MyNewRoom -

You.. you need to bite me

Jag sitter här och försöker skriva historia (visst är jag vitsig?;P) men det är helt j*vla omöjligt !! Kan inte koncentrera mig för 5 öre, undrar hur detta kommer sluta...

Today's quote


Twilight fan-event, interview

Åååh vad de är underbara, det går ju bara inte att inte älska Rob..!!<3

Let me sign

Hejjhopp lilla sockertopp!

Jag ska ta och plugga lite (massa) historia nu, måste skriva en hemtenta om medeltiden...
Men sen lägger jag in lite bilder från mysdagen igår och sådär. Puss på er!<3

Twilight fan-event!!!

Heeejsan! :D

Dålig uppdatering igår, men vi var ju på TWILIGHT FAN-EVENT!!!
Så sjukt coolt att se dem på riktigt! DOck hade vi ju läktarplatser (visserligen bra) men när de var där nere på röda mattan och skrev autografer och tog kort med alla fans så ville man ju inget annat än vara där nere... Men riktigt coolt ändå!
Så hade vi ju spookeball på skolan också på eftermiddagen och det var najs, men vi förlorade alla matcher och det var väldigt lerigt. Men annars kul. :)
Och nu ska jag äta lite lunch och sen bär det av till Djurgården med mamma, Emma och hennes mamma för en höstpromenad i det vackra vädret.

Ha en underbar dag allihopa!!


Ninja-power!

2 cooooola ninjor redo för sp00kball! ;D hihi

I'd pull a sunshine story in a pouring rain

Lång skoldag som vanligt idag då och den var helt okej tills vi blev i lurade en kaka med massa konstiga saker i och massa gamla ingredienser. Sen dess har jag mått illa och haft ont i magen, kakskiten gjorde ju inte underverk för fobin direkt. Och jag hade tänkt plugga historia och matte när jag kom hem, men det kunde jag inte...

Imorgon är det spookeball på skolan på eftermiddagen och vår klass ska klä ut oss till ninjor. Sen blir det hovet och Twilight fan event! :D
Så jag hoppas verkligen att jag mår bättre då, kommer inte klara allt annars..
Men nu ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött.
Kram<3




Come on get higher

Skola, audition och dans idag. Sen har jag självklart tittat på Grey's och sedan gjort en jädrans massa glosor... och jag måste gå upp halv sju imorgon, så jag måste verkligen skynda mig i säng nu.
Puss och godnatt!
<3


Från älskade we heart it. ;)

Off to school now!


Ibland kan jag faktiskt vara disciplinerad

Måste bara skryta lite om att jag har vairt väldigt fokuserad idag, är rätt stolt faktiskt. Och då pratar jag alltså om skolarbete. Och skola från 9 till 15.25 men jag stannade kvar till 17 för att gå på "science support" och jobba matte och sen när jag kom hem fortsatte jag att jobba matte, till klockan 21, med undantag för att äta. Och imorgon börjar vi fem i ett, men jag tänkte gå upp vid 8 tror jag och plugga innan. Veckan är i och för sig rätt lugn, men efter höstlovet har vi hur mycket som helst, så jag har att göra kan man säga.
Sen efter skolan imorgon är det nån slags audition typ för två filmer som vi ska gå på och sen har jag dans. :)
Men nu ska jag gå och lägga mig, är trööött.
Hugsies (fråga inte var jag fick det ifrån..)
:)<3




Me and garfield :)


Reality leaves a lot to the imagination

Hoppas att det inte gör nått att jag lånade ditt citat Olivia, det är ju så himla fint!

Och om ni inte förstod det så är alltså det här de närbilder jag tog härom dagen.;)

Klädkod 24/10

Detta hade jag på mig idag.

Jeans: Hollister
Tröja: Ralph Lauren (en av sakerna från mormor;))
Armband: Gina Tricot


The last song

En vecka kvar nu bara då, sen är det looov! :D
Men iallafall så har helgen varit väldigt chill. Igår gjorde jag seriöst ingenting. Gick ut och sprang och badade Noel. Och juste jag kollade på en film också- The Last Song, så himla underbar film! En aning pinsamt att erkänna kanske, men Miley Cyrus är faktiskt en riktigt bra skådespelerska och sångerska!
Sen idag har jag varit ute och fotat en massa närbilder på blommor och grejs, som jag kanske laddar upp en del av imorgon om jag orkar. Sen har jag suttit ute på balkongen och ritat och lyssnat på musikk och haft spa-mys as you already know. Sen har jag målat naglarna och även fått massa jättefina saker från mormor från USA. Guess if I'm happy..!! :)
Och nu funderar jag på om jag ska ta och titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars eller gå och lägga mig... vi börjar ju 11.10 imorgon men jag måste säga att det sista alternativet känns mest lockande.
Anyway, hoppas ni får en grym vecka!
Fierce and love
<3




Spa-mys!


Quote- special

"I'm sugar, spice & everything nice, but if you want to mess with me, you better think twice."

"There are two reasons people don't talk about something. Either it means nothing, or it means everything."
"It's gonna be ok.".. "Yeah..because it's not happening to you."
"Roses are red. Violets are blue. Faces like yours belong to the zoo. Don't be mad, I'll be there too, not in the cage but laughing at you."
"When I see someone walking by me at night, I assume theyre going to kill me."
"The only people you need in your life are the ones that prove they need you in theirs."
"What did the letter O say to Q? Dude, your dick is hanging out!"
"I hate when I talk to someone every single day... then all of a sudden it just stops..."
"The rain falls because the clouds can no longer handle the weight, and tears fall because the heart can no longer handle the pain ."
"When is the best time to tell someone you love em' ? ' "Before someone else does "
"It's sorta like I gave you the key to my heart and you lost it. And I kept making copies because I wanted to let you in."
"You gotta be real special for me to stay up real late just to text you."
"I wonder what the person i'm going to marry is doing right now..."
"You be the gun. Let love be the bullet. I am your target. So cock it and pull it."
 It's hard to forget someone who's given you so much to remember...

Rest in peace

Muammar Gaddafi är alltså död nu då. Äntligen tycker nog de flesta. Själv vet jag inte riktigt vad jag anser om saken. Jag skulle hellre sett att han hamnade i fängelse.
För så som han blev dödad idag förtjänar ingen människa att dö på. Att släpa ut någon som gömmer sig i ett litet betongrör i marken och sedan bara skjuta ihjäl honom, det är inte mänskligt! Han borde blivit tagen av polis istället, satt i häkte och få en rättvis rättegång, precis som vem som helst. För trots allt han har gjort så är han bara människa. Och tänk på hans familj, hans barn... detta är inte rättvis mot dem på något sätt! Och att fota honom död och blodig och lägga upp på internet... låt honom bara va och vila i frid.
För man kan inte lära människor att inte döda genom att- just det, döda.

Today's quote

People say everything happens for a reason. So when I punch you in the face, remember I have a reason.

You gotta keep your head up

Nu har jag kollat på Grey's och ätit Ben & Jerry's Caramel Chew Chew (obligatoriskt;)), övat in 35 engelskaglosor och 10 spanskameningar tills imorgon. Sen har vi även ett slags "diskussions-prov" på engelska imorgon, men jag lyckades glömma boken i skolan, men det är inte så mycket jag behöver kolla på så det gör jag imorgon bitti, innan engelskan. Men just det provet är väldigt viktigt för mig eftersom jag har extremt höga krav på mig själv när det gäller engelskan. Jag måste verkligen ha ett A i slutbetyg i engelska 5 annars vet jag icke vad jag gör...!!
Men nu måste jag skynda i säng för jag är svintrött och har en lååång dag framför mig imorgon.
Sleep tight, looove.
<3

Höstmys

Nu blir det att bara sitta och mysa inne med en stickning, vara lagom tantig, lyssna på musik och beundra regnvädret utanför fönstret. Älska hösten!<3


Dresscode 19/10


Rainy season

Heey, det har varit dålig update jag vet. Men jag har pluggat till ett prov i naturkunskap som vi har idag. Vi börjar ju dock 12.55 idag så har hunnit plugga nu på förmiddagen också, så jag ska fortsätta med det nu. Så uppdaterar jag mer ikväll.

Men här är i allafall ett grymt album som jag precis hittade, enjoy! ;)

Today's quote

I die a little inside every time I see an old person alone at a restaurant.

När katten är borta...

Ibland undrar man asså...
Jag var inne på mitt rum när brorsan kommer och säger att Noel inte är på balkongen. Han hade nämligen släppt ut honom där och sedan stängt dörren. Så jag gick och tittade jag med och sant som han sagt så var han inte där. Då blev man genast lite orolig och tänkte att han kanske hade ramlat ner eller klättrat upp på taket. Så vi går ut och tittar runt hela huset man han syns inte till nån stans. Varken på marken eller på taket. Jag går då in igen och letar inne ifall det är så att han faktiskt är inne och Edvin bara glömt bort att han tagit in honom. Men ingen Noel någonstans...
Pappa och brorsan tar fram ficklampor och jag går och öppnar ytterdörren för att återigen titta efter om jag ser honom. Och helt plötsligt bara sitter han där utanför och vill in. Man bara "var f*n har du varit!?". Han mådde dock prima och de ända spåren av att det var nått han hittat på, var en lortig, bajsluktande baktas och en lite lerig nos.

Ibland undrar man asså, vad katter gör när dem är borta....



Got a secret can you keep it?

Det är helt otroligt, men läxförhöret på religionsbegreppen gick bra och talet likaså. Fick B! :D Så rätt nöjd ändå, det var ju trots allt vårt första "riktiga" tal.

Sen hade jag tänkt göra matte när jag kom hem, men så blev det inte utan jag larvade omkring och dansade istället.. självdisciplinen är bra...;P Men jag ska faktiskt plugga imorgon iallafall och så ska jag äntligen träna också! Var ett tag sen sist eftersom jag varit sjuk. Och som de flesta säkert nämnt- det var väldigt vad idolerna tappade texterna idag! Det har liksom typ aldrig hänt i fredagsfinalerna de föregående 5(?) åren och nu händer det 3(?) gånger på samma kväll. Weird... men stort plus till Linnie som uppträdde fast hon var magsjuk, skulle aldrig i hela mitt liv klara det. Röstade faktiskt på henne också. Gotta be supportive you know. ;)

Menmen, nu ska jag gå och lägga mig, sova lääänge och njuta av en hääärlig sovmorgon!

 

Massa kramar!

:)<3




Haha, me & Daniela...x)


Hot & dangerous

ÄNTLIGEN NY DESIGN!!

Jag kan dock inte se den än, kan ni? Är det en rosa bakgrund är det fel... men berätta gärna för mig om ni kan se den nya eller inte. Så jag vet.:)

Hell yeah it's friday!! :D


Waiting on the world to change

Sitter och väntar på bussen nu. Ska åka in till stan med familjen och käka middag eftersom brodern min firade gammal igår. Och datorn hänger med även den eftersom jag måste plugga... kommer typ aldrig hinna!! Får hoppas på att jag får göra svenskatalet nästa vecka... Aja, nu kommer bussen. See ya!<3

SKOLFOTO!!


Here's the cake!


I miss the sound of your voice, the loudest thing in my head

Idag har det varit rätt fullt upp. Brorsan fyllde år- grattis!! :D - och så var jag klantig nog att gå och lägga mig efter att vi sjungit för honom vid 7, så det slutade med att jag gick upp vid typ halv elva och alltså knappt hann plugga någon engelska. Så nu har jag precis slutfört min essay och är rätt nöjd ändå. Sen är det bakdag i klassen imorgon och då var det min tur så jag har bakat en tårta.Och dans har jag hunnit med också. :)
Sen har vi även skolfoto imorgon och vi ska ha tema på vårt. Färgglatt och godis så jag har plockat fram lite grejer till det så jag slipper hålla på och leta fram det imorgon. Men nu måste jag verkligen skynda mig i säng. Ska ta en blixtsnabb dusch nu, borsta tänderna och sen sova. Kommer vara död imorgon. Gå upp halv 7- rise and shine...-.-
Anyway,
sweet dreams♥



Should I give up or should I just keep chasing pavements?

Tänkte fixa en ny, åtminstone lite höstigare design senare i veckan... Just so you know liksom. ;)

Jag gråter bara i regnet

Yoo!

Vanlig dag i skolan idag, sen när jag kom hem gick jag ut och fotade lite höstbilder i skogen, vid vattnet. Och nu har jag varit så himla duktig och gjort spanskaläxan ordentligt, riktigt ordentligt till och med. Så ordentligt att jag inte han göra engelskan. Men imorgon börjar vi klockan ett och brorsan fyller år så då lär jag ju ändå gå upp i tid och då hinner jag skriva lite på min enlish essay innan skolan imorgon. Men engelskan är faktiskt tills på torsdag, så det är rätt lugnt, fast ändå inte för vi har 2 andra halvstora läxor tills på fredag som jag vill göra imorgon eftermiddag och på torsdag. Men nu ska jag ladda in bilderna från kameran till datorn och kolla på Desperate housewives och va lite avundsjuk på mormor som är i L.A. just nu...haha, puss!




This moment

Going to sleep, night.<3

Today's quote

I hope Steve Jobs is happy up there on his iCloud

How to not act...

Jag bjuder på en titt på vår engelskafilm "How to not act when someone is choking..." Enjoy! ;) haha

Budapestbakelsen! ;)

img_9377 (MMS)

Budapestbakelsen! ;)


9th october

Hejhopp!
Nu är helgen slut igen då, men det är helt okej faktiskt. Nästa vecka är rätt lugn jämfört med denna så det är himla skönt. Jag har dock ont i halsen igen vilket jag inte har lust med för jag vill träna!! Ikväll bakade jag även pappas favoritbakelse- Budapest bakelse eftersom han fyllde år förrförra veckan, men då han jag inte baka, så då gjorde jag det idag istället. Så ni får se en bild sen, och om jag får säga det själv så blev det jäkligt proffsig! ;)
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen om inte allt för länge och sen gå och lägga mig.
Sussa sött!<3

Passion 4 fashion

Åååhh, varför är det alltid så att när man inte ska köpa något är man som mest shoppingsugen..?? Här är några fina grejer från Gina tricot som jag verkligen vill ha. Min absoluta favorit är den underbara pälsvästen! <3





Today's quote

Den som är värd mina tårar skulle inte få mig att gråta...

Det finns inga tekannor runt Mars...

Äntligen klar med religionsskiten och det gick bajskorv.



He is we

Tjolahopp-tjolahej!
Det kommer inte bli så mycket bloggning nu ikväll för jag måste nämligen göra klart en religionstenta som ska vara klar om mindre än 2 timmar och jag har sååååå himla mycket kvar. Samtidigt har jag ont i magen också och det blir ju inte direkt bättre av att jag är stressad över tentan... Menmen, nu får jag väl ta och försöka slutföra den så får det fan bli som det blir!
KRAM
<3



Today's quote

You've got to take the good with the bad, smile with the sad, love what you've got, and remember what you had. Always forgive, but never forget. Learn from mistakes, but never regret.

Kill your darlings

Tjingeling!

Checkpointdag idag i skolan med en work-shop avslappning- jättebra & superskön! Sen har jag skrivit lite på en religionstenta och försökt läsa ut Jonas Gardell boken som ska va utläst tills imorgon, vilket inte gick så bra... har typ 70 sidor kvar, men läste ändå ca 100 sidor idag, menmen, det löser sig väl. Och igår natt sov jag typ ingenting, kunde verkligen inte somna. Så jag ska gå och lägga mig nu, har dessutom ont i huvudet och halsen och är hes som en kråka. Men imorgon är det fredag- kärlek till det.<3

Pussar&kramar
xoxo

Baby I tell ya my heart is freakin' out when I held ya

Pluggeliplugg och smoothie nu, tagga!

You're everything that makes me fall in love

Hejselisvejs!

Snartsnartsnart helg...
Idag är dagen som vi börjar fem i ett, men jag kom typ halv 2 för jag skulle till tandläkaren vid 1, så nu har jag himlans ont i tänderna och j*vligt fula gummisnoddar i munnen, yippie..eller inte...
Sen fick vi sluta en halvtimme tidigare för ljudet fungerade inte när vi skulle titta på en film om en torsk på nk:n. Och imorgon är bara halva dagen vanlig för på eftermiddagen är det checkpoint där om man är påväg att faila en kurs så har man möjlighet att ta igen och förbättra. Men jag var i fas i alla kurser så jag får ledigt då, men skolan har fixat så att man får gå på en "kurs" i djup avslappning om man vill, så varför inte liksom, så det ska jag göra imorgon dårå och sen blir det hem och PLUGGA! Gah jag dör, längtar bara till helgen, orkar inte med alla skitläxor!! Nästa vecka är åtminstone lungare, så det är skönt. Men nu ska jag gå och lägga mig strax för vi börjar som vanligt 8.15 imorgon.

Kisses
<3




Grey's <3

Grey's Anatomy med Ben & Jerry's nu!! :D<3

Today's quote

Fighting for peace is like fucking for virginity

.


It's like my iPod stuck on replay...

Heej, besöket på forum för levande historia var faktiskt ganska bra, det var rätt spännande ändå.
Men jag orkar inte skriva nått mer just nu för har fått ont i magen igen.. fan vad jag hatar den ibland asså..."/ så jag ska gå och lägga mig nu, puss!<3

Klar!!!

Åååh äntligen är jag klar med den djävulska tentan! Gissa hur glad jag är!!
Nu ska jag strax gå mot bussen och åka till skolan. Fast vi ska till Forum för levande historia i gamla stan, så det blir inga vanliga lektioner. :)
Ha en jättebra dag, kramkram!:)<3


Detta gör i allafall pluggandet liiite mysigare...<3


Please kill me..

Asså jag fattar inte hur jävligt lång tid en hemtenta kan ta att göra!? Jag har precis börjat på punkt 2 av 4 och skrivit 2,5 sida... jag är himla stressad över att jag inte kommer hinna klart... Jag har liksom suttit med den hela dagen förutom cirka en timmes undantag då jag var i täbban en snabbis och köpte ett nytt skal dårå.
Aja, jag ska väl fortsätta skriva nu då..uh..-.-
Inte världens bästa bild kanske, men här är iallafall mitt skal. :)

I just can't help fallin' in love with you

Hej på er. :)

Hoppas allt är bra med er, för det är det i allafall med mig, förutom att jag känner mig rätt stressad. Jag har inte alls hunnit så långt på hemtentan idag som jag hade velat. Jag har skrivit drygt 1,5 sida, men jag har så himla mycket kvar att jag inte har en aning om hur jag ska hinna klart tills på måndag...
Därför tänker jag bara skriva klart en jätteliten grej nu och sen ska jag gå och lägga mig för jag tänker ändå inte så jättebra såhär klockan 11 på kvällen. Så går jag upp i bra tid imorgon och pluggar hela dagen istället. Förutom ett litet undantag, för jag vill verkligen åka till TäbyC en snabbis och köpa nytt skal och skärmskydd till mobilen. Mitt gamla skal vet jag inte ens vart det är och skärmskyddet har typ varit halvlöst i 1 månad. Men jag har inte haft råd att köpa nytt, men nu är det en ny månad vilket innebär pengar på kontot! :D
Sen hade jag egentligen velat åka och träna imorgon också, men jag tror inte att jag hinner det... får satsa på ett lite längre pass på måndag istället.
Anyway, nu ska jag skriva det sista lilla för idag på hemtentan och sen gå och sussa.

Puss på er!
<3




Drunknar i läxor...

Tänkte bara meddela att jag lever, men jag har himlas mycket plugg så just nu håller jag på och kämpar med en hemtenta i samhällskunskap...
Så här ser den kommande veckan ut på läxfronten för mig:

Måndag: Hemtenta i samhällskunskap!
Tisdag: Historialäxa.
Onsdag: Göra klart en slags "lapprapport" om en biologisk undersökning i naturvetenskap.
Torsdag: Spanskaläxa och en engelskauppsats.
Fredag: Hemtenta i religion och ha läst ut boken "Ett ufo gör entré", vilket typ är ca 260 sidor...

Aa, detta är min "härliga" vecka... men nu måste jag fortsätta med hemtentan, för ska gå till min kusin strax som har fyllt år så han har födelsedagskalas. Dock tar jag med mig datorn så jag kan plugga där för jag kommer aldrig hinna annars...




RSS 2.0