halv 11 imorgon så ska bara ta och kolla lite gossip girl innan jag tänkte gå och lägga mig. Förövrigt så var jag ledig idag så har spenderat den största delen av dagen ute i solen och sen har jag även lyckats skriva klart en tenta. Så nu har jag bara en enda uppgift kvar. Hur sjukt är inte det! En uppgift och sen nada. Inget mer plugg. SÅ himla konstigt eftersom jag gått i skolan så länge jag kan minnas. 17 dagar kvar tills jag står i min vita klänning och mössa på skoltrappan med en hel framtid framför mig. Shit.
 
 

Mössorna på!

Har haft fullt upp den senaste veckan så därför jag inte skrivit något!
 
Förra torsdagen till söndagen var jag i Lillsved på Värmdö med Friskis & Svettis på "Ettan", som är den första utbildningen för att bli individuell tränare. Den andra är i augusti. Och det var verkligen 4 fullproppade dagar. Teori varvades med praktik och en himla massa fika och vi gick igenom alltifrån Friskis & Svettid historia, träningsfysiologi, muskler, musik, rörlighetsträning, kondition, styrka, träning & musik, uppbyggnad och återhämtning och en himla massa annat. Riktigt roligt var det i alla fall, men det var skönt att komma hem sen och vila upp sig!
 
Sedan igår var det 30 maj och Valborg vilket för landets alla treor innebar mösspåtagning! Så vår skola åkte in till statshuset och åt lunch på Statshuskällaren. Sedan vid 18 samlades vi på TGI på stureplan och åt middag och drack drinkar innan vi drog vidare till Wooken och sedan Sommar där vi spenderade kanske 30 minuter i kyla och regn i en sjukt lång kö innan några av oss tillslut istället åkte till en hemmafest i Näsbypark som var ytterst speciell. Men som helhet var det en riktigt bra dag och jag är så tacksam över att ha den klass jag har. Helt underbar! Jag lägger in några bilder från gårdagens mösspåtagning som är tagna av Elin Jansson i min klass.
 
Puss och kram och hoppas att ni också hade en himlans bra Valborg! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0