MyNewRoom -

Holiday

snart så...
 
Efter många veckor och dagar med jobb har jag nu semester i 13 dagar och på fredag ska jag åka till Cypern med familjen, vilket ska bli otroligt skönt! Efter flera veckor med massa jobb och styrketräning 5-6 gånger/veckan ska det bli underbart med sol och bad och att bara ta det lugnt. Tänkte låta kroppen vila från träning hela veckan faktiskt. Kanske tar några powerwalks, men ingen styrketräning. Ska eventuellt ta mig iväg till gymmet imorgon för ett benpass, men är rätt trött och sliten i kroppen efter flera träningsdagar i rad nu. Har dessutom jobbat sent och sovit för lite de senaste dagarna, så ikväll blir det bara att titta på gossip girl och äta vattenmelon och sen tidig sänggång. 
 
Puss & kram!

Oh my!

 
 
Oh my vilken jobbdag! 9 timmar och både lunch- och middagsrush. Det är roligt, men väldigt väldigt stressigt och man får ta en hel del kritik och sura toner, något som inte är en av mina starkaste sidor. Så efter att ha jobbat 11-20 ska jag nu bara ta och titta på ett avsnitt av Gossip girl och sedan ta och sova. Ska träna imorgon bland annat och sen är det jobb igen, 8 timmar, 17-01. Men snart har jag typ 11 dagar ledigt så det är bara att kriga. Och för att inlägget inte ska bli alltför tråkigt slänger jag in en bild från ett axelpass för en vecka sedan, för det är axlar som ska mosas imorgon nämligen. Längtar!

Freshii

 

Idag förvånade jag mig själv genom att gå upp innan klockan var halv 10 (jaa det är tidigt, okej?) och sen spenderade jag någon timme med mamma i TäbyC och kollade på lite saker. Följde bland annat med mamma in på Odd Molly och råkade hitta en superfin kofta på deras 50% rea som jag slog till på. Så avslutade vi med nyttig lunch på nyöppnade Freshii, där vi beställde största och godaste salladerna någonsin! Efter det åkte jag som vanligt till gymmet. Rygg och biceps stod på schemat, men hade fortfarande träningsvärk i ryggen sen sist och var rätt trött och sliten efter att inte haft en vilodag från gymmet på ett tag, så det blev inget vidare pass faktiskt. Ska köra baksida lår och rumpa imorgon, så hoppas att jag har mer energi och ork då. Därför blev det en lugn kväll med grillat till middag och nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Gossip girl och äta upp mitt senaste påfund. Choklad-kaseinpudding toppat med äggvitefluff, jordgubbar och kokos. Behöver jag ens förklara hur gott det var(!!). Så blir det som sagt gymmet imorgon, sen sol och bad med Hanna och några timmars jobb på kvällen.

Puss & kraaaam!


Too tired to function

Längesedan jag skrev här, som vanligt alltså haha. Men dagarna går undan, även fast jag gör iprincip samma sak varje dag: jobbar och tränar. Men det är ju ändå skitväder och eftersom att jag inte har skola sen och kan göra vad jag vill (iprincip) vill jag tjäna ihop pengar så att jag har möjlighet till det också. Jag var dock himla korkad när jag bokade mina jobbpass. För igår tränade jag ben på gymmet och åkte direkt till jobbet efter det och jobbde 16-23.30. Och när jag kom hem var jag för pigg för att sova så somnade typ halv 3 och var tillbaka på jobbet 10 imorse. Så de va sega 5 timmar med många gäspningar innan jag slutade och åkte ännu en gång till gymmet med Emma för ett bröstpass. Sen åkte vi till Täby och käkade middag och gick på bio med mammorna. Så nu är jag rätt trött om jag säger så, så ska ta och hoppa i säng snabbt som attan. Ska träffa Sofia på gymmet 11 imorgon och sen även gå på riskettan på kvällen. 
 
Och ja det är väl de jag har att säga just nu och ja, jag är alldeles för trött för att bry mig om att lägga in en bild i dethär inlägget- även fast jag vet att det blir 100 gånger tråkigare utan. :)

RSS 2.0