MyNewRoom -

Mirror on the wall

 
Känner mig typ bra i halsen nu så hade tänkt träna imorgon och jag är så otroligt taggad på det! Rygg, axlar och biceps blir det, mitt favoritpass! Men nu plugg och sen blir det en tidig kväll. Tänkte eventuellt gå ut med några kompisar men vill inte riskera att få ont i halsen igen så jag skiter i det och satsar på träningen imorgon istället. Puss & kraam!
 

High hopes

 
Har fått lite halvont i halsen igen vilket är så sjukt segt! Hade ju tänkt träna idag och imorgon och gå ut på lördag, men vi får se hur det blir med det. Har druckit massa grönt te med ingefära och ska gå och lägga mig strax så jag hoppas hoppas hoppas att jag slipper ännu en förkylning om jag bara vilar lite. Men det är åtminstone fredag imorgon och det är i alla fall himla skönt! 

Chapter 2 of 365

Gott nytt år på er!
Har spenderat största delen av dagen i bilen men nu är vi framme i fjällen där vi ska vara tills på måndag. Fick en snowboard i julklapp också så det ska bli kul att få testa den imorgon. Förövrigt så var det en himla mysig och rolig nyårsafton som spenderades hemma hos Sofia med några till kompisar, 3-rätters, drinkar och annat skoj. Lyckat var det i alla fall! Nu ska jag ta och titta lite på Grey's Anatomy som vanligt och sen blir det sova så att jag orkar med en dag i backen. Puss & kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(det ska stå 2014, men det var inte det lättaste att lyckas med kan jag säga..)
 
 
 

RSS 2.0