MyNewRoom -

Imorgon kan man säga att imorgon är det fredag!

sommar och skolfritt vore inte helt fel just nu...
 
Hur mycket träningsabstinens är det ens möjligt att ha? Ska man inte tycka att det är rätt jobbigt att vara tvungen att åka till gymmet och mest längta till känslan efteråt? Jag är tydligen helt tvärtom. Vill mest träna hela tiden och håller just nu på att dö av längtan av att få lyfta vikter. Tur att jag kunde gå på baletten idag i alla fall, det lindrade abstinensen en aning. Haha herregud, jag låter typ som en drogberoende just nu. Aja, har försökt plugga lite filosofi inför provet imorgon men texterna är seriöst helt obegripliga och läraren har varit borta i princip varje lektion så han har aldrig förklarat det här momentet för oss. Ni kan ju bara tänka er att läsa om meningen med livet och existensialismen i filosofisk anda. Det är som att stoppa in hjärnan i en torktumlare. Seriöst. Äsch, jag tar och tittar på Grey's Anatomy istället och ger filosofin en sista chans imorgon, vi har sovmorgon som tur är, annars hade jag fått sitta med filosofihelvetet hela kvällen. Anyway, godnatt!

Unconditionally

 
Börjar äntligen ta och känna mig frisk från den här förkylningen så hade antaligen tänkt gå på baletten imorgon i alla fall, så får jag se hur jag gör med dansen på torsdag men sen blir det förhoppningsvis gym på fredag. Min träningsabstinens just nu är obeskrivlig haha. I alla fall så har jag pluggat lite filosofi och nu tänkte jag äta äppelklyftor med jordnötssmör, dricka te och titta på några avsnitt av Elsas värld. Puss!

Fitness motivation

 
 
Om jag inte får träna själv kan jag i alla fall kolla på andra som tränar! :P

Awkward

 
 
 
Satt ute på altanen i solen en timme för att få lite D-vitamin och lyssnade på podcasts men annars är det i sängen med tentan jag spenderat största delen av dagen. Suger verkligen att vara sjuk! Nu är jag i alla fall klar med den och hade tänkt börja på en annan pluggrej, men känner mig verkligen inte speciellt pigg så det blir att kolla på de senaste avsnitten av Awkward istället.
 
 
 
 

221113

 
 
Typ lyckats bli förkyld igen på nått underligt vänster vilket suger obeskrivligt mycket. Var så arg när jag vaknade imorse eftersom det förstör träningen så himla mycket... Men det finns inte så mycket att göra åt det, blir en riktigt tidig kväll så att jag blir frisk så fort som möjligt. Kram på er!
 

Låtsas som det regnar

bild från Hannas middag för drygt 2 veckor sedan och ja jag har random bilder, lev med det. ;)
 
Var på gymmet alldeles för länge idag... tänker inte ens säga hur länge jag var där för det är bara pinsamt, men det var nog nytt rekord. Körde i alla fall rygg, axlar och biceps och testade på vanliga marklyft för första gången. Lyckades till och med köra några reps på 50 kg och för att aldrig ha kört marklyft förut tycker jag det var rätt bra i alla fall. Och förutom att spendera alldeles för många timmar på gymmet har jag försökt och till och med lyckats att skriva lite på en litteraturvetenskaplig uppsats vars deadline är på söndag. Men det kommer ändå sluta med att jag sitter uppe till 23.59 på söndag kväll och skriver- som vanligt...:P

Svar på kommentar!

"vart gymmar du? är det bra?"
 
Svar: Förlåt för ett oacceptabelt sent svar, glömde helt bort att svara! Förlåt! I alla fall så gymmar jag på Friskis & svettis i Näsbypark. Och ja jag tycker att det är jättebra! Lite litet kanske, men gillar stämningen och så finns det fler rum som man kan vara i och träna som inte är "huvudgymmet" liksom. Sen så har jag väldigt bra schema så slutar ofta skolan väldigt tidigt och kan därför träna på tider då det nästan är tomt i gymmet vilket är jätteskönt. För på kvällarna kan det vara ganska mycket folk. Men som svar på din fråga, ja jag tycker det är bra haha. :)

171113

 
bild från någon vecka sedan & snälla ignorera mitt ansikte haha
 
Oj vad bra jag är på att blogga! Anyway, helgen har i alla fall varit braa. Kort sammanfattat så var det utgång i fredags. Konstigaste klubben ever och sjukaste kvällen på länge. IKEA med mamma i lördags och sen bara mysdag. Och idag spenderade jag alldeles för mycket tid på gymmet och sen hade jag dans som vanligt på kvällen. Och det var legday för mig idag och det gick faktiskt rätt bra och körde raka marklyft för första gången och det var sjukt roligt haha. Så längtar faktiskt till nästa legday så jag får köra dem igen haha. Var ett tag sedan jag delade med mig av ett pass så tänkte skriva dagens workout routine. ;)
 
 
Workout routine- ben och rumpa
 

Squats- 30 kg/ 32,5 kg/ 32,5 kg/ 32,5 kg/ 30 kg
Raka marklyft- 40 kg/ 40kg/ 30 kg x 8 (körde mångs set för att få in tekniken (och för att det var så roligt haha) )
Bulgariska utfall- 10 st/ 10st/ 12st per sida (8 kg hantel i varje hand)
Benpress- 115 kg/ 125 kg/ 127,5 kg/ 130 kg/ 132,5 kg
Stående kabelspark- 11,25 kg x 6 per ben
Leg extensions- 50 kg/ 55 kg/ 55 kg/ 55kg/ 57,5 kg/ 57,5 kg
Stående tåhävningar med vikt- 60 kg + stången x 5
Sittande tåhävningar- 17,5 kg/sida x 3

Allt för hälsan

 
Åh, "Allt för hälsan"-mässan var så himla bra! Mycket roligare än jag hade tänkt mig! Så för er hälso- och träningsnördar som jag så rekomenderar jag starkt att ni går på den nästa år i alla fall, eller på fitnessfestivalen i Göteborg. Åh, hade jag bott där hade jag så gått på den! 
   Sen på kvällen samma dag så var jag med Emma och Saga och bara hade en mysig tjejkväll! Och idag har jag varit på gymmet, pluggat och så kom jag nyss hem från dansen och jag är riktigt trött så ska ta och hoppa i säng alldeles strax. Nattinatti. <3

Progress pic

 
Ber om ursäkt för den usla kvalitén på bilden till höger men här är i alla fall en liten progress pic. Tycker ändå att jag fått liiiite mer muskler för att bara vara två månader mellan bilderna. Eller vad säger ni?

Cause every hello ends in a goodbye

oerhört högkvalitativ och charmig bild från gårddagen då vi satt och skrev filosofitenta i 4 timmar...
 
Sorrysorry för att jag inte skrivit någonting! Har haft en hel massa del i skolan och sen träning och dans så har helt enkelt inte hunnit. Sitter och pluggar nu också så det är lite segt, men jag har massa till nästa vecka så jag är illa tvungen... Men hann i alla fall vara på gymmet i 3 timmar efter skolan och köra rygg, axlar och biceps så det va tuuur. Dock måste jag verkligen försöka börja vara på gymmet kortare tid. 2 timmar max åt gången haha. Dock vart inte passet idag jättebra för kände mig inte riktigt på topp utan var rätt seg och varm och sådär så tänkte gå och lägga mig snart. Vill absolut inte bli sjuk så tänkte förebygga med massa sömn. Förutom att plugga imorgon har vi också planerat att åka till tränings- och hälsomässan i Älvsjö en liten stund. Är ju tvungen liksom haha. Men nu ska jag ta och plugga en liten stund till och käka min kvarg innan jag släcker för idag. Kram kram. :)  

18 18 18

Världens finaste Hanna fyller äntligen 18 idag, graaattis!!<3 Så igår hade hon en middag hemma hos sig innan vi drog ut. Så det var himlans roligt, både middagen och utgången. Gick dock och la mig vid typ halv 5 så är rätt trött idag och tänkte därför spendera dagen i sängen. Kanske orkar plugga lite men det får vi se. Lägger upp några bilder från middagen. :)
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0