MyNewRoom -

Grattis lillkillen!


Idag fyller Noel 9 månader.
Tiden går så galet snabbt! Det känns som igår som vi var och hälsade på en liten 5 veckorsplutt för första gången...<3



Kommentarer
Postat av: Emma

tack så mycket! o VAD FIIIN HAN ÄR!! <3 grattis till noel! :D

2011-01-09 @ 22:16:00
URL: http://oursketchbook.com
Postat av: Thessan

Hej hej!



När jag var i kontakt med dem första gången jag fick bihåleinflammation så fick jag antibiotika (vilket det inte borde ha getts enligt en annan läkare) och det skulle gå över. Efter 2 veckor var det fortfarande kvar och jag ringde upp dem igen, men då sa de att det kunde ta några veckor innan det försvann. Nasonex som jag har nu tar jag dagligen, det är i stort sett det enda de ger nu för tiden om det är bihålorna. Det är antagligen samma kortisonnässpray som du har fått.



Jag tar ett spray morgon och kväll i förebyggande syfte. Det har dock inte en läkare sagt till mig att göra utan en släkting som alltid har problem med bihålorna. Det tar ju några dagars av användande innan man märker förbättring av det så därför hann jag oftast sluta innan det blev bra. Nu tar jag en gång morgon och kväll om jag är småsnorig och två morgon och kväll om jag är genomförkyld. Nasonexen kan ge huvudvärk också så den kan ju spä på känslan av att det inte fungerar.



Det där med lukt och smak känner jag igen, så har jag haft nu under jul/nyår, men tror mest att förkylningarna återkommer så man inte hinner återhämta sig just nu. Jättekul just när alla pratade om "den goda julmaten och alla goda dofter" haha.



På mig har det spänt mest i huvudet när det varit temperaturskillnader och när jag reser mig/böjer mig. Mössa när du går ut är att rekommendera :)



Du kan ju höra med jouren eller ringa till VC och de och se vad de säger iaf, hellre en gång för mycket än en för lite :)



Nu vet jag inte om mitt babblande gav särskilt mycket, är det någonting så bara fråga igen :)



Krya på dig!

2011-01-10 @ 00:40:06
URL: http://morriislajf.blogg.se/

Åh,vad kul att du kommenterar:

Ditt fina namn :) :
Remember?

Har du en mejladress? (det är lugnt, den är hemlig)
Har du en blogg så skriv in adressen till den här så att jag kan svara:

Så, tell me what you want, what you really really want:

Trackback
RSS 2.0