MyNewRoom -

Cypern i bilder- del I

Hejsan hejsan, de va ett tag sen!
 
Har haft fullt upp med en massa jobb, träning, träningskurs- och plugg, bilkörning och annat. Och dagen idag spenderades på jobbet och gymmet. Jobbade bara 4 timmar idag, fick vara i driven hela dagen (min favorit haha) och jobbade med roliga människor så det va riktigt kul idag faktiskt! Sedan lyckades jag få till ett himlans bra axel- och magpass också vilket var roligt eftersom att jag inte alls har ffått till passen på senare tid. Vart sjuk en jädra massa också. 
 
Imorgon blir det återigen 4 timmars jobb och sen får vi se om jag lyckas få till ett träningspass efteråt eller inte. Mitt vanliga gym är nämligen stängt hela helgen, så hoppas det funkar att träna på ett annat. Sedan på kvällen blir det kräftskiva och på söndag jobb hela dagen. Det är väl så det ser ut at the moment. Bjussar på lite bilder från Cypern också. Kommer dock lägga in fler, men detta var vad jag orkade åstadkomma denna kväll.
 
Puss & kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time no seen

 
 
Hej va längesedan de va jag skrev här! Kanske är på tiden att jag säger några ord.
 
Under dessa veckor då ni inte hört av mig något här har jag jobbat en hel del, tränat en hel del, varit på Cypern en vecka med familjen, gjort en ombre i mitt hår och varit med lite kompisar och killen min. Veckan på Cypern var jättehärlig med fint väder osv men en vecka var alldeles lagom och det var himlans skönt att komma hem igen också. Efter Cypern har de dock vart dåligt med träning. Hann med ett gympass innan jag blev förkyld, sen hann jag va helt frisk och träna i 1 dag innan jag fick ont i halsen igen. Denna gång tror jag dock att det är halsfluss igen, något jag haft alldeles för ofta senaste halvåret, närmare bestämt typ 4 gånger, vilket suger så obeskrivligt mycket och förstör min träning gång på gång på gång. Så funderar på att slå en pling till fabror doktorn på måndag och se om jag har tillräckligt mycket problem för att få operera bort dem...
 
Förövrigt har jag nu efter ca 5 månader övergett deffen för att nu välkomna en mer innehållsrik och inte lika strikt kosthållning. Kommer bli mentalt jobbigt att medvetet bli tjockare, men man kan inte konstant äta så strikt som jag gjort och de närmsta månaderna vill jag fokusera på att verkligen bygga mer muskler och då måste jag våga äta mer. Mycket mer än jag gjorde senaste gången jag gjorde så. Kan dock inte gå all in för det än eftersom att jag inte kan träna för att jag är sjuk, för då skulle allt bara bli fett och inte muskler... Har sista kursen i min individuellatränarutbildning nu på onsdag-söndag också så då är det viktigt att jag är frisk. Så juste, de har jag också hållt på och plugga inför. Men okej, nu ska jag ta och avrunda här. Lägger in bilder från Cypern nån dag när jag har ork och lust för det.
 
Kramar så länge <3
 
 

RSS 2.0