MyNewRoom -

Höstloooov!

 

 
Idag avslutades dagen innan höstlovet med skolans årliga spökboll. Vår klass gjorde en enorm förbättring mot förra året. Nu vann vi två av tre matcher, förra året vann vi bara en- på walk over. Men vi vann även utklädnadspriset, yeay! Vi var snabba. Och det var vi verkligen, fast ni kanske inte ser hur snabba vi var, vi var helt enkelt för snabba! ;)

Snow

bild från fotolektionen i måndags
 
 
Förlåt för utebliven uppdateringen men veckan har som sagt varit otroligt fullpackad. Men nu är det bara en dag kvar, eller en halv rättare sagt, för på eftermiddagen är det skolans årliga spookball-turnering. Vår klass ska klä ut oss till snabba, kommer vara en oerhört rolig syn. Sen har jag självklart gått och blivit sjuk såhär lagom till lovet. Men bra på sätt och viss för jag har haft halvont i halsen av och till sen skolan började vilket gjort att jag inte kunnat springa som jag velat och sådär, så det är i alla fall bra att jag blir sjuk på riktigt och sedan helt frisk (förhoppningsvis)! Men nu ska jag ta och fixa klart en pytteliten skolgrej tills imorgon och sen blir det sängen fort som attan och hoppas på att jag inte är för sjuk imorgon bara.
 
Puss och kram! <3

Färska jordgubbar!

Go morron! :)
 

En vecka kvar nu innan höstlovet! Känns helt underbart, men otroligt hektiskt eftersom vi har tonvis med skolarbete att göra. Aja, tur att måndagsmornarna är lugna i allafall. Blev färska jordgubbar till frukosten idag för det fanns jättebilliga i affären, så blev jätteglad eftersom jag verkligen saknat jordgubbar!  Aja, nu måste jag skynda mig. Ha en bra dag! :)
 
 
 

Fuck this shit

 
Kom precis hem från dansen och vill bara gå och lägga mig, men måste skriva en spanska-sammanfattning som jag inte han klart med innan. Love life <3

Flake

 
Hej dålig web-cambild!
 

Har fortfarande ont i huvudet men sitter just nu och gör en psykologigrej till nästa vecka och en key-note inför en debattsak på samhällskunskapen imorgon. Men jag tänkte börja avsluta alldeles strax och gå och göra en mango, apelsin och jordgubbssmoothie tills imorgon. Intresseklubben antecknar, jag vet... Aja, nu ska jag fortsätta med studierna. Puss på er!<3

One night only

 
Hej på er!
 
Jag vet att jag inte skrivit på ett par dagar och jag har inte heller någon ursäkt förutom att jag varit brutalt trött. Och det är jag fortfarande i och för sig och har huvudvärk som inte vill ge med sig. Kände mig även förut som om jag skulle bli förkyld men jag verkar inte bli det, men jag har haft pyttelite ont i halsen då och då sen skolan började men aldrig blivit sjuk trots att alla andra vairt det. Och det låter säkert konstigt, men jag vill verkligen bli förkyld så att jag kan bli helt frisk och inte gå runt och ha känna mig minisjuk titt som tätt, men det känns som att jag inte kan bli förkyld för tillfället. Aja, nu ska jag gå ner och ta ett äpple och sen försöka gå och lägga mig i tid och hoppas på att huvudet gör mindre ont i morgon.
 
Puss och kram!

Dancing is a perpendicular expression of a horizontal desire

Den här långa tisdagen innehållande bl.a. 3-timmars provskrivning i psykologi börjar äntligen lida mot sitt slut och det känns sjukt skönt! Jag kom nyss hem från en löprunda runt sjön (6 km andra gången gillt, milen börjar närma sig!) och har precis käkat en sallad. Så jag ska ta och gå upp och duscha och sen måste jag skriva klart och plugga in ett engelskatal om dans till imorgon, yeay! 
Ha en härlig kväll allesammans, kram! <3
 
 
 
 
 
 
 
Bjussar på 3 bilder från gårdagens fotolektion!

Sunshine

God morgon! 

Idag börjar jag som vanligt efter 12, så passade på att ha mysfrukost! :)
 
 
 
 

Slut på ledigheten ännu en gång

Bästa avslutet på helgen- fruktsallad med vaniljkesella och Pretty little liars. <3


Gudomliga vaniljplättar!

Ledig idag! Det är nämligen checkpointdag och jag är i fas i allt, så då är man ledig. :) Fast jag tänkte faktiskt åka dit en stund ändå och gå på mattestugan för vi har matteprov imorgon...  Men det blev iallafall en lugn och skön morgon/förmiddag. Hade tänkt  gå ut och springa också men när jag vaknade spöregnade det (och gör fortfarande) så jag struntade i det, vill inte bli kall och blöt heller så att jag blir förkyld. Men jag ska ändå göra yoga ikväll, så nöjde mig med situps och annan mag-styrka. 
     Och nu sitter jag och äter lunch. Gjorde min nya favorit, vaniljplättar med hemmagjord bärsylt och lättkvarg. Nyttiga dessutom! Gjorda på bland annat grahamsmjöl, lättkeso och stevia. Men åh så underbara! Vill ni kolla in receptet så finns det här!
Puss & kram!
 
 
 
 

RSS 2.0