MyNewRoom -

<3 9B <3

Hemma från klassresan!

Har varit superroligt och jag måste ju säga att jag verkligen har världens bästa klass!
Vi var som sagt på BodaBorg och första dagen så gjorde vi gårdskampen och sedan inomhusbanorna. Och jag klättrade på läskbackar, som alltså är en av grenarna i gårdskampen. Så himla kul, vilken energikick! :D
Även banorna var skojiga. :)
Efter middagen så åkte vi ut till BodaCamp där vi skulle bo fram tills idag. Så vi gjorde i ordning i tältet och sen så badade vi och bastade och grillade marshmallows och satt framför elden vääldigt länge. Riktigt mysigt var det, men tillslut så blev det för kallt så då gick vi in i tältet. Den natten var det faktiskt rätt kyligt och det tog ett tag innana man fick upp värmen i sovsäcken. Men världsmysigt var det inne i det supertrånga, pyttelilla tältet!
På lördagen så åkte vi bananbåt och det var en riktig höjdarem störtkul! Enda minuset var att man bara fick åka i 10 minuter...
Efter bananbåten så bastade och badade vi. Vi gick även till femörefortet och en fyrvaktarstad. Så himla fin utsikt över det öppna havet. Strålande solsken hade vi också.
På kvällen så gick vi upp på spökvinden också, men det var inte så läskigt som jag trodde. Det som gjorde det läskigt var typ att de berättade en historia om huset och vinden innan vi gick upp. Att det  var en gammal barnkoloni och sådär, så det var det som gjorde det läskigt.
Efter spökvinden så grillade vi korv och pontus berättade en "väldigt" läskig spökhistoria... :P
Men vi han inte sita vid elden så länge som vi velat för sen så började det spöregna så vi gick och lade oss istället och det var jättemysigt att vara inne i tältet när man hörde regnet smattra på det och den natten var temperaturen mycket behagligare än föregående natt. Så det var mysigt.
Och idag så packade vi och städade och så och vi hade även en liten frågesport vid vattnet.
En riktigt toppenbra helg med en riktigt toppenbra klass!
<3

Kommentarer

Åh,vad kul att du kommenterar:

Ditt fina namn :) :
Remember?

Har du en mejladress? (det är lugnt, den är hemlig)
Har du en blogg så skriv in adressen till den här så att jag kan svara:

Så, tell me what you want, what you really really want:

Trackback
RSS 2.0