MyNewRoom -

Mallorca 2015- del III

Sista delen av Mallis nu då. På tiden haha!
 
 
Dag 4
 
Även denna dag spenderades på stranden med sol och bad enda tills dess att solen blev för låg. Då blev det att åka tillbaka till hotellet där jag, Emma och Saga åt middag innan vi chillade lite och så på rummet innan vi tog sista bussen för kvällen till Magaluf som låg typ 20 minuter därifrån. Grabbarna grus och stranden var där vi spenderade största delen av natten innan vi kom tillbaka till hotellet runt 7. Vart en galet rolig natt i vilket fall!
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 5
 

Även denna dag blev det en underbar heldag på stranden med strålande sol och värme ännu en dag. Innan middagen gick vi tjejer ut och tog lite bilder innan alla tog en taxi in till stan där vi åt sista middagen ute på någon tapasrestaurang. Maten var väl sisådär, men det var åtminstone mysigt för det var ute på ett torg. Efteråt åkte vi tillbaka till hotellet och hängde med våra brorsor ett tag innan vi alla åkte in till Magaluf för ännu en kväll. Om natten innan var riktigt lyckad var den här natten raka motsatsen. Tänker inte gå in på detaljer men jag och Saga mådde inte sådär jättebra direkt haha. Lite senare började jag dock må lite bättre igen så vi drog ner till stranden och låg och snackade med några i flera timmar haha. Så efter en lite galnare natt där Emmas brorsa även blev bestulen på sin iPhone och istället hittade en rosa kam i sin ficka och min brorsa blev erbjuden "a free blow job" när han av någon anledning gick runt ensam kom vi även denna gång hem nångång efter 7. Trots omständigheterna blev det ändå en minnesvärd natt haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag 6
 

Sista dagen spenderades vid poolen fram tills runt 18 då vi var tvugna att dra oss mot flygplatsen. Men både jag och Saga mådde rätt dåligt haha så var inte direkt härligaste dagen på veckan. Men hem kom vi tillslut och det var verkligen en galet bra resa! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Imigmenicaria

Балаганск - Получить займ на интернет кошельки
Кушва - Закон о выплате страховки

Кредит наличными
Серебряные Пруды - Закон о дачном участке
nginx
Кемь - Быстрый интернет займ
Акуша - Закон о воинской обязанности и военной службе
500 Internal Server Error
Кемь - Быстрый интернет займ
Кстово - Вступление в наследство после смерти

Кредит наличными
Глотовка - Гк рф статья 192
nginx

2017-08-17 @ 18:14:21

Åh,vad kul att du kommenterar:

Ditt fina namn :) :
Remember?

Har du en mejladress? (det är lugnt, den är hemlig)
Har du en blogg så skriv in adressen till den här så att jag kan svara:

Så, tell me what you want, what you really really want:

Trackback
RSS 2.0