MyNewRoom -

Lyckoregn

Yo!
 

Kom nyss hem från gymmet och ska alldeles strax sätta mig och skriva klart min vetenskapliga uppsats. Det gick inte riktigt lika bra som jag hade tänkt mig att träna idag. Det funkade någorlunda, men jag har haft ont i magen och mått illa igen så har knappt ätit på över 1 dygn så då är det ju inte så konstigt att man inte orkar. Då känner man verkligen att man måste äta ordenligt och rätt för att få ut någonting bra av det. 
 
Ialla fall så hade vi ju filmningen på morgonen också, vilket gick bra men det blev lite stressigt. Jag hade ju med mig Noel också som skulle vara med i filmen så jag var tvungen att åka hem och lämna honom efteråt och åka tillbaka också. Men jag tror att filmen kan bli rätt cool ändå.
 
Vi hörs imorgon eller nått, puss!
 
Ojjj vad stor bilden blev... Från filminspelningen i alla fall. Hanna har de riktiga filmerna och bilderna på sin kamera, så kanske lägger upp någon sådan imorgon. ;)

Friday is forever

 
(haha, random bild från en fotolektion för typ 2 veckor sen. Har äntligen lärt mig att stå i brygga. x) )
 
 
 
Ledig idag! Sååå skönt! 
 
Blev dock lite plugg ändå, skriva på uppsatsen och sådär men kunde också ligga ute och sola bikini. SÅ varmt och härligt var det! Sen hade jag gyminstruktion på kvällen också, för kände att jag började tröttna lite på mitt gamla program så ville ha lite nya övningar att göra. Så nu har jag massor så ska bli jättekul att träna imorgon! Sen så imorgon ska vi filma hela förmiddagen på medieproduktionen, vi ska göra en kortfilm, så kommer spendera hela morgonen i skogen och sen har vi bara en timmes matte och sen slutar vi, så det blir en väldigt chill dag imorgon. Sååå härligt!
 
Kram på er!
 
 

Take you

Helluuu!
 
Har precis skrivit klart på min vetenskapliga uppsats i samhällskunskap för idag och ska strax gå och lägga mig. Det känns rätt skönt för jag har äntligen återfått lite koncentration och motivation till att plugga igen. Har inte haft det på hela vårterminen och nästan inte pluggat någonting. Så det var väl rätt lägligt ändå att få tillbaks den såhär i slutet av terminen. Förövrigt så har jag inte gjort nått särskilt spännande idag, var i skolan och sen tränat som vanligt bara. Aa men det var nog det för nu, måste skynda mig i säng nu. pöss!
 
fortfarande problem med bilduppladdningen....-.- -.-
 
 

Taggad på dans!

God morgon, typ!
 
Var med Hanna igår och käkade cupcakes med mjukglass i gallerian, middag på TGI och sen filmkväll med den vidriga The human centipide igår. Vart supermysigt! Och nu sitter jag ute i solen och ska försöka koncentrera mig och skriva på mitt reportage i en timme innan jag har dans, som jag förövrigt är sjukt taggad på idag. Jag brukar tycka att det är roligt, men inte vara så himla taggad på det, för just nu vill jag inget hellre än att dansa haha.
     Men nu ska jag återgå till mitt reportage så att jag får någonting gjort någongång.
 
Kram!
 
 

Och det går fortfarande inte att ladda upp bilder....-.-

Here we go again

Heej på er!
 
Eftersom det var ett rätt bra tag sedan jag skrev tänkte jag att jag eventuellt kunde börja lite smått igen. Dock mest för min egen skull, för att det är kul att kunna titta tillbaka. Så förvänta er inget intressant.
     Under tiden jag inte skrivit har jag faktiskt inte jättestor koll på vad som hänt, men fyllt 18 har jag hunnit med att göra. Att jag är 18 känns dock sjukt och rätt jobbigt med tanke på att det verkligen inte motsvarar min mentala ålder. Känner mig typ som 14-15 haha. Tränat, dansat och gått på yoga har jag också gjort en hel del och lärt mig både att gå ner i brygga och spagat. Senaste veckan har jag dock varit lite sådär halvsjuk/halvfrisk. Man känner sig inte helt 100 men blir aldrig bättre och aldrig sämre, något som driver mig till vansinne eftersom jag har hoppat över träningen då. Idag gick jag dock till gymmet ändå, men det blev inte så lång stund så att jag inte blir sjuk trots allt. Sen när jag kom hem skulle mamma ut och springa och det var så himla fint väder så då drog jag ut med henne och sprang lite till. Under dagen hade vi också nationella prov i spanska vilket inte gick sådär supergalant. Är jag om jag får godkänt. Så illa var det. 
     Och nu ska jag ta och kolla på senaste avsnittet av Grey's som jag som vanligt missade igår när jag hade dans. Sen ska jag sova och ladda inför matteprovet imorgon som jag knappt pluggat till. Det går bra nu, not.
 
Puss!
 
P.s. jag tänkte ha med någon bild, men blogg.se ville inte sammarbeta med mig....

RSS 2.0